Dodaj do ulubionych

zbyt wąska?? :(

22.10.05, 11:50
mam duży problem!!
Nie odczuwam przyjemnosci z sexu, bo mimo tego, ze mój chłopak sie bardzo
stara, za każdym razem musi się bardzo natrudzic zeby we mnie wejść.
Rozpala mnie, nawilża, ale za każdym razem niestety czuje ból :(
Kiedy jest już we mnie, jest lepiej. Tylko, ze odbiera mi to całą przyjemność
z sexu.
Dodam, ze nie jestem smarkulą, nie przygotowaną emocjonalnie do sexu.
Nie jestesmy razem długo, uprawiamy sex od jakichs 3 miesiecy i jest to mój
pierwszy facet z którym poszłam do łózka. Nie jest to kwestia jakichs
zahamowań czy tego, ze nie chce sie kochać z moim facetem! Bardzo chce!!!
Nie wiem, moze nie mam doswiadczenia, moze jestem za mało rozpalona...
Ginekolog nie dopatrzył sie zadnych wad anatomicznych, wszystko ze mną okej.
Tak więc skąd te problemy?? i czy wreszcie kiedys poczuje rozkosz??

prosze o poważne odpowiedźi, moze tez macie lub miałyscie takie
doswiadczenia???
Obserwuj wątek
    • waldek1610 seks to sport, wiecej treningu mniej bolu..... 22.10.05, 12:08
      Jesli kiedykolwiek uczylas sie po raz pierwszy jezdzic na wrotkach lub
      rolebladesach to napewno pamietasz jak nogi niemilosiernie bola po paru
      pierwszych razach, ale po dwoch tygodniahc bol znika.

Ja tez pamietam jak po raz pierwszy spalem z moja zona, gdy sciaglem jej majtki
      to sobie pomyslalem jak ja mam w cos takiego malego wejsc...Bo moje poprzednie
      partnerki choc byly w tym samym wieku co ona lub mlodsze mialy wieksze cipki.

Na poczatku tez widzialem ze jest to dla niej troche niekomfortowe, ale teraz
      po 4 latach to zupelnie inna sprawa.....
      • clit1 Do waldek1610 11.11.05, 21:43
        Jak to "wieksze cipki" ?
        Mozesz mi wytlumaczyc?
        Kojarzy mi sie,ze byly "rozjechane",nie wiem jak to odebrac .
        • waldek1610 Re: Do waldek1610 12.11.05, 06:46
          nie rozjechane ale po prostu luzniejsze
      • oblesna_swinia Re: seks to sport, wiecej treningu mniej bolu.... 12.11.05, 00:25
        waldek1610 napisał:

> Ja tez pamietam jak po raz pierwszy spalem z oblesna swinia
    • Gość: ania Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:08
      moze to on jest zbyt szeroki? eh tez kiedys myslalam tak ze to ja jestem za
      waska ale sprobowalam z innym facetem i bylo mi dobrze....
      • Gość: ikcaj Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:06
        wam to dogodzic :P albo za maly i chudy, albo za duzy i za gruby :>

a tak a propos, bo partnerki sie nie spytam ;) faktycznie jak jest za duzy moze
        bolec ???? ;))

pozdro
        • Gość: sfd Re: zbyt wąska?? :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.05, 20:42
          "faktycznie jak jest za duzy moze bolec ????"

nie sądzę, wynikałoby to raczej z nie dość dobrego 'przygotowania' kobiety do
          stosunku. Ludzie są już tak przygotowani, że się do siebie dopasują. Takie
          sytuacje niedopasowania ze względu na wielkość partnera to sytuacja niezwykle
          rzadka i raczej możliwa może gdy Azjatka spotka Murzyna, nie wiem:)
          • stefex Re: zbyt wąska?? :( 23.10.05, 21:07
            Wiesz co sfd pier****** jak potluczony/a.

Jest chyba roznica odczuwana przez kobiete kiedy facet ma penisa o srednicy 6cm
            a 3cm nie?
            • Gość: sdf Re: zbyt wąska?? :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.05, 22:52
              nie o to chodzilo w pytaniu.
          • investigation Re: 23.10.05, 21:45

> nie sądzę, wynikałoby to raczej z nie dość dobrego 'przygotowania' kobiety do
            > stosunku.
            - tu poniekad masz racje, wiele od tego zalezy

> Ludzie są już tak przygotowani, że się do siebie dopasują. Takie
            > sytuacje niedopasowania ze względu na wielkość partnera to sytuacja niezwykle
            > rzadka i raczej możliwa może gdy Azjatka spotka Murzyna, nie wiem:)
            - tutaj natomiast zdecydowanie poniosla Cie fantazja
    • Gość: aaa Re: zbyt wąska?? :( IP: *.media4.pl 23.10.05, 22:13
      jedna rada to: nie poddawaj się!!! a ból w końcu mija :)
    • Gość: cudenko Re: zbyt wąska?? :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:18
      Po pierwsze kupcie dobry lubrykant,np.taki do seksu analnego,bo daje większy
      poślizg,dużo go aplikujcie.Ty musisz totalnie się rozlużnić,bo być może stres
      związany z bólem powoduje dodatkowe spięcie mięśni okolic pochwy i tym samym ją
      zwęża.Dlatego przed seksem poproś partnera o relaksujacy masaż lub
      wspólną,gorącą kąpiel i dłuuugą grę wstępną z pieszczotami sprawiającymi ci
      najwięcaj przyjemności.Spróbujcie też kochać się w rozmaitych pozycjach,może
      znajdziecie taką,która nie sprawi ci bólu.No i biegajcie do łóżka kiedy tylko
      macie ochote,bo im więcej razy będziecie uprawiać seks tym mniejszy dyskomfort
      będziesz odczuwać,bo wszystkie mięśnie z czasem się wyrabiają.
      Zycze seksownych chwil spędzonych w pościeli.
      • buska123 Re: zbyt wąska?? :( 24.10.05, 12:41
        dzieki za pokrzepiający i pełen pomysłow komentaż :))
        Trening czyni mistrza ... - I tego się będę trzymać!!!
        Pozdr
      • Gość: sonia Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:18
        Mam pytanie: gdzie kupować takie żele nawilżające można? Są dostępne w aptekach?
        • Gość: ikcaj Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:22
          spróbój w OBI
        • Gość: cudenko Re: zbyt wąska?? :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:08
          Tak w aptekach można kupić lubrykanty np.Durexa,ale ja polecam wypad do sex
          shopu tam jest znacznie większy wybór a może dodatkowo jeszcze coś cię
          zainteresuje?!!
          • tez_mi_frajda Mam dokladnie ten sam problem !!! 11.11.05, 21:36
            Jeeeb.. nie sadzilam,ze ktos ma dokladnie tak samo ... za kazdym razem jak
            uparwiam seks z moim facetem, mam wrazenie,ze na nowo przebija mi blone:P
            dzielilam sie sowim problemem tutaj.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            f=520&w=31783878&a=31829670
            • Gość: mm Re: Mam dokladnie ten sam problem !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.11.05, 22:42
              Tez na poczatku przez ponad rok mialam podobnie,pozniej dochodzi do normy.
              Podobno pochwa dopasowuje sie do wielkosci partnera.
    • wojtow Re: zbyt wąska?? :( 12.11.05, 08:05
      spokojnie
      po prostu muisz być bardziej odprężona, widocznie jesteś spięta
    • Gość: magda Re: zbyt wąska?? :( IP: 193.239.124.* 13.11.05, 17:35
      Wiesz co..mam dokladnie ten sam problem co Ty!! Myslalam,ze jestem sama..a
      jednal. Otoz ja wspolzyje ze swoim facetem ponad rok!!! (jest on moim pierwszym
      i jedynym partnerem oczywiscie). Na poczatku ludzilam sie,ze z czasem
      przyjemnosc sama przyjdzie,ale juz stracilam nadzieje..Jeszcze nigdy nie
      odczulam zadnej przyjemnosci podczas stosunku! Kompletnie nic nie czuje!! I
      jeszcze nigdy nie czulam jakiejkolwiek przyjemnosci. I tutaj rozczarowalam sie
      seksem..Myslalam,ze bedzie naprawde fajnie, tym bardziej,ze zrobilam to z osoba
      ktora bardzo kocham i ktorej ufam..Nie mam pojecia od czego to zalezy.Po moim
      pierwszym razie zalowalam,ze to zrobilam.Tzn czulam,ze za wczesnie podjelam ta
      decyzje.Moze to jest spowodowane brakiem przyjemnosci,ale co teraz?? Czy za
      jeden blad bede do konca zycia ponosic konsekwencje?Bo tak czuje..wydaje mi
      sie,ze juz nigdy nie zaznam przyjemnosci z seksu.Napewno nie z tym
      partnerem..nie wiem co mam robic.Nie mam zamiaru eksperymentowac z innymi
      facetami,to nie wchodzi w gre,nawet nie wyobrazam sobie sytuacji,zeby inny
      chlopak mnie dotykal..jak widzisz nie tylko ty masz taki problem :(((
      • Gość: Wrecekrzepki Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:16
        To zajdz w ciaze. To pomaga. Porod, nie ciaza.
      • Gość: aka Re: zbyt wąska?? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:17
        to ze nie czujecie przyjemnosci nie wynika w calej mierze z umiejetnosci
        partnera! tutaj duza role odgrywa tez to co sie dzieje w waszych glowach kiedy
        on sie wami zajmuje! sprobujcie sie zrelaksowac, calkowicie wyciszyc swoj
        organizm, i odczuwac kazdy najdrobniejszy pocalunek, dotyk...zastosujcie żel
        żeby mieć lepsze nawilżenie i poproscie faceta aby wszedl w pozycji
        misjonarskiej bardzo mocno polozony na was i bardzo powoli-zmniejsza to ból!!
        A jak sie do konca wyluzujecie to i poczujecie przyjemnosc!!
        • Gość: magda Re: zbyt wąska?? :( IP: *.rene.com.pl 16.11.05, 09:03
          ale ja probowalam juz wszystkiego!!! czasami czuje,ze jestem dobrze rozluzniona
          i nawilozona,ale pomimo tego nic nie czuje :(
          • mati29 Re: zbyt wąska?? :( 16.11.05, 09:08
            jednym slowem ,
            czuje ze nic nie czuje !!!
            super
    • kominek Re: zbyt wąska?? :( 16.11.05, 11:43
      buska123 napisała:

> prosze o poważne odpowiedźi, moze tez macie lub miałyscie takie
      > doswiadczenia???

Wpadnij do mnie, bzykne cie i wtedy zobaczymy, czy problem dotyczy wylacznie
      twojego faceta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka