dziwna_ja 22.10.05, 11:59 jaki jest NAJLEPSZY środek (krople, maśc itp) na katar błagam pomocy juz nie mogę wytrzymać 3 tydzień się juz męczę:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: wrrr jak ja tego nie znosze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 12:36 Trzeci tydzień...to zadanie dla specjalisty alergologa. Doraźnie skuteczny może być cirrus (tabletki). Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: wrrr jak ja tego nie znosze! 22.10.05, 13:03 najlepsze jest konwencjonalny rosolek, herbatka thera-flu ...oba przeczyscza drogi oddechowe natychmiastowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna_ja Re: wrrr jak ja tego nie znosze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:28 dziękuję bardzo za rady:P już tyle rzeczy próbowałam ale o rosołku nie pomyslałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgd Re: wrrr jak ja tego nie znosze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:44 cirrus nic nie daje, oprócz tego ze w nadużyciu haloony hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cynk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:32 cynk, cynk i jeszcze raz cynk - w tabletkach, do kupienia w aptece. mi zawsze pomaga, bo bardzo skraca przeziebienie i katar (organizm wytwarza dzieki niemu wiecej przeciwcial) Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana kula w łeb 22.10.05, 23:49 Wszystko znika jak ręką odjął! 100% skuteczność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: wrrr jak ja tego nie znosze! IP: *.system.szczecin.pl / *.system.szczecin.pl 22.10.05, 23:58 moj chlopak uzywa wode morska (w aptekach) albo xsylometazolin. oba skuteczne. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitchen Re: wrrr jak ja tego nie znosze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:32 jeśli kropelki to Otrivin ale ja skuteczniej proponuję solidną ścieżkę tabaczki wciągnąć tylko przez rurkę, żeby w miarę równym rządkiem szło mówię poważne, skutkuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: wrrr jak ja tego nie znosze! 23.10.05, 09:27 Też jestem chora :(((( Zrób sobie "parówke" tzn. inachalacje z jakimiś ziółkami. Odpowiedz Link Zgłoś