Dodaj do ulubionych

NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD

13.07.05, 23:51
calowalam sie...no i troche wiecej (ale bez seksu)
z przyszlym mezem mojej siostry...
to najokropniejsza rzecz ktora zrobilam w zyciu.
nie moge nigdy nikomu o tym powiedziec. odpokutuje za to w tajemnicy.
nie chce rad jak z tego wyjsc bo takie nie istnieja. musialam po prostu o tym
napisac.
czy zrobiliscie cos rownie okropnego?
dodam ze zaluje, ze wiem ze jestem idiotka, ze zasluguje na nieszczescie itp.
ale musze dalej zyc. z moim narzeczonym ktorego kocham teraz bardziej niz
myslalam ze mozna kochac. i choc wyjdzie to jak obluda to to troche uratowalo
nasz zwiazek ( z mojej strony) bo wiem jak jest dla mnie wazny a roche o tym
zapomnialam..
tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:58
      > nie moge nigdy nikomu o tym powiedziec. odpokutuje za to w tajemnicy.

Przede wszystkim nie wolno ci powiedzieć o tym przyszłemu mężowi twojej
      siostry.
      A skoro powiedziałaś już całej Polsce, to istotnie nie wolno już mówić o tym
      nikomu więcej. Dyskrecja nade wszystko.
      I jeśli będziesz potrzebowała pokochać narzeczonego jeszcze bardziej, daj znać -
      mam układy w pierdlu, to cię wprowadzę po cichu. Chłopaki zapewnią ci
      najlepszą terapię pod Słońcem.
      Ale jeżeli nie potrzebujesz rad, idiotko warzywna, to zjeżdżaj stąd w
      podskokach, bo zającami poszczuję.
      • kalafior19 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 00:05
        daj spokoj...
        o co ci chodzi czlowieku?nie popelniles nigdy w zyciu zadnego bledu? najlatwiej
        rzucac kamieniem.
        ja wiem co zrobilam i znam swoja kare.
        a ty nie masz prawa mnie oceniac.
        chcialam uslyszec jak inni ludzie zyja z takimi rzeczami.ze swoimi bledami. bo
        zapewniam cie to nie jest jeszcze najpodlejsze.
        a warzywna idiotka to niby ja?
        hehe dobre..

• Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:21
          > daj spokoj...
          NIE MAM hurtowni spokoju, zeby rozdawać go byle komu.

> o co ci chodzi czlowieku?nie popelniles nigdy w zyciu zadnego bledu?
          najlatwiej
          >
          > rzucac kamieniem.
          > ja wiem co zrobilam i znam swoja kare.
          > a ty nie masz prawa mnie oceniac.
          NIE OCENIAŁEM, ustosunkowałem się do treści zawartych w twoim poście. Pokazać
          ci w punktach związki pomiędzy twoim i moim poprzednim postem?

> chcialam uslyszec jak inni ludzie zyja z takimi rzeczami.ze swoimi bledami.
          W POPRZEDNIM poście z własnej woli napisałaś, że nie chesz żadnych rad.

> zapewniam cie to nie jest jeszcze najpodlejsze.
          SKORO ZNASZ podlejsze akcje, nie histeryzuj. Skoro nie znasz - nie wymądrzaj
          się, że wiesz, że coś może być podlejsze.

> a warzywna idiotka to niby ja?
          > hehe dobre..
          NIE OCENIAM, czy dobre. Po prostu oczywiste.
          Sama napisałaś, że jesteś idiotką, ksywy też nikt ci na siłę nie przydzielił.
          Może masz inne zdanie i wydaje ci się, że kalafior jest owocem tropikalnym, ale
          mam nadzieję, że aż taką idiotką nie jesteś i rozumiesz, że kalafior jest
          jednak warzywem.
          Stąd "warzywna idiotka".

Nie mów, proszę, że czegoś jeszcze nie rozumiesz...
          • Gość: Rotfl Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:35
            kalafior jest kwiatem

rotfl
    • b-beagle Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 00:29
      Sama nie wiesz czego chcesz a narzeczony siostry też nie jest lepszy.Nie wróżę
      wam wszystkim szczęśliwej przyszłości
      • yoma Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 00:43
        A ja wręcz przeciwnie, wszystko w rodzinie zostanie i nie bedą się obcy w tym
        trójkącie pętać. Rodzina nade wszystko.
        • Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:24
          Ty szujo!
          A tobie co siostra zawiniła?
          Dlaczego siostrze odmawiasz miejsca w układzie?
          Chcesz wziąć na swoje sumienie (ty w ogóe masz sumienie?!) kolejną ofiarę
          wykluczenia społecznego???!!!
          • Gość: Kryska Andrew IP: *.an3.ind20.da.uu.net 14.07.05, 04:15
            Ty chyba masz problemy. Wyrazy wspolczucia.
            • Gość: Beata Re: Andrew IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.07.05, 14:06
              Nie wiem kim jest Andrzej S. ale koleś troche przesadza pisząc tu swoje pseudo
              intelektualne wywody
          • ojczym_apsika Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 08:15
            stara wisisz mi kalafiorem
          • yoma Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 14:28
            To do mnie było?

Gdzie ja siostrze odmawiam miejsca w układzie?

Rodzinny trójkąt, piszę, chyba przecież wyraźnie. Rodzinny. Trójkąt. No wiesz.
            Trzy kąty. Trzy boki. Trójkąt.
            • Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:38
              No jak ty nic o życiu nie wiesz...

Przecież ich jest czworo.
              A póki co, testują trójkąt:
              siostry narzeczony - kalafior - kalafiora narzeczony.

A siostra za sprawą toksycznej rodzinę stała się ofiarą wykluczenia społecznego.

Dyskryminują kobietę, seksizm w najbardziej zwyrodniałej postaci.
              I to ma być dobrze? Trzy boki, jak ich czworo?
    • Gość: Zupa Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 08:53
      Wszyscy jestescie poorani Nie macie pojecia co ta dzieczyna czuje Wszyscy
      jestesmy tylko ludzmi i popelniamy bledy Za niektore musimy slono placic
      Ciekawa jestem jak wy byscie sie zachowali na jej miejcu?? I nie mowcie ze
      nigdy byscie czegos takiego nie zrobili Czlowiek jest nieprzewidywalny i nie
      jest w stanie przewidziec wszystkich swoich zachowan i reakcji
      • b-beagle Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 09:04
        Tak ludzie są zupełnie nieprzewidywalni .Uwiodła narzeczonego własnej siostry z
        czystego bezwarunkowego odruchu pawłowa.A to dobre
      • Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:17
        Zupa, ty to masz łeb! Widzisz, na smierć zapomniałem, że jestem - jak to
        człowiek - nieprzewidywalny.
        Właśnie mama zaprosiła mnie na obiad (świetne zupki). Dzięki za przypomnienie -
        przy okazji bzyknę jeszcze mamusię. Fajna jest, zawsze ją lubiłem.
      • Gość: amelka Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:46
        owszem, czlowiek jest nieprzewidywalny, nie da sie przewidziec co moze zmyslic i
        nawypisywac na jakims forum...
        Zupa, zastanowilas sie, bo nie wszystko, co jest napisane, musi byc prawda...
    • pygmalion kalafior19 - pójdziesz do piekła 14.07.05, 09:14
    • ourmajesty Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 09:50
      Gorzej by było gdybyście z siostrą zdradziły swoich narzeczonych... a tak to
      luzik...
      Dobre to: "... no i troche wiecej (ale bez seksu)..." co to niby ma oznaczać???
      seks to nie tylko tradycyjne bzykanko...
    • annnia2 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 09:54
      nawet niech ci nie przyjdzie na mysl mowic o tym twojej siostrze... zaboli ja
      to bardziej niz kogokolwiek... takie samo swinstwo zrobila mi moja kolezanka...
      nie byl to jednak moj przyszly maz, ale chlopak.. nie dowiedzialam sie tegom od
      nij , ale od samego chlopaka, potem od ludz, ktorzy to widzieli, mowili mi
      dopiero gdy sie ich zapytalam... bylo to dla mnie cos potwornego, bol zostanie
      na zawsze. od tego czasu nie rozmawiam z nia. minely juz 2 lata i nie mam
      zamiaru tego zrobic, a byla to moja najlepsza przyjaciolka, prawie jak
      siostra... nie chcialabym cie tu obwiniac, ale to jest tak " chlopak to
      zwierze, jak mu daja to bierze"... pozdrawiam anka,
      P.s stalo sie , trudno..
      • Gość: kuba rozpruwacz Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:56
        A kim jest ten ktoś, kto daje? Matką karmicielką niepokalaną?
        • annnia2 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 10:23
          ... jakas laska, albo facetem jak wolisz , kubo :)
          • Gość: dies irae Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:34
            Bajeruj lepiej swojego kanadola, tłumoku. Najlepiej od razu pomachaj mu
            wargami. A potem miej do niego pretensje, że bierze, co dają.
            • anka696 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 13:33
              ...
            • yoma Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 14:30
              Dają, to bierz, biją, to uciekaj...
              • Gość: grzesznica Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.mtm-info.pl 14.07.05, 15:08
                Co najlepsze dla nas byłoby?
                Sama nie wiem już ...
                Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię?
                Czy prawdą zadać ból?
                Co najlepsze dla nas byłoby?
                Trudno stwierdzić dziś ...
                Bo z jednym i z tym drugim ciężko później żyć
                Trudno żyć ....

to jest mala podpowiedz... bo kazdy zasluguje na prawde nawet ta najgororsza bo
                nawet to najslodsze klamstwo jest o wiele gorsze od gorzkiej prawdy
                jesli mialas odwage i na tyle bezczelnosci aby to zrobic swojej siostrze to
                miej ta odwage do konca i ponies konsekwencje swojego zachowania - chyba juz
                jestes duza dziewczynka wiec odpowiadaj za swoje czyny..
                a tak na marginesie to takie panny jak ty sa dla mnei niczym, pustum miejscem z
                proznia miedzy uszami

bo grunt to byc ludzkim czlowiekiem

ps.: tez nie jestem idealna pare bledow popelnilam ale zawsze sie do nich
                przyznawalam i staralam sie je naprawic --> bo latwiej jest zyc z czysttm
                sumieniem
    • Gość: Zupa Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 15:31
      Czytajac te wasze puste i kompletnie pozbawione sensu posty az zal mi sie was
      zrobilo Wszyscy jestescie zalosni i tylko na takim forum mozecie sie
      wypowiedziec W rzeczywistosci jestescie banda pseudointelektualistow ktorym w
      zyciu sie nie powiodlo i co gorsze chyba juz sie nie powiedzie Autentycznie mi
      was zal
      • Gość: kalafior 19 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: 5.5R5D* / 170.252.72.* 14.07.05, 17:44
        hmm wlasciwie to tego sie spodziewalam.
        nie warto opowiadac jak to wszystko sie stalo i ze nie bylo moim zamiarem zeby
        uczynic to co uczynilam. nie bede sie tlumaczyc.
        Andrzeju o rade nie prosilam i nie prosze a pytanie o sytuacje innych bylo z
        ciekawosci. moze troche z bezradnosci.
        "kalafior" to juz dla zabawy bez konotacji z warzywnym czy owocowym swiatem

kobiety usuwaja ciaze, zabijaja swoje dzieci
        ojcowie molestuja swoje corki
        wszystko sie dzieje na naszych i waszych oczach
        ja popelnilam blad. ale nikogo nie skrzywdzilam oprocz siebie wiec dajcie mi
        cierpiec w samotnosci i nie mowcie mi prosze ze musze sie przyznac
        bo "najgorsza prawda lepsza od klamstwa" bo czy naprawde????
        nie sadze
        • Gość: Andrzej S. Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:58
          > dajcie mi cierpiec w samotnosci
          Zgłoś się jeszcze do Drzyzgi, jeśli chcesz pocierpieć naprawdę w samotności.
          • Gość: kalafior19 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: 5.5R5D* / 170.252.72.* 14.07.05, 17:59
            ale zes sie uczepil...
            czy wiesz kim jestem? nie
            czy znasz moje imie?
            wiek?
            chocby skad pochodze?
            nie wiesz nic wiec daj spokoj
        • aryjeczka Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 14.07.05, 18:19
          > ja popelnilam blad. ale nikogo nie skrzywdzilam oprocz siebie

ojj, nie dość, że szmata, to jeszcze egoistka! biedactwo, rzeczywiście
          strasznie pokrzywdzona jesteś... a siostre i narzeczonego w dupie masz, tak?
          • Gość: KALAFIOR19 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: 5.5R5D* / 170.252.72.* 14.07.05, 18:25
            hmm wiecie co
            to nie ma sensu
            wieszajcie psy na kims innym
            myslalam ze forum sluzy WYMIANIE informacji tudziez pomocy if needed
            ale to tylko fikcja
            lubicie mieszac z blotem ludzi czasem juz z nim zmieszanych.
            trudno
            ale szkoda ze zamiast wymiany przezyc doszlo tu do tego do czego doszlo.
            tak jestem szmata, skrzywdzilam ludzi ktorych kocham i tyle.
            ale nie pozwalam sie obrazac ludziom ktorzy nic o mnie nie wiedza.
            pozdrawiam Zupe bo choc jedna sprobowala przeczytac moje posty zamiast skupiac
            sie na tytule.
            • Gość: zając mściciel Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:30
              Szkodę razem z biedą jebał pies za zakrętem.
              Zjazd, idiotko.
              Wal się dalej z kim popadnie.
        • Gość: alu Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:26
          masz racje czasem lepiej nie wiedziec!!!. zdradzil mnie kiedys chlopak w
          zasadzie bardziej z mojej winy,ale stalo sie. wolalabym sie nie dowiedziec o
          tym.
      • Gość: amelka Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:51
        Gość portalu: Zupa napisał(a):

> Wszyscy jestescie zalosni i tylko na takim forum mozecie sie
        > wypowiedziec

a co Ty robisz na tym forum w takim razie, skoro wszyscy tu sa zalosnymi
        pseudointelektualistami???
    • Gość: iskragk wredna!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 19:11
      to okropne jak moglaś to zrobic swojej siostrze??nie rozumiem takich ludzi!!nie
      masz moralnosci??
      • Gość: dues irae Re: wredna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:14
        No co ty? Widziałaś kiedyś kalafiora bez moralności?
        Kalafior ma moralność.
        I jest bardzo dumna ze swojej kalafiorowej moralności.
    • Gość: kalarepa Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:02
      Dziewczyna cierpi. Kalafior, nie czekaj, pomóż!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=26484879&a=26485167
    • Gość: LOVEDANCE JEŚLI CHCESZ ZNAĆ MOJE ZDANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:18
      Myślę, że wszystko byłoby ok, gdyby nie był to narzeczony Twojej siostry!!Mnie
      samej zdarzył się (tylko) pocałunek (po alkoholu) i czuję sie podobnie jak Ty!!
      Żałuje!!Tylko różnica jest taka, że ja miałam odwagę się przyznać mojemu
      facetowi!!I chodź było trudno (przez pół roku odzyskuje jego zaufanie) to wiem,
      ze sie oplacalo bo bardzo go kocham i nie chce go stracic.Ale nie wyobrazam
      sobie takiej sytuacji z facetem mojej siostry!!To okropne...No cóż...współczuję
      Ci...Sorry, ale nic wiecej nie moge napisac:/
    • moniek8 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 20.07.05, 19:48
      Najgorsza z mozliwych zdrad? Przespalam siez przyjacielem mojego bylego ktory
      na dodatek ma dziewczyne wszyscy razem dobrze sie znamy i bardzo czesto
      spotykamy w czworke. Regularnie chodze z moim bylym do lozka wiec nie moge nic
      mu powiedziec dziewczynie tego chlopaka tym bardziej. Ona tak bardzo mocno go
      kocha :(czuje sie podle
    • Gość: ciocia-dobra-rada Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:11
      moze poprostu zamiencie sie narzeczonymi!!!! ty.......
    • matyldan Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 21.07.05, 14:31
      Co się stało to się nie odstanie, popełniłaś błąd, żałujesz, więcej tego nie
      zrobisz. Nic się nie poradzi, zachowaj to na zawsze dla siebie (właśnie - jak
      podchodzi do tego narzeczony siostry? Masz pewność, że będzie milczał?). To był
      głupi wybryk, dla was to nic nie znaczyło, dla waszych drugich połówek może być
      przyczyną tragedii. Dlatego zatrzymajcie to na zawsze dla siebie.
      • Gość: agawa Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:37
        To fakt - najgorsza z możliwych zdrad. Ale wiesz co Ci powiem - zrobicie to
        oboje jeszcze nie raz... i na całowaniu się nie skończy, niestety. Biedna ta
        Twoja siostra:((
    • ona244 Re: NAJGORSZA Z MOZLIWYCH ZDRAD 24.07.05, 19:45
      A moim zdaniem jak ktos kogos kocha, to go nie zdradza. Zdradzilas swojego
      chlopaka, ale przde wszystkim siostre.. Nie osądzam Cie, bo to nie moja sprawa
      Ja tylko mysle, ze jak ktos zradzi, a potem przeprasza i mowi, ze kocha, to nie
      mozna wierzyc.. Jesli zrobilo sie to raz, zrobi sie i nastepny.. dla mnie
      zdrada to najgorsze co moze byc i nie ma tlumaczenia, ze to tylko nic nie
      znaczacy raz, albo ze kogos ponioslo, ze samo sie tak stalo..
      Ja chyba bym nie wybaczyla zdrady.. nie wiem bo nikt mnie nie zdradzil jeszcze,
      ale chyba nie.. nie moglabym zniesc mysli, ze ktos inny mial mojego chlopaka i
      ze on dotykal i calowal kogos innego niz mnie, a mowil ze kocha tylko mnie...
      To najokropniejsza rzecz jaka mozna zrobic ukochanej osobie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka