cholera_jasna1 21.07.05, 23:50 Ginekolog zalecił mi myc sie szarym mydłem, ale mam taki problem ze przez to mam wysuszone wargi sromowe, czym moge je nawilżyć? wchodzą w gre zwykłe kremy np Nivea??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwnym.nie.jest Re: problemik 22.07.05, 00:12 koniecznie szarym mydlem? nie możesz używac jakiegoś żelu do higieny intymnej? co do kremu nivea to nie wiem, ale zaszkodzić chyba nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problemik IP: *.pl 22.07.05, 00:14 krem nivea napewno nie zaszkodzi, mozesz tez uzyc zwyklej wazeliny kosmetycznej. polecila mi to moja pani ginekolog gdy mialam problemy z suchoscia pochwy podczas stosunku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cholera_jasna1 Re: problemik 22.07.05, 00:15 moge płynem ale takim co nie zawiera w składzie -Glikolu propylenu- czy czegoś takiego, a jeszcze nie znalazłam takiego Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: problemik 22.07.05, 00:21 no to proponuję udać się do apteki i zapytać tam o taki płyn, laski powinny się orientować. a przede wszystkim powiedzieć ginekologowi żeby wymyślił coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka1984 Re: problemik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 00:16 Wiesz co jakiś jechowy ten ginekolog ja używam szarego mydła do prania skarpetek i majtek powinnaś używać specjalnych płynów przeznaczonych do miejsc intymnych jest ich pełno ja używam płynu z firmy "idea 25 " pzrede wszystkim odpowiednio nawilża pochwe , utrzymuje odpowiednie ph , no i najważniejsze nie podrażnia i nie wysusza skóry , spróbuj ,takie płyny są napewno lepsze od mydła :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cholera_jasna1 Re: problemik 22.07.05, 00:24 wiem że płyny sa lepsze i dużo lepiej się pienią, ale ten składnik mnie uczula Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: problemik 22.07.05, 00:35 a jakich płynów dotychczas próbowałaś? sprawdź sobie żele ziaji, myślę że mogą być pozbawione tego składnika. sprawdziłam też na żelu avonu i on w swiom składzie raczej teżgo nie ma - aczkolwiek go nie polecam, nie jest najlepszy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: problemik 22.07.05, 09:55 lepszy niż szare mydło byłby żel intymny lub mydło dla dzieci np. bambino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: problemik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:26 Oriflame ma krem do tych okolic Odpowiedz Link Zgłoś