Dodaj do ulubionych

Normalne czy nie?

15.12.05, 20:23
Jestem juz z dziewczyna rok i jedyne co robilismy to oprocz calowania i
obsciskiwania to ona walila mi konia (przez spodnie, nigdy normalnie, nawet
go nie widziala), a ja calowalem jej piersi. To wszystko. Przez 1 rok.
Jestesmy jacys dziwni czy nie?
Obserwuj wątek
    • martalek Re: Normalne czy nie? 15.12.05, 20:24
      no dziwni bardzo:/
    • ania_188 Re: Normalne czy nie? 15.12.05, 20:29
      hehhe podziwiam za wytrwalosc :D
      • Gość: jaa Re: Normalne czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:46
        Nie przejmuj się odpowiedziami facetów. Wiwle dziewczyn nie pozwala swoim
        chłopcom na wszystko ale oni się do tego nie przyznają. Jestem z moim
        chłopakiem od pół roku, jeszcze nie mieliśmy pełnego stosunku, ale mój facet za
        nic się do tego nie przyzna przed kumplami, ma wręcz opinię chłopaka z wielkim
        doświadczeniem( na 100 % tak nie jest) a mój facet wręcz podtrzymuje ten mit.
        Dla facetów seks to sprawa honoru, Czyż nie? a dziewczyny każą im czekać, więc
        faceci czekają. Nie jesteście dziwni, jesteście całkiem normalni
        • ikcaj Re: Normalne czy nie? 17.12.05, 11:45
          eee....normalni tez nie ;P
    • Gość: biedronka Re: Normalne czy nie? IP: *.chello.pl 15.12.05, 20:45
      a to tak przez spodnie to chyba cięzko?chyba ze przez dresy
    • iberia29 Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t 15.12.05, 20:48
      • all_she Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t 15.12.05, 21:40
        jak mozna walic konia przez spodnie...? bo nie moge sobie tego wyobrazic...;)
        dziwni to moze nie jestescie moze poprostu troche inni niz wiekszosc;)
        • Gość: Hub_o Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:47
          Czyli ktos tam zasugerowal, ze jestem dresiarzem? :-P Nie to bylo przez dżinsy.
          Nie wiem jak ona to robi, mnie nie pytajcie :-P

No ale jest tez problem w tym, ze nie mamy gdzie tego zrobic... Ona juz by
          chciala, caly czas o tym mowi, przedwczoraj chyba wyznala, ze juz od paru
          tygodni tylko o tym mysli i nie moze wytrzymac...

No ale niestety warunkow nie ma...
          • frotka2 Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t 16.12.05, 14:34
            jak to nie ma gdzie? jesli ktos ma troche fantazji to zawsze znajdzie miejsce stwierdzam jestescie dziwni a ile macie lat chyba 15 tak mi sie wydaje walic konia przez spodnie tez sobie tego nie wyobrazam jestescie chyba malo dojrzali wstydzicie sie siebie i swoich cial to zakrawa na cjorobe a kochsz ja? to z nia pogadaj jezu ale dziwaki
            • mati29 Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t 16.12.05, 14:38
              chlopie to jakiego malego kucyka musisz miec skoro pod dzinsami Ci sie miesci ?
              • Gość: Hup_o Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:25
                A co Ty chodzisz z penisem na wierzchu, bo Ci sie w spodniach nie miesci? Nie
                rozumiem w ogole tego co napisales... Staje tylko tyle na ile sie zmiesci jesli
                o to Ci chodzi...
                • mati29 Re: Normalne czy nie? jesteście dziwni, n/t 16.12.05, 16:27
                  czyli nie staje "na nogi" a tak jakby "kuca" ?
    • Gość: Fani Re: Normalne czy nie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.05, 17:34
      miedzy wami jest wszystko ok ja czekalam z moim chlopakiem 2 lata bylo ciezko
      ale bylam uparta =P no on ma 20 lati mio wszystko musial wytrzymac. pozdro dla
      was
      • all_she Re: Normalne czy nie? 16.12.05, 19:00
        jak sie ma ochote na sex to zawsze sie znajdzie do tego jakis kacik...:)a tak w
        ogole to ile macie lat?? jak to juz ktos wyzej napisal; to moze poprostu
        jeszcze nie dojrzeliscie do tego...
    • Gość: biedronka Re: Normalne czy nie? IP: *.chello.pl 16.12.05, 19:16
      ja powiedziałam ze przez dresy ale nic nie zasugerowałam ze jestes
      dresiarzem.mój mąz np w domu chodzi w dresikach i ja tez bo tak jest wygodnie.a
      ty sie juz unosisz.
      • Gość: Hup_o Re: Normalne czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:03
        Nie usnioslem sie :-P Tylko napisalem, zeby mnie nikt za dresiaqrza nie wzia :-
        P A w dresach to i ja w domu chodze, ale dresiarstwem tego nazwac raczej nie
        mozna :-P

Mamy po 17 lat i tego kacika nie mozemy znalezc. nie mieszkamy w jednej
        miejscowosci, jest miedzy nami jakies 10 km. Poza szkola widzimy sie w soboty,
        raz ona przyjzezdza do mnie, raz ja do niej i nie da sie znalezc odpowiedniego
        czasu i miejsca...
        • ikcaj Re: Normalne czy nie? 17.12.05, 11:48
          to ruszcie zady w weekend i wynajmijcie gdzies jakis pokoik(na pewno nie sa
          drogie teraz)...zrobice fajny klimacik i do dziela..dla chcacego nic trudnego!
        • Gość: biedronka Re: Normalne czy nie? IP: *.chello.pl 18.12.05, 23:55
          kiedys słyszałam taka mysl od jednego kolegi ze jak dziewczyna troche chce ale
          sie boi to trzeba j aprzydusic i bedzie ok a poźniej to sama bedzie do tego
          szukała pretekstu:-)
    • Gość: amelka Re: Normalne czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:32
      tak jestescie dziwni i nienormalni, wogole to lekarza wam trzeba, wybierzcie sie
      do psychiatry, powiedzcie co i jak, ale nie wiem czy jest jeszcze dla was ratunek.
      a tak na serio to co to za pytanie? kazdy zaczyna wspolzyc kiedy chce i jest na
      to gotowy.
    • Gość: dwwd Re: Normalne czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:45
      jestescie
    • sabinka_20 Re: Normalne czy nie? 18.12.05, 17:03
      Raczej małonormalne.Ja np. boje sie walić konia.Lubie na nim jezdzic.Nigdy bym
      nie podniosla rekina zwierze/
      • 86agnieszka86 Re: Normalne czy nie? 18.12.05, 17:32
        Dla mnie to Ty siepo prostu boisz seksu.
        • Gość: hup_o Re: Normalne czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:50
          Ja sie boje? Hmmmm, nie moge tego powiedziec, bo nie mialem jeszcze do tego
          okazji... ale gdyby sie nadazyla... Jesli juz to chyba ona bardziej sie boi,
          chociaz bardzo chce... :-)
      • pantarejka Re: Normalne czy nie? 19.12.05, 00:09
        Ja też się boję walić konia! Nie uderzyłabym także nigdy psa, kota czy też
        rybek.
        :D
    • apsik87 Re: Normalne czy nie? 18.12.05, 23:05
      coz moze trzeba wziasc sprawy w swoje rece doslownie?ale musicie tego
      chciec.romawiajcie:)
    • Gość: j Re: Normalne czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 23:11
      A wzięli byście ślub i seksowali jak trzeba
      • aniol172 Aniolek 19.12.05, 20:26
        moim zdaniem powinniscie sie wstrzymac...bo jak na moj gust to wy niedojrzeli
        jeszcze do tego.Nie tylko ona moze zalowac ale rowniez ty.Seks to powazna
        sprawa a nie zabawa.A moze to nie milosc tylko ciekawosc jak to jest?
    • asiuleczka2 Re: Normalne czy nie? 03.01.06, 21:30
      wiesz co? jesteście jak najbardziej normalni. tylko jeszcze nie dojrzeliście do
      tyego . oboje!! wg mnie powinniście sie jeszcze wstrzymać. bo Wy to chcecie
      zrobić dlatego że jesteście ze sobą długo a nie dlatego że tego chcecie...
      • Gość: Anula Re: Normalne czy nie? IP: *.asta-net.com.pl 08.01.06, 10:51
        Jak się wali konia przez spodnie?? :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka