niki184 29.06.05, 10:08 witam od piatku biore swoje pierwsze w zyciu tabletki (ysmin)i mam dwa pytania. Czy podczas ich brania nie powinnam palic?? i po ilu tabletkach moge juz byc spokojna i nie stosowac innego zabezpieczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: tabletki a papierosy 29.06.05, 10:29 a nie masz ulotki? tam powinno byc wszystko napisane ! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki a papierosy 29.06.05, 10:31 a tu powinnas miec odpowiedz na swoje pytania www.yasmin.pl/sitemap.html pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki184 Re: tabletki a papierosy IP: *.chello.pl 29.06.05, 11:27 Niestety w ulotce nie ma nic na temat papierosów:/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki a papierosy 29.06.05, 11:55 z tego co wiem, przy zadnych tabletkach nie powinno sie palic papierosow. a poza tymm po co palic? truć cie codziennie za niemale pieniadze.. rozpoczecie zazywania tabletek moze byc dobrym pretekstem dla rzucenia palenia. POWODZENIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki a papierosy 29.06.05, 11:59 wlasnie na stronie, dl ktorej podalam ci link znalazlam infrormacje: "palenie papierosów; w czasie stosowania doustnych środków antykoncepcyjnych należy zaprzestać palenia, szczególnie w wieku powyżej 35 lat; " masz wiec odpowedz na swoje pytanie . I tym bardziej warto rzucic palenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki184 Re: tabletki a papierosy IP: *.chello.pl 29.06.05, 12:47 Hehehe dzieki:)) Skoncza sie egzaminy i przestane obiecuje:P Do 35 lat jeszcze mi duzo czasu zostalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: tabletki a papierosy 29.06.05, 17:06 kobiety po 30 nie powinny palic ze wzgledu na to, ze zwieksza sie ryzyko wylewu tabletki dzialaja od pierwszego dnia zazywane prawidlowo ps. palic nie powinno wcale ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka20 Re: tabletki a papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:07 a ja pale.. i przetane obiecuje!! a w ogole to dobrze ze weszlam na ten post.bo zapomnialam dzis o tabletce!!! skleroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina18 Re: tabletki a papierosy IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 30.06.05, 23:47 zdecydowanie nie powinnas palic.to ma jakis zwiazek z sercem.spytaj lekarza.a pewna 100%nie bedzies znigdy al etak na 98% to gdzie spo 2 miesiacu brani atabletek.tak mi mowil lekarz.ja jednak ich nie biore bo pozbawiaja mnie calkowicie kobiecosci...nie jajeczkuje a to jak bym byla bezplodna...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: tabletki a papierosy 01.07.05, 08:28 Lekarz powiedział żebym ograniczyła. Rzuciłam całkowicie palenie i jest mi z tym dobrze. Nie smierdzą mi ubrania, skóra się znacznie poprawiła a poza tym lepiej się czuję.W dzisiejszych czasach palenie staje się mniej modne. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś