Dodaj do ulubionych

dziewczyny ubierajace sie na czarno

14.06.05, 18:33
co sadzicie o dziewczynach ktore ciagle ubieraja sie na czarno
tzw."brudasach" jak to sie czesto okresla. mnie osobiscie to nie przeszkadza
ale wielu ludziom z tego co wiem przeszkadza to bardzo
Obserwuj wątek
    • Gość: czyscioch Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:38
      dzisiaj zostalam okrutnie obrzucona wulgarnymi obelgami z wBasnie z tego
      powodu, ja nie wiem co ludziom tak to przeszkadz, ja nie zwracam uwagi osobom
      ktore mi sie nie podobaja ze maj cio[ z sob zerrobic bo mam to w dupie.
      • fusy_z_kawy Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 14.06.05, 18:41
        a ja nie lubie osobiście! jak w lato w takich butach może gira nie śmierdzieć??
        i czarne ciuchy w pełnym słońcu. Wogule to oni sie chyba zbyt częsta nie myją,
        bo nie mają czasu. Ciagle pija tanie wina.
        • Gość: _kamila_ Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.delta.com.pl 14.06.05, 18:44
          Nie rozumiem ludzi , którzy pisza ze ludzie ubierający sie na czarno
          tzw. "brudasy" sie nie mayja!! pomyslcie troche nad swoimi wypowiedziami, tacy
          ludzie poprostu maja swoj styl i to ich sprawa jak sie ubieraja. A tak w ogóle
          to troche kultury do innych subkultur!
          • fusy_z_kawy Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 14.06.05, 18:47
            a jakbyś cały czas chlała i nosiła takie buty jak utrzymywałabyś higiene.
            Pomyśl zanim coś napiszesz
            • Gość: _kamila_ Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.delta.com.pl 14.06.05, 18:50
              Mam wielu znajomych "brudasów" i nie pija cały czas winiaków i nie śmierdzi od
              nich a wiec stwierdzam ze sie myja , ale to tylko moje przypuszeczenia. A Ty
              skad wiesz ze sie nie myja??? Aha..I wiem co pisze!!!
              • taki_jeden_gosc Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 14.06.05, 19:22
                Także mam sporo znajomków metali (bo tak o nich mowią),
                i to bardzo fajni ludzie. Niech ubieraja sie jak chcą,
                w końcu to ich styl. Ja na czarno nie chodze ale nie mam
                nic przeciwko.

Sa i tak o niebo lepsi od drechów i ich głupich barbie.
                Jak takich widze to dopiero mi sie niedobrze robi, ale
                nie chodzi mi o wygląd tylko ten poziom jaki sobą
                reprezentują.
            • agatka_to_ja Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 14.06.05, 21:39
              fusy_z_kawy napisała:

> Pomyśl zanim coś napiszesz

oj, to myslenie to raczej przydaloby sie tobie dziecko....
        • Gość: Claire Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:49
          Sama ubieram sie na czarno a te buty nazywają się glany- dla niewiedzących, mi
          się jakos noga wcale w tym nie poci. Jak jest 30 stopni to wiadomo ze załoze
          raczej sandałki a nie glany. Lepszy przewiew..;) Nienawidze tych wszystkich
          rózowych panienek na obcasikach z mikro-torebeczkami i drechów ktorzy nazywaja
          nas brudasami. Na szczescie jak dotąd się z tym nie spotkałam. Mam znajomych
          zarówno wśród metali jak i wśród ludzi słuchających reczy typu pop, techno, hh
          itd. Im nie przeszkadza moj wygląd ani mi nie przeszkadza ich.
          Tanie wina piją wszyscy, nie tylko metalowcy.
          • Gość: malinka Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:57
            ja te| jestm "brudna" i mam w dumpie wszystkich drechow, ktorzy [mierdz z
            kilometra bo to w ich zasranych adidaskach z ryDca nogi smierdz <zygi>
            • Gość: AyaPunx dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:20
              Noszę glany, ubieram się na czarno, bądż punkowo,mam kostkę zamiast rożowej
              tobebeczki, myję się dwa razy dziennie, zmieniam skarpetki codziennie, jak jest
              gorąco to zakladam sandały... I jest mi z tym dobrze... Nie patrze na innych
              ludzi...
              Tyklo mi sie śmiać chce z panow z krokiem w kolanach i ich fyfluidowanych
              panienek a'la róż...
              =:-))) PUNX NOT DEAD! POzdrawiam
              • Gość: kania Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.05, 21:23
                >.. Nie patrze na innych
                > ludzi...
                > Tyklo mi sie śmiać chce z panow z krokiem w kolanach i ich fyfluidowanych
                > panienek a'la róż...

Nie patrzysz na innych ludzi? To ciekawe..
                A wiec ze skatow i ich 'rozowych' panienek mozna smiac?'Rozowe' panienki i skaci
                sa gorsi od szlachetnej rasy punkow czy metali..?A niby czemu spodnie z krokiem
                w kolanach mialyby byc smieszniejsze od glanow?Albo rozowa torebeczka od kostki?
                Ludzie, jak chcecie dla siebie tolerancji to sami badzcie tolerancyjni!Przypomne
                ze to powinno dzialac w dwie strony.

PS.Nie jestem ani metalem ani punkiem ani panienka "a'la roz".Nie wiem do jakiej
                kategorii sie zaliczam..I malo mnie to obchodzi czy taka kategoria w ogole
                istnieje..Jestem czlowiekiem.
                • Gość: kali Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.ztpnet.pl 14.06.05, 23:57
                  > istnieje..Jestem czlowiekiem.

I nic co ludzkie nie jest Ci obce?
                  • Gość: kania Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 09:01
                    Widze ze ktos tu uwazal na lekcjach i rzuca cytatami..
                    • Gość: kali Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.ztpnet.pl 15.06.05, 16:27
                      Akurat z tym chyba kazdy zapoznal sie poza szkola.
        • ldra Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 16.06.05, 15:11
          a co maja czarne ciuchy do mycia sie i picia taniego wina? czemu tak generalizujesz? masz w tym jakies doswiadczenia, ze jestes tego tak pewna/pewien?

ja nosilam tylko czarne rzeczy przez jakies 5 lat, a taniego wina nigdy nie pilam!
    • Gość: Artur Przezywacz hold it right there IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.06.05, 20:52
      Nie kazda kobieta ubierajaca sie na czarno jest brudasem.
      Brudasami okresla sie metali, ktorych charakterystyczna cecha jest to ze nosza
      czarne spodnie i czarne przepocone podkoszulki obsiane lupiezem. Nie wszystkie
      kobiety, ktore ubieraja sie na czarno tak wlasnie wygladaja.
    • kardasiak Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 14.06.05, 20:58
      A ja znam same takie panienki, sam ubieram sie na czarno, caly rok glany nosze,
      nie smierdze, myje sie itp. Tak samo moje kumpele. A pod tym "Strojem brudasa"
      zawsze znajduje wspaniale kobietki :) Jednak ja nie mam nic przeciwko
      rozowym "Barbie", w koncu one nie sa do rozmowy...
    • Gość: lila Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:19
      ja od paru lat slucham wyl;acznie metalu i punka, jestem niezle obeznane w tym
      temacie - lepiej od niejednego "typowego" metala. Ale widzac mnie pierwszy raz
      na oczy pewnie dostalabym etykietke Barbie ;) Smieszy mnie usilna manifestacja
      i pokazywanie calemu swiatu jakiej muzy sie slucha. Ja jestem soba i g*** mnie
      obchodzi czy zostane odebrana jako Barbie czy blond laleczka.
      • taki_jeden_gosc Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 01:08
        Podobnie, co prawda mam bojówki i parę czarnych koszulek ale
        to nawet nie 1/4 moich ciuchów, noszę co mi sie podoba a
        lubie rózne style, napewno w lato na czarno nie chodze :)
        Pozdróffka.
    • Gość: Wotan Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:29
      Matko boska... nie mylcie "metali" z "brudasami". Metale to metale, słuchający
      ciężkiej muzy i jak mi ktoś wyskoczyz zaraz o szatanie i bóg wie czym jeszcze to
      werbalnie skopie morde chyba, bo metal to nie tylko Ozzy osbourne, odgryzanie
      głów kurczakom i szatanizm, jak większość chyba uważa... aczkolwiek rzeczywiście
      ludzie w glanach i czarnych płaszczach w lecie wygladają ciut głupio (ale to
      raptem ułamek i są to zazwyczaj młodzi 15-17 letni zapaleńcy)...
      "Brudasy" to określenie na panczurów i to tych najgorszego gatunku właśnie, co
      to w obdartych ciuchach kombinują od ludzi kaske bo ich suszy z rańca...
      • Gość: sophie9 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:35
        ja tez mam wielu znajomych "brudasow" i gdy idziemy w miescie co chwile
        slysze "brudasy", "dzieci kwiaty"- ci ludzie wogole zielonego pojecia o tym nie
        maja!!!
        • fusy_z_kawy Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 09:40
          ja tak nie mówie, ale swoje wiem. Większość metali to brudasy i do tego jeszcze
          zarozumialcy, wpatrzeni w czubek nosa!
          • Gość: sophie9 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:46
            a takie lole jak ty ktore maja na twarzy kilo tapety to co nieby lepsze sa???
            ubieraja ciuchy z materialow nieprzepuszczajacycch powietrza i smierdza czasami
            gorzej niz najwiekszy menel
            • fusy_z_kawy Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 09:47
              materiał musi ładnie eksponować sylwetke. A w lato poprostu częsciej zmieniam
              bluzkę- co dwa trzy dni i czuje sie zawsze świerzo
              • bajka228 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 15:17
                A w lato poprostu częsciej zmieniam
                > bluzkę- co dwa trzy dni i czuje sie zawsze świerzo

brawo... szkoda, ze nie po 2 mies.
          • Gość: kali Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.ztpnet.pl 15.06.05, 16:28
            Jestes betonem.
      • Gość: sophie9 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:25
        tak brudasy to pancury, ale ludzie o tym nie wiedza i krzycza "brudasy" na
        kazdego kto wyglada inaczej lub ubiera sie na czarno
        • Gość: easy rider Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:32
          chcesz, żeby Ciebie ktoś tolerował a nie tolerujesz innych?? bezsens dziewczyno!
    • bajka228 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 15:28
      mam roznych znajomych i m.in. tzw. brudasow - nie zgadzam sie z tym , ze
      smierdza, sa brudni, itd. to bardzo w porzadku ludzie.
      moja mama mowi na nich jeszcze lepiej: <<ćpuny, pojebusy>> :) ale tak na serio
      to badzo ich lubi.
    • sabinka_20 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno 15.06.05, 15:53
      Bo tak już jest ,że niektóre wolą niebiesko-rózowe stroje,inni kajdanki na
      szyjach,jeszcze inni worki na dupie.Ogólnie każdy jest trochę wykręcony,ale też
      nie mogę pojąć jak można przez cały rok chodzić w czarnych ciuchach i.. glanach
      w lato...ale cóz
    • Gość: nastazja Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.77.classcom.pl 15.06.05, 22:41
      wiesz co to jest egzystencjalizm, barbie?
    • Gość: Agnieszka Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:02
      ja się ubieram na czarno; czarne spodnie lub spódnice, obcisłe czarne
      bluzeczki... zimą glany a latem sandały... myję się dwa razy dziennie, ciuchy
      zmieniam codziennie a jak jest gorąco to nawet 2-3 razy dziennie... taniego
      wina spróbowałam jakieś 4 lata temu i na tym koniec...

mam natomiast znajomą w grupie na uczelni, która jest typową blond-różową lalą
      i jak ona się ubierze w te swoje lateksy czy inne syntetyczne ścierwo, to tak
      się poci i śmierdzi, że usiąść koło niej nie można!!! ohyda! mam też sąsiada-
      drecha, który chyba nie wie co to prysznic...

WIĘC JAKIM K**** PRAWEM MÓWI SIĘ O METALACH "BRUDASY"??????????

• Gość: lilarose Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 14:07
      Lepiej na czarno, niz na odblaskowy róż widoczny gołym okiem z satelity. Ale to
      kwestia gustu. NIe mozna tak uogólniac, że kazdy ubierający się na czarno jest
      brudasem, a na różowo - czyscioszkiem.
    • Gość: ladys18 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.05, 16:37
      brudasach? masz jakies kompleksy dziewczyno?? szkoda mi takich jak ty, nie
      strój stanowi o człowieku, no ale cóz...jesli jestes taka powierzchowna.. ja
      sama do niedawna bylam takim brudasem, szatanem czy co tam jeszcze.. zawsze
      smieszyły mnie takie puste lale jak ty.
      • Gość: sophie9 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:47
        czy ty sie zwracasz do mnie???
    • Gość: kinga 22 Re: dziewczyny ubierajace sie na czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:29
      Może być dziewczyna ubierająca się na czarno i dziewczyna ubierająca się na
      czarno i mogą całkiem inaczej wyglądać. Z tym, że jedna z powyciąganym swetrem,
      zadużym conajmniej o dwa numery, spodnie dawno sprane tylko przypominjaće
      czerny kolor, a może być i druga ubrana na czarno, ale w fajną bluzkę,
      spódnice, czy spodnie dopasowane ( czerne) no i oczywiście czarne buty NIE
      GLANY w upał, ale jakieś sandały, do tego długie czene włosy jakoś fajnie
      uczesnae i jest OK. Choć sama nie przepadam za czarnym nie mam nic przeciwko
      tym którzy ten kolor lubią!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka