kwiatusiooo 10.08.05, 22:56 podobno może go dostac tylko 2% kobiet. Kobietki czy któras z was go dostała? i jakie doznania? faceci lubicie piescic piersi swej partnerki? wolicie mniejsze czy większe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MPDorota Re: orgazm sutkowy IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 11.08.05, 08:19 W czasie stosunku to pewnie kazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biruth Re: orgazm sutkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:01 Nie wiem czy tylko 2% Mysle ze znacznie wiecej, tylko facet musi sie postarac :) Jak mialam pierwszy raz, to bylo akurat podczas okresu wiec inne pieszczoty odpadaly. Facet skupil sie glównie na piersiach. No i tak sie skupil umiejętnie, ze odlatywalam ;) Jeszcze wtedy nie slyszalam ze istnieje cos takiego jak orgazm sutkowy, to myslałam ze jakas dziwna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catherine Re: orgazm sutkowy IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 11.08.05, 18:16 eee tam...po prostu zrobilo ci sie mokro w majtkach, czulas lekkie podniecenie...ale to nie byl orgazm..bo jak sobie to wyobrazasz? przeciez jak nie masowal ci łechtaczki to nie moglas miec orgazmu....ludzie dorabiaja sobie jakies dziwne teorie...niedlugo bedzie mozna przebyc orgazm jak sie dotyka wlosow...no ludzie wyluzujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakaja Re: orgazm sutkowy IP: *.idea.pl 11.08.05, 18:28 Nie prawda. I ja coś takiego przeżyłam, kiedy on pieścił jedynie moje piersi. Było to niesamowite zdziwienie zarówno dla mnie jak i dla mojego chłopaka. Myślałam jednak, że każdy tak ma, a tu proszę- 2% kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biruth Re: orgazm sutkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:29 orgazmy moga byc rozne. jasne ze o łechtaczkowy najłatwiej. ale jest i pochwowy. jest analny (na tym sie akurat nie znam bo nie probowalam), jest i sutkowy. Ale pewnie nie uwierzysz dopoki nie sprobujesz :) owocnych eksperymentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: orgazm sutkowy IP: 195.94.193.* 12.08.05, 12:24 Ja sutkowego nigdy nie mialem - zawsze "ch..owy" tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biruth Re: orgazm sutkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:45 bo jak piersi nie masz to nie ma czym zachecic do prób ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: orgazm sutkowy IP: 195.94.193.* 12.08.05, 13:12 Mam - Takie male AAA bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biruth Re: orgazm sutkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:36 to mowilam ze nie zacheca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: orgazm sutkowy IP: *.30.95.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.15, 01:16 Widać u Ciebie brak wszechstronności. To tyle co mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: orgazm sutkowy IP: *.necik.pl / *.necik.pl 11.08.05, 18:27 hmm ja np poprzez palcowke w ogole nie potrafie dojsc do orgazmu. Seksu jeszcze nie uprawiam, zawsze sie hamuje kiedy ma juz do tego dojsc.W ogole najwiekszym problemem jest dla mnie sciagniecie stanika, poniewaz nie podobaja mi sie moje piersi. Pomijajac fakt,ze mam rozstepy,to ksztalt, faceci zawsze mysla,ze im wieksze cycki tym lepsze. Wqrzam sie jak slucham od kolezanek,ze narzekaja na swoje piersi,bo sa male, Otoz ja mam wiekszy problem, moze sa duze,ale sa tak jakby troche zwisajace. cwicze duzo, mam jedrne bardzo piersi, ale ksztalt mi sie ich strasznie nie podoba.Coprawda nie wygladaja jak u bab po ciazy, karmiacych, bo sa jedrne,ale i tak troche opadniete. Faceci zawsze sie wsciekaja jak nie chce im pozwolic sciagnac stanika. Ale ja sie starsznie boje,ze im sie nie spodobaja, skoro mi samej sie nie podobaja. A zawsze jak gadam z kolegam,i,czy kolezakami o jakis dziewczynach,to zawsze slysze jakies glupie texty o zwisach,ze ta ma zwisy, ta widzieli na basenie i ma zwisajace brzydkie cycki. nigdy sie wtedy nie odzywam, Bo wiecie jakie teraz robia staniki,ze maskuja kazdy ksztalt. Naprawde czy powinnam sie tym przejmowac?? czy olac to? nigdy nie potrafie sie wyluzowac, i chyba nigdy nie strace cnoty, chyba,ze z jakims cudzoziemcem. zatem o orgazmie sutkowym moge sobie zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: orgazm sutkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:01 Jest tu taki jeden cudzoziemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydkie ciało :( Re: orgazm sutkowy IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 12.08.05, 13:23 A już myślałam, że tylko ja mam taki problem. Mam rozmiar 75 D, talia względnie szczupła, ale no właśnie, te piersi, są jędrne i pełne, ale.. obwisłe. Na szczęście jak się założy jakis podnoszący stanik, to one się wtedy "kondensują" i wydają się w miarę ok. Moja mama ma ten sam problem i już dawno wyćwiczyła się w przerabianiu staników dla siebie i dla mnie, ale co do estetyki wyglądu takiej bielizny.. No właśnie, przed chłopakiem bym umarła ze wstydu. Oczywiście mam kilka sztuk nietkniętych ręką mamusi, tak na wszelką okazję, np wizyta u lekarza, tudziez ewentualny kontakt z chlopakiem :). Mojemu byłemu pozwoliłam sobie ścoągnąc stanik i pieścić piersi, ciemno było co prawda :), ale nie było tak źle, mialam do niego zaufanie i wtedy w ogole o tym nie myslalam. Zresztą wiedzialam, ze czy pupa, czy piersi mu odpowiadają, są najladniejsze na swiecie, bo moje :)). Jednak kepuję się np wyjsc na plaze w kostiumie kąpielowym, w tym przypadku nie da się nic zatuszować, a i górę cieżko dopasować :( Kiedys nawet chodzilam w takim kostiumie, z którego mi sie troche wylewalo, ale w calym miescie nie bylo nic wiekszego, chyba ze w stylu na starsze panie :/ Dopiero w zeszlym roku cudem gdzies dostalam pasujący na mnie stanik, ale i tak nie ciekawie to wyglada, wstydze sie chodzic na plaze. gdzies na jakims forum odnosnie biustów, jakis chlopak napisal, ze piersi mogą byc duze, byle nie wielkie i rozlazłe, obawiam się że wlasnie takie mam :(((( Czasami zaadroszcze dziewczynom, ktore maja kompleksy z powodu zbyt malegobiustu. Przynajmniej moga chodzic w bluzeczkach na ramiączkach i bez staników, u mnie to by byla masakra.. Aha, ogladam od jakiegos czasu program na tv4 "Chcę byc piękna" i tam często pacjentki przechodzą operacje podniesienia biustu, polegającą na wycięciu części skóry nad piersią i podciągnięcie jej wyżej, ciekawe czy robi się to w Polsce i ile to by kosztowalo. No i rozstępy tez mam, nawet na piersiach :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: orgazm sutkowy IP: *.necik.pl / *.necik.pl 13.08.05, 19:24 Mam dokladnie ten sam problem ;/ rozstepy i brzydki obwisly biust. Zazdroszcze dziewczynom,ktore maja male piersi,bo nawet malych nie widac zwisow,bo sa poprostu male. Jak ja bym chciala zalozyc kiedys bluske bez stanika, ze cale plecy sa wyciete, I nie moge ;/ Najgorsze jest to,ze cialo mam fajne, jest cale umiesniony, jedrne niesamowicie, wiec nic tylko je pokazywac, a ja mam problem, bo mam opadniete cycki ;/ w zyciu ich swojemu chlopakowi nie pokaze. Moj nigdy nie bedzie sie mogl chwalic kolegom,ze mam super piersi jak go spytaja. Boje sie,ze w ogole mnie rzuci. pokaze piersi chyba facetowi obsesyjnie we mnie zakochanemu. Smieszy mnie strasnzie, jak chlopacy mi mowia,ze mam fajne piersi, jak widza je tylkow staniq, A tak naparwde stanik cuda dziala. Bez juz zupelnie inaczej.Ja slyszalam tez o zabiegach podnsozenia biustu,ale to kupe kasy kosztruje 5 tys minimum.Ale i tak moje pierwsze zarobione pieniadze wydam na ta operacje,bo jest niezbedna ! Obwiniam o wszystko mame, bo mam po niej figure ;/ zastanawialam si eczy ten krem z avonu, co niby podtrzymuje piersi cos dziala? probuej znalec fiorum na ten temat. :((( smieszy mneie jak faceci sie podniecaja, bo dziewczyna ma w bluzce i staniku duze piersi,to od razu sie podneicaja,ze jak duze, to msuza byc super, a do glowy im nie wpadnie ,ze moga bcy zwisajace lekko;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: orgazm sutkowy IP: *.gniezno.net 13.08.05, 20:52 Zdesperowana o, jak bardzo sie mylisz. ! Bardzo. Przede wszystkim duze piersi nie maja szans sterczec sprezyscie tak jak male. Ale to jest czescia ich urody. Duze sterczace piersi to bez wyjatku silikony - i to one sa ohydne ! Biust musi lekko, naturalnie opadac, wtedy jest malowniczy, piekny. Dzieki temu moze tez czarownie sie kolysac w pewnych sytuacjach :) Male tak nie potrafia ! Jestem pewien ze masz przepiekne piersi tylko moze nie potrafisz ich zaakceptowac. Pewien znany malarz rzekl (tu przepraszam za dosadnosc ale cytat wart jest tego): "Cyc nie ch..., nie musi stac !". Niech wiec nie stoi ! I naprawde - nie macie pojecia dziewczyny ile mankamentow nie zauwazamy a te widoczne - uwielbiamy. Nierowne piersi, zbyt dlugie wargi sromowe, troche za duzy nosek. Wszystkie sa kochane ! Buziaki ! Usmiechajcie sie do nas duzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: orgazm sutkowy IP: *.necik.pl / *.necik.pl 14.08.05, 11:09 łał :) teraz mnie zaskoczyles :) Nie patrzylam na to w ten sposob :) cytat mi sie bardzo podoba :))) tylko szkoda,ze nie wszyscy faceci sa tacy cudowni jak ty :) twoja dziewczyna,jak i wszystkie poprzednie musialy byc wyjatkowymi fuksiarami :) nic tylko szukac z latarka w reku kogos takiego :) dzieki za poprawienie humoru :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: orgazm sutkowy IP: *.gniezno.net 15.08.05, 21:24 A na zdrowie ! Zadne tam "szczesciary" ani "wyjatki". Po prostu mialas zbyt pesymistyczny, nieprawdziwy obraz meskiej czesci swiata. Glowa do gory, piers do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: orgazm sutkowy 12.08.05, 09:11 Ja przeżyłam taki orgazm. Ale byłam maksymalnie podniecona, a mój chłopak zabronił mi dotykać łechtaczki czy rejonów krocza, tylko bawił się moimi sutkami. I po takich "torturach" zaczęłam szczytować. Byłam w szoku. do tamtej pory nie sądziłam, ze to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
hiara Re: orgazm sutkowy 15.08.05, 22:20 Ja jeszcze takiego nieprzeżyłam ale słyszałam że kobiety karmiace piersią dochodzą w ten sposób.....ale czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
angiaa Re: orgazm sutkowy 23.08.05, 17:42 hehe- chyba jestem szczesciara i naleze do tych 2%:)))) Odpowiedz Link Zgłoś