Dodaj do ulubionych

Jaki perfum dla dziewczyny na prezent?

16.07.05, 00:59
Niedługo zbliżają sie urodziny mojej dziewczyny i z tej okazji chciałbym kupic
jej jakis piekny perfum. Nie wiem tylko jaki, chciałbym jej zrobic
niespodzianke dlatego pytam sie was drogie panie jakie perfumy lubicie i który
byłby dobry na lato. Z góry dziekuje za wszelkie propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: lo Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.ipt.aol.com 16.07.05, 01:02
      najpiekniejszy zapach na swiecie to Flower by Kenzo, flakonik kosztuje ok 200
      zl, ale warto!
      • Gość: aneczka1984 Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:58
        naj naj naj najpiękniejszy , zniewalający i powalający wszystkich mężczyzn jest
        zapach ..... CHANEL - MADEMOISELLE .... PO FRANCUSKU ( PANNA , PANIENKA ) po
        prostu cudo :) polecam i pozdrawiam
    • Gość: marta Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.07.05, 09:58
      moim zdaniem piękne są MEXX Pure Life, takie błękitne. W sam raz na lato bo są
      świeże i uniwersalne a przy tym rozsądna cena, kollo 120 zl 60 ml. Ja używam od
      3 lat i nadal mi sie nie znudziły. Pozdrawiam:)
    • jumar1 Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 10:05
      Carolina Herrera -Chic-
    • Gość: Natalia Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.eia.pl 16.07.05, 10:58
      Piekne chociaz drogie sa Chanel Mademoiselle.Są przesliczne :)
    • Gość: kassia_1986 Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.swidnica.mm.pl 16.07.05, 11:21
      Piekne kobiece perfumy to Lacosta i Boss Intense :) Po prostu nieziemskie
      zapachy! A typowo letni zapach dla młodej dziewczyny to Escada Sport :))))
    • czerwona_truskawka Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 11:34
      W ostatnim katalogu Avonu są dwa fajne zapachy.

Ja proponuje zebys najpierw sprawdził jej stare perfumy jaką nute zapachową
      mają. Niektóre laski wola kwiatowe inne znów owocowe, dlatego lepiej sprawdź
      jakie lubi twoja dziewczyna, bo pozniej moze sie okazac ze wywaliłes kupe kasy
      w błoto, a perfumy wylądują w koszu albo u kolezanki
      • Gość: jedna Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:24
        popieram,bo w koncu nie chodzi o to zeby byly znanej marki w ladnym opakowaniu
        itp a nie będa sie jej podobaly,dlatego sprawdz jakich uzywa i sprobuj wybrac
        cos podobnego do tego zapachu,albo wyciagnij ją na zakupy np i jak będziecie
        przy zapachach to napewno ci powie,ktory jej sie podoba i wtedy napewno będzie
        zadowolona jak dostanie od ciebie ten zapach:)
    • Gość: perfumYYY Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 11:45
      litości!
      • Gość: ;] Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:15
        dolce vita Christana Diora :D
        • Gość: sajko Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.07.05, 13:37
          co za wieśniak:) perfum??? skąd to określenie? z twojej wiochy? mowi sie
          perfumy, i to nieodmienne jest buraku, tak jak spodnie, a nie poprosze jeden
          spodzień:)
          • czerwona_truskawka Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 14:18
            Jeja jak ja widze jak ktos poprawia czyjes błędy to aż mnie krew zalewa i
            jeszcze te "wiesniaku" to aby isc i takiemu zaje**ć
    • Gość: Gomora Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:32
      Kup jej te,ktore ona lubi:) Skoro to Twoja dziewczyna napewno odpowiesz na to
      pytanie na 6:))))

Nie zawsze gust kobiet na forum, pokryje sie z gustem Twojej dziewczyny. A to
      jej miales sprawic radosc, nie paniom z forum:)
      Zajrzyj do łazienki, podpytaj jej psiapsiolki, albo jak ogladancie gazete czy
      jestescie w sklepie to zzerknij na co ona zerka, jakie perfumy przykuly jej
      uwage:)

A potem kazdy mowi, ze rutyna w zwiaku, zobacz ile konspiracji i fajnej zabay,
      emocjo dostracza wybor perfum dla dziewczyny.
    • Gość: Baby Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.eia.pl 16.07.05, 15:10
      Escada Rockin' Rio -pachnie jak słodkie cukierki mniammm
    • Gość: Mimozka:) Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:16
      TYLKO I WYŁĄCZNIE "KENZO JUNGLE"-ŚWIETNE-JAK ŁĄKA KWIATÓW TROSZKE DROGIE-OK 200-
      300 ZŁ ZALEZY OD MILILITRÓW ALE SUPER-NIE POGARDZI NA 100% EWENTUALNIE STRZEL
      JEJ AMOR AMOR-TEŻ FAJNE TYLKO TROCHE BARDZIEJ WALENTYNKOWE:( A CHANEL-
      BAZNADZIEJAtotalna- śmierdzą!!!!
      • czerwona_truskawka Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 15:39
        No widzisz lepiej sie dowiedz jakie ona lubi, bo kazdy ma inny gust(patrz wyżej)
    • eriani Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 15:36
      nie kupuj jej perfum ponieważ nie wiesz jak będą one pachnieć w zetknięciu z jej
      skórą <każdy z nas ma inne pH i od tego zależy zapach>, jeśli już koniecznie
      chcesz jej zrobić niespodziankę ale kontorlowaną to poproś aby Ci wypisała na
      kartce ok 10-15 nazw które jej się podobają i które chciał by mieć i sam wybierz
      coś z tej listy
      • Gość: Kasia Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.07.05, 17:05
        J'adore Dior
        • mar_de_cristal Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 19:01
          coco chanel mademoiselle- sa cudowne:) tylko w Polsce drogie jak cholera - ja
          sprwadzam sobie zawsze z lotnisk.
          na lato tez sa ladne dolce&gabbana light blue albo lanvin eclat d'aperge - oba
          zapachy sa sporo tansze od chanel.
          ja np. nie lubie zapachow mocno kwiatowych - kwiatami to niech pachna kwiatki,
          a nie czlowiek, wole ciezsze - gucci envy czy deep red hugo bossa, ale w takie
          upaly jak teraz sa, to faktycznie moga byc meczace, chanel jest uniwersalna -
          swietna na dzien jak i na wieczor, idealna w zime i lato.
          no i taka mala uwaga, faktycznie nie mowi sie perfum tylko perfumy, ale
          niestety wszyscy sprzedawcy tak pisza na allegro, wiec ludziom sie zly nawyk
          utrwala.
          • maja45 Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 19:04
            Gucci Rush, lub lżejsza wersja Light.
            A jeśli to brunetka powinny jej pasować Angel Thierry Muglera, cudne i
            ponadczasowe.
            • teba18 Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 16.07.05, 20:14
              lacosta zolta lub ultraviolet
    • Gość: beata Puma Jamaica IP: *.broker.com.pl 16.07.05, 20:24
      Polecam,super zapach na lato.Dostałam od chłopaka:)
      • Gość: Anitchen Re: Puma Jamaica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:29
        NIE KUPUJ PERFUM Z AVONU!! są raczej tandetne... i ogólnie raczej nie zrobią
        wrażenia na obdarowanej.
        Ja osobiście polecam Touch of pink by Lacosta, albo jak mówiła pani wyżej Puma
        Jamaica, ewentualnie Lolita Lempicka
        • nataan Re: Puma Jamaica 16.07.05, 22:58
          Elizabet arden grin ti.....moja byla pani tego uzywala i tylko takie znam...
          • Gość: Fleur Re: A ja chce TO..........moze sie doczekam:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:47
            Bukiecik stokrotek, takie kwiaciarnianie:) I finito:)
            Moze do tych perfum, do pudełeczka dołacz mała jedna stokrotke:)
    • Gość: apsik Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.07.05, 20:21
      armanni-sensi
      • Gość: panarea Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:46
        tez sie zgadzam co do SENSI - Armaniego, są boskie;)

polecam również MY GIVENCHY- letnie, przyjemne
    • lilarose Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 18.07.05, 15:43
      Kenzo L'ete
      Charlie White
      Franck Olivier
      Elizabeth Arden Green Tea
      • Gość: mm Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.no / *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 21.07.05, 15:21
        DIESEL fragrances w czerwonej butelce 75ml,cena ok.120zl!Jest
        piekny,pociagajacy,zywy!Koniecznie go kup!!!!Pozdrawiam
    • Gość: Aneta Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? IP: *.eia.pl 22.07.05, 18:02
      1.Chanel-Mademoisele
      2.Hugo-Intense
      3.Burberry-Brit
    • grzechu_warta Re: Jaki perfum dla dziewczyny na prezent? 22.07.05, 18:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka