ascii1 30.05.05, 10:40 Cześć, co myślicie o włosach na plecach u faceta?? Przeszkadza to wam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basic69 Re: Włosy na plecach u faceta... 30.05.05, 10:41 eeeeeeeeee... chyba nie, ale na szczescie moj nie ma!!! tylko pare kepkow na klacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:22 brrr Odpowiedz Link Zgłoś
impress2 Re: Włosy na plecach u faceta... 30.05.05, 15:03 Na plecach moj nie ma ;) przeszkadzaja mi troche na klacie przy calowaniu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.btk.net.pl 30.05.05, 15:06 Jak ktos jest przyslowiowa pi.. to nie ma wlosow nawet na jajkach- a klatka piersiowa wyglada jak dol po wapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnojowa Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:09 ohydztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naenae Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:34 oblesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Włosy na plecach u faceta... IP: 80.50.72.* 30.05.05, 18:06 Mój facet miał i przeszkadzało mi to troszke.Sam to zauważył i któregoś dnia poprosił żebym mu wydepilowała:)I tak jest do tej pory zabawnie i gładziutko:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.lightblue Re: Włosy na plecach u faceta... 30.05.05, 20:04 zdecydowanie NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claire Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:46 Moj ma na dole plecow, ale mi to nie przeszkadza zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:28 jak bylam mloda i glupia to mi to przeszkadzalo Teraz jestem stara i madra i kocham mojego meskiego Miska nawet za te wlosy na plecach Ale w lozku jest nie do przebicia gdybym miala mozliwosc zmienic na gola klate to podziekowalabym Liczy sie czlowiek a nie wlosy Ja za to mam tylko na glowie wiec rownowaga w przyrodzie jest pozdrawiam te co lubia i te co nie lubia Moze kiedys polubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN [...] IP: *.toya.net.pl 30.05.05, 23:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.ipt.aol.com 25.06.05, 11:39 chyba mamy tego samego faceta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
malaboo1 Re: Włosy na plecach u faceta... 23.06.05, 01:53 depilować plastrami z woskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 09:30 Włosom na plecach mówimy: nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRMa Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:39 jak jeszcze je u niego zobaczysz od razu mu je podpal , niech sie nauczy ze jest człowiekiem a nie szympansem Odpowiedz Link Zgłoś
izka1441 Re: Włosy na plecach u faceta... 24.06.05, 00:44 nie wyobrazam sobie tego!!!zadnych wlosow!!bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
kasia021 Re: Włosy na plecach u faceta... 24.06.05, 12:38 Moj nie ma, ale napewno by mi to nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 mam i super :) 25.06.05, 10:30 natura nie pożałowała mi włosków, sporo ich z przodu i z tyłu i wcale a wcale się nie skarżę na zainteresowanie pięknych Pań, które przy okazji pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 25.06.05, 14:55 Brrrr.Razi mnie widok włosów na męskich plecach (damskich też,chociaż z tym się nie spotkałam).Na szczęście moje kochanie ich nie ma.Ale myslę,że nawet gdyby miał to byłabym w stanie się do nich przyzwyczaic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Włosy na plecach u faceta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:33 to, że wy baby depilujecie sobie nawet na picce nie znaczy, że facet ma być równie łysy co wy, ilość włosów na klacie i plecach świadczy o poziomie testosteronu i jak jakiś jest łysy na kalacie to długo mu jego mały przyjaciel nie posłuży :) Odpowiedz Link Zgłoś