missy11 13.10.05, 21:51 Czy w sexie od tyłu nie przeszkadza wam to iz jest to nie higieniczne ??? Bo mi troszke... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dupka Re: w pupcie... IP: *.ztpnet.pl 13.10.05, 21:54 a pozniej fajnie jest mu lizac :P Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: w pupcie... 13.10.05, 22:02 pewnie chodzi Ci o stosunek analny :> ja jeszce nie probowalem :P ale czemu malo higieniczne ?? przeciez analny tylko z prezerwatywa ... wiec raczej nie jest tak zle no nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
missy11 Re: w pupcie... 13.10.05, 22:19 d_znajomy napisał: > pewnie chodzi Ci o stosunek analny :> ja jeszce nie probowalem :P ale czemu > > malo higieniczne ?? przeciez analny tylko z prezerwatywa ... wiec raczej nie > jest tak zle no nie ?? nie tylko z gumką =D Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: w pupcie... 13.10.05, 22:23 ojaaaaaaa :D powaznie ?? :D:D:D haha a to wtedy moze byc niehigienicznie :D to fakt :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: w pupcie... 13.10.05, 22:24 jezeli przy slowie "sex" umieszczasz slowo "przeszkadza" to chyba powinnas zrezygnowac z takiej formy zabawy ;o) i jak juz ktos wspomnial to sa do stosunku analnego specjalne prezerwatywy a o wzgledy higieniczne to powinien raczej martwic sie twoj partner--nie dopusc do sytuacji gdzie partner odbywa z toba stosunek analny a nastepnie waginalny i bron boze oralny ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy11 Re: w pupcie... IP: 195.136.246.* 14.10.05, 19:22 "nie dopusc do sytuacji gdzie partner odbywa z toba stosunek analny a nastepnie waginalny i bron boze oralny ;o)" no co Ty...jak piesci mnie jezyczkiem to poznij ma zakaz całowania mnie w usta ;-) a co dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays Re: w pupcie... 14.10.05, 19:35 jest extra. Niehigieniczne? W jakim sensie - czyżbyś się nie myła? a pocałunek ci nie przeszkadza? To jest dopiero niehigieniczne! Miliony bakterii przenoszone w ślinie!!! zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodzia Re: w pupcie... IP: 195.136.246.* 14.10.05, 21:25 "jest extra. Niehigieniczne? W jakim sensie - czyżbyś się nie myła?" albo jesteś kretynem albo nigdy tego nie robiłeś wiec nie zabieraj głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays Re: w pupcie... 17.10.05, 13:53 hehe, to raczej ty nigdy tego nie robiłaś. Nic w tym zresztą dziwnego, skoro to takie 'niehigieniczne' i w ogóle fuj ja mogę tylko potwierdzić, że gdy robię to z moją dziewczyną, nie ma w tym nic niehigienicznego Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: w pupcie... 15.10.05, 06:09 Nie mozesz oczekiwac ze w odbycie bedzie olejek kwiatowy, wiadomo odbyt to odbyt, wiec jesli chcesz bawic sie dobrze to sa skutki uboczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona... Re: w pupcie... IP: *.crowley.pl 15.10.05, 16:45 a moze sie cos stac jesli sie uprawia seks analny w poloczeniu z waginalnym i oralnym? bo i tak bywalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: w pupcie... 16.10.05, 07:05 jedyna zasada to to ze Twoj partner najpier powinien wkladac w cipke potem do odbytu, nigdy na odwrot bo bakterie z odbytu w cipce moga spowodowac zakazenie. Chyba ze zaklada prezerwatywe i ja zciaga po skonczeniu pupci. Jezeli masz dwoch partnerow to wystarczy dziurek dla kazdego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldka_zmora Re: w pupcie... IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 15.10.05, 16:47 waldus wszxystko wylize a potem jazdaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda EEE tam. 18.10.05, 10:26 Najpierw anal, potem szybka minetka i jest juz czysto. sexanalny.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś