Dodaj do ulubionych

tabletki Diana

16.06.05, 14:03
mam pytanie do was Panie

czy tabletki antykoncepcyjne o nazwie Diana sa dobrym produktem...mial ktos
z was nie mile niespodzianki podczas zazywania ich typu nie zabeczenie w
100%...??

Prosze o powazne odpowiedz

Z gory dziekuje??
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: tabletki Diana 16.06.05, 14:14
      z tego , co wiem, te tabletki maja dzialanie glownie lecznicze, a pozniej
      antykoncepcyjne.. to znaczy, ze sa przepisywane glownie dziewczynom z
      problemami hormonalnymi objawiajacymi sie np. tradzikiem czy tez nadmiernym
      owlosieniem...
      slyszalam, ze te tabletki maja dosc duza dawke hormonu i mocno obciazaja
      organizm, wystepuja po nich rozne efekty uboczne. Jesli zalezy ci tylko na
      antykoncepcji to chyba nie warto truc sie tak silnymi hormonami tylko wybrac
      tabletki o mniejszej dawce hormonu.
      zreszta to lekarz powinien dobrac ci odpowiednie tabletki
    • Gość: lilarose Re: tabletki Diana IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 14:16
      Biore Diane od kilku miesięcy i bardzo sobie chwalę. Tabletki działają już po
      rozpoczęciu pierwszego opakowania. Ponadto poprawiła mi sie od nich cera,
      zwiększyła się ochota na seks i ogólnie polepszył nastrój. I nieco zwiększył
      się apetyt, ale w moim przypadku to dobre, bo chcę przytyć. Diane brałam już
      kiedyś przez 9 miesięcy, odstawiłam na krótko i znowu do niej wróciłam. Mój
      organizm bardzo dobrze ją toleruje, ale to kwestia indywidualna.
      Co do zabezpieczenia, to jesli jest przyjmowana prawidłowo (w ogóle każda
      pigułka), nie ma powodu do obaw. NIe zabezpiecza gdy np. zapomni się raz
      połknąć lub zrobi się to po upływie 12 godzin, albo gdy np. w wyniku zatrucia
      pokarmowego zwymiotuje się pigulke lub będzie się mialo biegunkę.
      • skrzynka_kasika Re: tabletki Diana 16.06.05, 17:28
        ja biorę Dianę od września i czuję się rewelacyjnie, wcześniej łykałam Cilest i
        było strasznie (bóle główy, brzucha, wahania nastrojów, plamienia) nie miałam
        żadnych skutków ubocznych, nie przytyłam, moje libido też bez zmian:) tabletki
        są małe, fajnie się łykają, oprócz tego zaletą jest cena (ok 12zł). nie stsouję
        żadnej innej formy antykoncepcji a w ciąży nie jestem, więc wnioski nasuwają
        się same:)
    • bardzofajnadziewczyna Re: tabletki Diana 16.06.05, 21:59
      Drogi On,

zaryzykuje stwierdzenie, ze po tych tabletkach nie zajdziesz w ciaze ;))
    • anna_23 Re: tabletki Diana 16.06.05, 23:04
      Ja też brałam Diane i w moim przypadku, było to idealne zabezpieczenie,bo...nie
      miałam po nich w ogóle ochoty na sex :((((
      Podczas brania cera i włosy były super,ale jak je odstawiłam było dwa razy
      gorzej....
      Osobiście nie polecam!!!
      • Gość: gosiulka Re: tabletki Diana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:16
        Biore od ponad 2 lat i powiem ci jedno-fantastic!ochotka na sex czesta, cera
        jak u modelki i nawet piersi zrobily mi sie jakies takie wieksze!ochrona tez
        bbb dobra bo dzidzius mi sie nie zarzyl a okres dostaje wlasciwie co do godziny!
    • Gość: emka Re: tabletki Diana IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.05, 21:48
      ja mialam tylko nieprzyjemne przejscia, moje samopoczucie bylo koszmarne, zero
      ochoty na sex, moj facet byl zrozpaczony. piersi mi urosly-fakt ale bylam
      totalnie nie tykalna, wszystko zalezy od organizmu
    • Gość: kinga 22 Re: tabletki Diana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:49
      Brałam Diane ponad pól roku. PLUSY_ suuuuuper cera, włosy, konfort psychiczny
      podczas stosunku, regularne miesiączki, extra cena. MINUSY_ czułam,że chwyta
      mnie depresja, zmnijszone libido. Ale ogólnie chwlae je sobie i zamierzam do
      nich wrócić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka