aga_ta5 17.10.05, 09:52 Mój facet za dwa dni ma urodziny. Wiem że takie wątki już były ale macie może jakiś oryginalny pomysł na prezent? Albo gdzie mogę jakiś pomysłów poszukać? Dodam może że mój facet interesuje sie piłką nożną, jest Holendrem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PANISKO Re: prezent dla faceta IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.10.05, 10:26 aga_ta5 napisała: > Mój facet za dwa dni ma urodziny. Wiem że takie wątki już były ale macie może > jakiś oryginalny pomysł na prezent? Albo gdzie mogę jakiś pomysłów poszukać? > Dodam może że mój facet interesuje sie piłką nożną, jest Holendrem. Nie mow se tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: prezent dla faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:39 Można kupić koszulke jego ulubionego klubu i na niej wydrukować jego imie,nazwisko i np.dzień urodzin.Ja tak zrobiłam z koszulką LEGII WARSZAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: prezent dla faceta IP: *.ztpnet.pl 17.10.05, 15:33 Browar + lodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta5 Re: prezent dla faceta 18.10.05, 14:55 Browar odpada bo on nie pije... Numer z połknięciem też bo to raczej nie byłoby nic nowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś