29.09.05, 18:12
czy mozecie polecic mi jakies niedrogie tabletki antykoncepcyjne ktore pomoga
mi przy okazji pozbyc sie tradziku? kiedys przyjmowalam cilest ale dzis
kosztuje on dla mnie stanowczo za duzo, poza tym mialam po nim
wrazenie "ciezkich nog". wiem ze na kazda z nas reaguje na pigulki inaczej
ale chetnie poczytam Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:20
      ja biore od 3 miesiecy diane35. efektow wiekszych nie widac jak na razie. cena
      chyba do przezycia (nie wiem ile twoje poprzednie tabl kosztowaly).
      chociaz w zasadzie te tabletki to na pierwszym miekscu maja dzialanie
      przeciwtradzikowe a na drugim anty. zalezy jakie masz potrzeby.pozdrawiam
    • Gość: justyneczka21 Re: pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:27
      Ja od roku biore Logest,kosztuja ok 35 zl,ale od czasu kiedy ich uzywam nie
      mialam ani jednego pryszcza,krostki...poprostu idealna cera,polecam.
      • Gość: hmm Re: pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:40
        chyba sie na nie przerzuce:)
        • Gość: Werka Re: pigulki IP: *.pool82107.interbusiness.it 30.09.05, 11:18
          No wlasnie to jest to ze na kazdy organizm inaczej reaguje.Ja bralam Logest i
          tak mi zepsul cere podczas brania, ze nigdy w zyciu bym do tych tabletech nie
          wrocila.Nawet leki od dermatologa ni pomagaly,slonce(akurat bylo lato),nic ,a
          nic, w ogole mi sie z domu nie chcialo wychodzic.Przestalam je brac i cera
          wrocila do normy.Pozniej bralam Microgynom21, z ktorego jestem bardzo
          zadowolona,a cena rowniez jest przystepna (7-10 zl).Niedawno przezucilam sie na
          Yasmin, dla proby,jak narazie jest dobrze,z tym ze cena jest wygorowana (35-43
          zl)
          Proponuje ci jednak nie pytac sie nas tylko swojego ginekologa, bo jak widzisz
          rozne kobiety, rozne reakcje.Pozdr.
    • Gość: opty Re: pigulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:36
      kilka lat temu miałam duże problemy z trądzikiem. Przez jakies 2 lata brałam
      diane 35 :)) czułam się po nich okej i najważniejsze, pozbyłam sie całkowicie
      wszelakich pryszczy !!! po tych 2 latach zmnieniłam na cilest, bo diane 35 są
      za ciężkie żeby je długo brać. Martwiłam się czy po tej zmianie z moja cerą
      wszystko będzie ok, ale okazało się że, niepotrzebnie!! Od 2 lat jestem na
      cilescie i jak pryszczy nie było, tak nie do tej pory!!
      Aha, i ważne, dopiero po kilku miesiącach, chyba gdzieś po ponad pół roku, było
      widać efekty stsowania Diane 35.

a co do ceny ... to kupujemy pigułki w czechach .. tam są o 2/3 tańsze!!!
      cilest na miesiąc wychodzi jakieś 13 zł
      • Gość: . Re: pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:26
        > Aha, i ważne, dopiero po kilku miesiącach, chyba gdzieś po ponad pół roku,
        było
        >
        > widać efekty stsowania Diane 35.

dzieki za te wiadomosc, ja biore juz 4 miesiac i efekty jak na razie takie
        sobie. czekam wiec cierpliwie:)
    • Gość: med ciężkie nogi ale kieszenie lżejsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:51
      producentom o to wlaśnie chodzi (i większości naganiaczy też w końcu mają z
      tego niezły interes)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka