Dodaj do ulubionych

Wygląd dziewczyn

• Gość: Kaśka Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:31
      Sluchaj Patryczku, a jak myslisz dla kogo my to wszystko robimy? dla samych
      siebie (to tez) ale glownie dla facetow. czyz nie wtedy (dopiero) nazywacie
      dziewczyny laskami??!! Ciesze sie ze Ty masz taki ideal dziewczyny,ale moj
      ideal faceta jest taki: brunet, opalony, czysty, troche przypakowany ale
      szczuply, włosy na żel, z prostymi zębami. Mniej wiecej na takich facetów
      zwracam uwage, i jak myslisz Patryk,jak Twoim zdaniem powinnam wygladac aby
      taki przystojniaczek zwrocil na mnie uwage? wlasnie dlatego dziewczyna podazaja
      za moda, a w dzisiejszych czasach dziewczyna zadbana to dziewczyna opalona, z
      dlugimi tipsami, balejazem na glowie,oczywiscie szczupla. stad to wszystko! ale
      pociesze Cie ze nei wszystkie kobitki tak bardzo o siebie dbaja,inne
      sa "normalne"
    • Gość: ona_18 Re: Wygląd dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:25
      hehe, fajnie sie cos takiego czyta, tylko gorzej jest w rzeczywistosci,faceci
      wrecz uganiaja sie za tymi wypacykowanymi Barbie, a na dziewczyny - z lekkim
      makijarzem, nie w rozowych przykrotkawych ciuszkach zeby jak najwiecej było
      widac nikt nie zwraca uwagi, wiem sama po sobie, prawda zadko mam makijaz ale,
      chodze normalnie ubrana spodnie, najczesciej dzinsy i do tego koszulka lub
      jakas bluza, ot taki sportowy styl. Oczywiscie piszac koszulka nie mam na mysli
      meskiego t-shertu tylko normalna damska bluzke, moze to przez to ze majac 18
      lat wygladam na góra 16 ? a moze przez to ze przy wzroscie 162 waze 67 kg...
      ale uwierzcie mi, gorsze " słoniątka " widziałam na ulicy i to z takimi
      facetami ze kopara siada, wiec co jest nie tak ? nie mam pojecia... a co do
      tych " słoniątek" to prosze nie obrazajcie się te bardziej puszyste dziewczyny
      bo jak mówią kochanego ciałka nigdy nie za wiele, i nie przejmujcie sie głupimi
      kometami. poprostu bardzcie soba. dzieki za odpis. narazki
    • Gość: Patti Re: Wygląd dziewczyn IP: *.eia.pl 12.08.05, 13:06
      A ja myślę,że faceci mają rację!W naszym kraju myli sie dwa pojęcia: piękno z
      sztucznościa( a zarazem tandetą).Chodzi o to ze za duzo jest już takich
      lasek.Gdzie nie spojrzę, tam blondyna w różowej bluzce. I może to nie byłoby
      takie złe (bo nie ocenia się niby człowieka po wyglądzie) gdyby nie fakt,że aż
      tyle ich się pałęta po naszych ulicach, pubach i dyskotekach.Może im chodzi o
      to, że woleliby jakąś dziewczynę wyróżniającą sie spośród tłumu różowych
      potworów? Tzn taką, która ma własny styl,dobry gust, niekoniecznie blond włosy i
      szafę przepełnioną różowymi ciuchami. Piękna dziewczyna to taka która zna pewne
      reguły w makijażu, tzn nie maluje sie na codzień tak, jakby szła na bal
      karnawałowy i wie jaki stój jest odpowiedni na jaką okazję. Nie chodzi o to,
      żeby w ogóle się nie malowała i wyglądała jak szara mysza z sierocińca tylko
      zeby znała umiar i miała dobry styl w makijażu i ubiorze.A co do dziewczyn,
      które wypowiadają sie tu na forum, że one to robią przeciez dla facetów to
      radziłabym zrobić coś dla facetów nie z ubiorem lecz z rozumem.Jesli myślicie,
      ze jak ubierzecie różową mini i znajdziecie faceta to owszem zgodze sie z
      wami-bedziecie go miały ale jest wielce prawdopodobne ze tylko na 1 noc.Jeśli
      jesteście tak naiwne to co sie dziwicie że później faceci was przelecą i
      traktują jak dz***i?!
      • Gość: hejka Re: Wygląd dziewczyn IP: *.pl 12.08.05, 21:55
        ja jestemz tych kobiet które nie podążaja slepo za modą i wiecie co kiedys
        powiedziałam dla mojego chłopaka że te wszystkie masowo ubrane panienki nie sa
        wcale modne a tymbardziej na czasie.....on powiedział ze chyba jednak są skoro
        sie lansuje kolor różowy i one wszystkie tak chodza ubrane.....ale co moze
        facet wiedziec o dobrym stylu.ja zawsze miałam swój zupełnie nie związany z
        tymi rózowymi lakami barbi i kiedyś byliśmy w duzym supermarkecie.......był w
        szoku....prawie wszyscy mężczyzni sie za mna oglądali....mam dobry gust, styl,
        dobry smak......on sie wkurzył dlaczego mi sie przygladają to takie
        śmieszne:))) to nie jest smieszne tylko widocznie mam swój charakter i
        osobowośc jestem kobietą na którą mozna popatrzeć......śmiałam się z niego bo
        popsuł mu sie humor.niechciałabym tutaj wyjść na jakąs zarozumiałą panienkę ale
        powiem wam że jednak jak kobieta nie podąża ślepo za masową modą jest
        rzeczywiście atrakcyjna dla otoczenia..co wodać gołym okiem.....nawet kobiety
        przygladały mi się z ciekawościa......radze wszystkim kobietom żeby jednak
        znalazły swój indywidualny styl.....
      • Gość: dyskopata Re: Wygląd dziewczyn IP: *.espol.com.pl 17.08.05, 15:57
        kłaniam się do ziemi przed tymi słowy
    • apsik87 Re: Wygląd dziewczyn 12.08.05, 13:58
      no coz co racja to racja.durzo jest takich dziewczyn.malo ktora ma swoj wlasny
      styl.ja mam jedna zasade nie nosze nic co mi sie podoba wtedy kiedy jest
      modne .a po sezonie kombinuje:P
      • Gość: Foksik Re: Wygląd dziewczyn IP: *.eia.pl 12.08.05, 15:24
        ta lala ze zdjęcia jest obleśna! bleeeeee
    • libbi "Być jak Paris Hilton" 12.08.05, 20:27
      Ja tu częścią winy za to co się dzieje z polskimi nastolatkami obardzyłabym
      czasopisma młodzieżowe typu "Bravo Girl". Wystarczy przeczytać tytuły
      artykułów aby dowiedzieć się jakiego typu pranie muzgu nam ona funduje. To
      straszne ,że nastolatki czytając o Paris Hilton czy Mandarynie próbują się do
      nich upodobnić, widzą na fotosach szczęślwe blondynaczki które właściwie mają
      wszystko i same zaczynają dążyć do tego aby wyglądą czy zachowywać się jak one
      bo tylko wtedy będą kochane i podziwiane w oczach innych.
    • Gość: niunija Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:24
      Taak ta laska ze zdjecia jest "nieciekawa" ;)
      ..Ale kto wie może jest inteligentna, wykształcona...?
      Wyszła z domku sie troche rozerwać, a nie zostać "wyrwaną" przez pierwszego
      lepszego faceta;) Nigdy nic nie wiadomo...;))

Faktem jednak jest to, że "landrynki" obecne są wszędzie!
      Cóż...pozostaje przeczekać spokojniutko szał "landrynkobeemek" ;)
      pozdr niunijka
    • serene22 Re: Wygląd dziewczyn 13.08.05, 16:44
      Muszę się przyznac, ze mnie też to kiedyś kręciło, ubierać sie na różowo jak
      większośc lasek, różowa bluzeczka + rózowa spódniczką + rózowy makijaż i buty
      wydyawaóy się ladne, ale na szczęście zmądrzałam i postawiłam na normalność i
      bardzo dobrze na tym wyszłam :-))),
      czuję sie atrakcyjna w swojej skórze, i lubię wyjśc elegancko ubrana, gustownie,
      dodać do tego delikatny makijaż i usmiech i także mam powodzenie,
      ale widocznie tak ma być, miejmy nadzieje, że te laski zmądrzeją póki co to ja
      na to juz nie zwracam uwagi,
      pozdrawiam wszystkich ceniących naturalnośc :-)))
    • Gość: apsik Re: Wygląd dziewczyn IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 13.08.05, 18:34
      czytam te opinie i nachodzi mnie jedna mysl....faceci sa wzrokowcami tak?tu
      ktoś już tak napisał.i ma te ktoś racje.ale należy pamientac ze wzrok to
      wszystko na czym konczy sie patrzenie.facet obejzy sie na ulicy za taka
      lala,czy te zlaska w mini i szpileczkach,ale wruci to swojej milej pani do
      ktorej moz esi eprzytulic i pomasowac jej slodkie stopki be zobawy z espilec mi
      sie w reke wbije.co do martensow w lato to popieram sama nosz eczasem glany w
      upal.ja uwazam ze to zaczym ogladaj sie faceci to spojzenie.nie rozumiem jaki
      maci eproblem w ziwazkuz tym ubiorem choc to co pisala autorka postu to jednak
      prawda.
    • Gość: madziulka Re: Wygląd dziewczyn IP: *.crowley.pl 13.08.05, 23:48
      Patryku!!madrze mowisz,piszesz i myslisz-zreszta podobnie jak ja!!widzac
      takie "zmory"dnia codziennego ostatnio doszlam do tego samego wniosk co ty!!-w
      dodatku ta polkilogramowa oponka wyplywajaca z paska spodni i ten tandetny
      tatuaz w odcinku ledzwiowo-krzyzowym!fajnie ze poruszyles ten dosc istotny
      temat!!szkoda tylko ze te lale nie pojmuja,ze takim wygladem nie zaskarbia
      sobie wzgledow faceta,a wrecz odwrotnie odrzucaja na maksa!!liczy sie ciekawa
      osobowosc,inteligencja,wdziek,mila aparycja,radosc,pogodnosc,usmiech,"to cos w
      sobie"i naturalnosc!pozdrawiam madziulka-naturalna blondynka z naturalnie
      dlugimi,pieknymi paznokciami,slabo opalona,szczuplutka,wysoka,pelna radosci
      zycia-Naturalnie piekna po prostu:-)))))
      • Gość: julita18 Re: Wygląd dziewczyn IP: *.pl / 213.155.191.* 14.08.05, 12:52
        przeczytałam wszystkie wypowiedzi. Z częścią się zgadzam, ale z Patrykiem
        nie do końca... niech każdy ubiera sie jak lubi jak sie czuje dobrze i
        atrakcyjnie, przeraza mnie to ze szufladkujesz wszystkie te dziewczyny do
        przegrodki z napisem- slodka idiotka... obrazasz przy tym dziewczyny o blond
        wlosach lubiacy ubierac sie np. na rozowo... nie zgadzam sie tez z opinia co do
        15 latek... uwierzcie mi ze baaardzo nieliczne dziewczyny w tym wieku maja za
        soba pierwszy raz- a ze interesuja sie sexem? hmmm... chlopcy w wieku 12
        lat oglandaja kanaly "xxx" i nikt nie ma im tego za zle... to dziewczyny w tym
        wieku rozmawiaja o sexie zaczynaja sie malowac czy ubierac w kuse spodniczki to
        po prostu objaw dojrzewania- eksperymentuja z wlasna seksualnoscia obserwuja
        chlopcow... i najczesciej z tych obserwacji wynika ze leca na "landrynki"...
        uwazam ze to wspaniale kiedy kobieta potrafi wyeksponowac swoje atuty ale w gra-
        nicach dobrego smaku. blagam was nie oszukujmy sie- panienki ubrane w klubowym
        stylu opalone i rozesmiane maja zawsze wiecej adoratorow niz ponure blade nieu-
        malowane naturalne intelektualistki... czy wlasnie nie to mamy im za zle? bo
        jesli nie to o czym wlasciwie ten post??!! ;)
    • Gość: karolina Re: Wygląd dziewczyn IP: *.iplan.pl 14.08.05, 14:01
      mogę Ci podać mój mejl:):):):)
    • Gość: bombi Re: Wygląd dziewczyn IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 14.08.05, 14:07
      A CO TY BYŚ CHCIAŁ A WIEM JAK CI SIE NIE PODOBAJĄ BLONDYNKI W RÓŻOWYCH
      BLUZECZKACH TO MORZE WOLISZ METALÓWE Z TRUPIĄ CERĄ I CZARNYMI SZPONAMI???NIE
      WSZYSTKIE BLONDYNKI TAKIE SĄ BOZIU CO ZA PROSTAK!
      • demi20 Re: Wygląd dziewczyn 14.08.05, 14:20
        zgadzam sie z julitą i bombi!!! przeciez nie wszystkie blondynki ktore sie
        maluja i chodza na rozowo musza wyglandac jak panna z wczesniej zapodanej
        fotki... ladna to ona nie jest ale nie komentuje bo jej nie znam... pozdrawiam
        blondynki ktore potrafia o siebie zadbac i chca czuc sie atrakcyjnie!!!=***
        • dziewoja1 Re: Wygląd dziewczyn 14.08.05, 16:35
          uważam że ten watek jst beznadziejny! Jak mozna oceniać kogoś ze względu na
          wygląd? Skad wy mozecie to wiedzieć ze kazda opalona blondynka ktorą jest ubrana
          bodajze w miniowke jest dziwką ? Zastanawia mnie jedno czy wy czasem im nie
          zazdrościcie? poważnie mowie... ponieważ znam bardzo wiele dziewcząt, które tak
          własnie wyglądaja ale są naprawde wporządku i nie mam nic do nich a to że sie
          tak uboierają yo ich sprawa... czy one was tym krzywdza? wydaje mi sie ze
          jestescie wszyscy przewrażliwieni... wyluzujcie!!!!!!
          • Gość: Mirek Re: Wygląd dziewczyn IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:47
            dziewoja popieram w 100% !!!!
            • Gość: uty Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 23:26
              bo Polska to NIETOLERANCYJNY i ZAKOMPLEKSIONY kraj, mamy to wpisane w mentalność
              (oczywiscie od każdej reguły są wyjątki - pisze po to żeby zaraz nie rzuciło się
              na mnie stado dzikich sępów), to straszne ale sama u siebie zauważam te cechy,
              staram się walczyc z nimi ale jest ciężko, za bardzo mamy to wpojone, i
              oczywiście o wiele lepiej wypominac takie wady innym niż samemu się do nich
              przyznać, najpierw pasowałoby się wziąść za siebie a później krytykowac innych,
              no ale minie kilkadziesiąt dobrych lat zanim Polska się unormuje w tym względzie
              • scayla Re: Wygląd dziewczyn 14.08.05, 23:41
                ja rownież popieram dziewoje... pewnie siedza jakieś zakompleksione dziewuchy
                porzed komputerem i nie wiedzą co wymyślić to mają od razu temat to obgadania...
                wyluzujcie... pewnie większość z was chciałoby tak wyglądać ale nie zawsze jest
                to możliwe ponieważ jesteście zbyt brzydkie, niezgrabne a na dodatek leniwe aby
                do takiego stanu sie doproeadzić wolicie siedzieć przed kompem i obgadywać
                wstręciuchy jedne! ( nie obchodza mnie juz wasze komentarze chociaż pewnie
                zaraz ktoś na mnie naskoczy ale ja na to leje ;) nara
    • dyskopata Re: Wygląd dziewczyn 14.08.05, 23:40
      wydaje mi się że przesadzasz jeżeli chodzi o skalę zjawiska ale osobiście
      również mam awersje do tego typu dziewczyn ale dodalbym do tego jeszcze 25 cm
      podeszwy żenujące tatuaże nad tyłkiem bransoletki na kostkach u nóg i
      błyskotliwą elokwencje
      • Gość: niunija Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 23:54
        Ehh ludzie wyluzujcie każdy ma inny gust.
        Komuś podoba sie styl na czarną dame
        innemu na barbie i w sumie nie widze w tym nic złego..
        Ludzie pomyslcie jaka nuda panhowałaby na ulicach gdyby WSZYSCY uibierali
        się naprawdę jednakowo..
        Nie przesadzajmy ;))))
        • Gość: Doris Re: Wygląd dziewczyn IP: *.eia.pl 15.08.05, 14:06
          A ja jestem opalona, mam blond pasemka ale nie ubieram sie jak totalne bezguście
          i nie mam potrzeby pokazywania dupy wszystkim na ulicy! Właśnie to jest obleśne.
          I nie sądzę zeby pisały tu jedynie zazdrosne dziewczyny, myśle ze na tym forum
          (od dawna uważane za najbardziej idiotyczne)przesiadują same bezmózgi i własnie
          piszą o takich bzdurach jak sex z kilkoma, golenie włosów łonowych czy "mam
          dziecko w wieku 15 lat". To wy sie zastanówcie nad sobą!!!Taka jest
          prawda.Nigdzie za granicą nie jma tylku roznegliżowanych panienek co w
          Polsce.Zamiast wziąć sie za naukę i czytanie książek, stoicie godzinami przed
          lustrem i myślicie komu dać d***. Właśnie za takie dziewczyny wstydzą sie
          inni.Gdzie wy macie swoje oczy? Totalne bezguścia!
          Nie dziwcie sie ze mają was za ku.., bo kogo jak nie was mają tak nazwac?
          Dziewczyny skromnie ubrane?!
          a teraz spadam z tego forum
          bye bye
    • Gość: hermione zgadzam się :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:54
      Mi także nie podobają się tak zwane "różowe laski" :-) Wszystkie wyglądają tak
      samo: rózowe ciuchy, solarium, tlenione włosy, tipsy i małe torebeczki... też
      różowe i kiczowate!! Do tego stringi wyglądające spod spodni, no nie-
      megaobciach :P. Nie wiem dlaczego w Polsce jest taka moda- a zwłaszcza wśród
      nastolatek. Nie chcę krytykować, ale poprostu nie podoba mi się to :(. Nie
      mówię, że wszystkie dziewczyny są takie, bo w Polsce jest także pełno ładnych,
      przede wszystkim nie sztucznych!! Być może niektóre z nas nie wiedzą, że nadmiar
      makijażu i solarium, a także farbowanie czarnych włosów na siłę na blond nie
      dodają uroku, ale postarzają. Myślę, że beznadziejnie wyglądają laski z
      tlenionymi włosami, mając naturalne ciemne: czarne odrosty, spalone włosy no i
      ten okropny żółty kolor!! Ja na to mówię kurczaki :P. To na pewno się nie podoba
      chłopakom. Ja sama zauważyłam, że Polki lubią taki "różowy styl". Na szczęście
      nie wszystkie!! I za te naturalne dziewczyny trzymam kciuki- żeby nadal
      pozostały sobą;P. Ja nie zamierzam tlenić moich ciemno brązowych włosów i je
      zapuszczam, bo uważam,że są ładne. I wcale nie czuję się gorsza od tych
      wylansowanych lasek- chcę pozostać naturalna- taka, jaka jestem :). Zauważcie,
      że modelkami zostają nie te wymalowane i tlenione dziewczyny, ale takie
      "zwykłe"- bez makijażu, z naturalnymi włosami. To z nich można wydobyć prawdziwe
      piękno :)
      • Gość: Honey :> IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:21
        ja również jestem opalona... mam pasemka ubieram sie napewno nie tandetnie
        ponieważ mam swój styl... a to że np nieraz kupie sobie cos w kolorze bialym lub
        niebieskim nieraz rozowym nue oznacza ze jestem sztuczna... za zadne skarby nie
        wyciągnelabym z pod spodni stringow bo to jest przesada na maxa blee nie mam
        pomaranczowej buzi poiewaz njetem opalona na brąz i nie przez solarke tylo
        słońce chociaż niekiedy chodze na solarium ponieważ chcę byc opalona ale nie do
        przesady... na tym forum jest leciutka przesada pod wzgledem tego iz nie kazda
        laska jest kur** i daje d*** mysle ze trzeba poznac kogoś blizej nim sie bedzie
        o nim mówić! Mam wielu przyjaciół ktorzy nigdy by o mnie nie powiedzieli ze
        jestem sztuczna bo mnie znaja! Ale sa też tacy którzy niestwety na mój temat
        maja inne zdanie.. ale to mnie nie interesuje zbytnio ponieważ jestem jaka
        jestem...
        Dlatego chciałam zaapalować do wszystkich którzy wyrazają swoja opinie !Pozory
        mylą ! Wiem oczywiscie są dzoewuchy które puszczaja sie po kazdych baletach z
        innym kolesiem, ale to juz inna sprawa, są tez dziewczyny które mają poczucie
        własnej wartości.
    • Gość: Kasiula Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:41
      całkowicie zgadzam się z waszymi opiniami..szczególnie z tą która tyczy się
      facetów .Ciekawa jestem dlaczego najpierw najerzdzaja na blond laski idące bo
      ulicy w 20cm miniówkach a pote,m idą znimi do łozka?!!nie rozmuiem..sama jestem
      brunetka i zdaje sobie sprawe z tego ze blondynki mają lepiej..ale naprawde
      współczuje im stereotypu o tepej blondynie;-)))))pozdro
    • daisy266 Re: Wygląd dziewczyn 17.08.05, 16:12
      Wiesz co sporo jest tych plastikowych lalek, ale nie ukrywajmy że typowym
      facetom, łysym, napakowanym sterydami i o ptasich móżdżkach się takie
      dziewczyny podbają.
      A ładne i inteleigentne dziewczyny też sa trzeba tylko dobrze sie rozglądać
      • Gość: dyskopata Re: Wygląd dziewczyn IP: *.espol.com.pl 17.08.05, 16:23
        ależ droga daisy nikt nie twierdzi że takie dziewczyny wyginęły my tylko martwi
        się o renome polek jak wiadomo ich uroda jest sławna na całym świecie więc po co
        psuć ten wizerunek różowym bezguściem
        • Gość: Kinia Re: Wygląd dziewczyn IP: *.aster.pl 17.08.05, 20:08
          Napisze tylko że zawsze miałam ogromne powodzenie u płci przeciwnej,i nie mam
          tipsów, farbowanych wlosów i nie chodze na solarium.Jestem naturalną blądynką i
          najgłupszą rzecz jaką kiedyś zrobiłam to to,że 2lata temu je rozjasniłam-czułam
          się strasznie sztucznie,naszczescie udało mi się wrócić do naturalnego
          koloru.Kobiety!!!-nie niszczcie swojego naturalnego piękna
          1
          • Gość: dyskopata Re: Wygląd dziewczyn IP: *.espol.com.pl 17.08.05, 20:25
            no a drugi twój błąd to blądynka (to tylko żart nie obrażaj się)
    • Gość: Patryk1007 Re: Wyrazy szacunku dla Dyskopaty!!! IP: *.eia.pl 17.08.05, 19:32
      Właśnie tak brzmi skrót mojego postu. Dokładnie o to mi chodzi!
      jeszcze raz pozdrawiam wszystkie naturalne panie :)
    • Gość: Kinia Re: Wygląd dziewczyn IP: *.aster.pl 17.08.05, 19:55
      Zgodzam się z tobą w 100%
      • Gość: dyskopata Re: Wygląd dziewczyn IP: *.espol.com.pl 17.08.05, 20:18
        dzięki wielkie za szacunek i poparcie ale to jest naprawdę powód do obaw
        ostatnio był u mnie znajomy znajomego z niemiec a ze u nich z pięknem to wiadomo
        jak jest (wyjątek- C. Schiffer) więc miał nadzieje że nacieszy oczy w naszym
        pięknym kraju poszliśmy do takiej typowo dyskotekowej knajpki (ja w takich
        raczej nie bywam) i kilka chwil po wejściu pyta się mnie (był wciąż trzeźwy) to
        są te wasze piękne dziewczyny a minę miał nie tęgą (nie muszę chyba pisać co go
        wprawiło w taki stan) cóż miałem odpowiedzieć na szczęście impreza skończyła się
        pomyślnie u mojego kolegi w domu gdzie był naprawdę zadowolony
    • oonnaa1 Re: Wygląd dziewczyn 17.08.05, 20:06
      to wszystko media...wiele dziewczyn robi sie na na blobd lalę,ponieważ
      przykłady idą między innymi z TV,dziewczyny chca sie upodobnić do kylie
      minogue,dody,britney spears,byonce,itp,dlatego,ze faceci zwdychają na ich widok
      i mylą że jak sie upodobnią do nich to będa mialy wieksze wzięcie,może i tak
      jest,ale kazda kobieta przedewszystkim powinna byc sobą,niestety,obserwując
      wokól swiat,coraz więcej męzczyzn pragnie sie upodobnic do stylu kena(partner
      lalki barbie)no coż tak jest świat skonstruowany,osobiscie mnie to nie
      przeszkadza ,przecierz to nic złego,to jest sprawa każdego z nas w co sie
      ubiera i jak wygląda...
    • Gość: aga Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:31
      eeee one i tak mają największe powodzenie.Faceci właśnie za nimi się
      najczęściej oglądają.A to że nam się nie podobają i uważamy je za
      sztuczne "dajki" to nie ma znaczenia.Tak czy siak niby faceci chcą "naturalnych
      kobiet" ale za takimi barbie ZAWSZE się ogladają.
      • khinga Re: Wygląd dziewczyn 18.08.05, 14:38
        Nie znoszę takich różowych pnienek-cukierkowych!
        Jednak przyznaję rację Adze-faceci oglądają się za takimi panienkami
        i lubią takowe...
        Na "naturalną kobietę" nie zwrócą uwagi...
    • Gość: loos Re: Wygląd dziewczyn IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:36
      zeri tolerancji z waszej strony wstyd! jak dziecieki !
    • Gość: PYSIA Re: Wygląd dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:19
      ZGADZAM SIĘ Z TWOJĄ OPINIĄ.MASZ RACJE JEST TYLE PIĘKNYCH DZIEWCZYN BEZ TEJ
      CAŁEJ MASKI NA TWARZY I SZTUCZNEGO WYKREOWANEGO IMIGU.JA JESTEM ZWYKŁĄ
      DZIEWCZYNĄ,KTÓRA NIE REKLAMUJE SIĘ TAK JAK PRAWIE WIĘKSZOŚĆ Z DZIEWCZYN NA
      NASZEJ PLANECIE.JEST TO PRZYKRE ZJAWISKO,ALE NIESTETY PRAWDZIWE.POZDRAWIAM :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka