misiunia7 06.01.06, 18:05 Za niedługo mam 18 urodziny a mój wspaniały chłopak chce mi kupić wibrator czy mam się zgodzic i jaki waszym zdaniem bedzie najlepszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupeczka666 Re: Wibrator 06.01.06, 18:13 No to tak jakby Ci powiedzial, ze pie..sie (w domysle sama), jakas aluzja ? W koncu od czego masz jego ? A jezeli juz sie uprze, ze musi Ci kupic albo sama bedziesz chciala to pojdz razem z nim i wybierz taki jaki Ci sie spodoba. _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wibrator IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:38 może telefon z wibratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 [...] IP: 80.51.252.* 06.01.06, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeaatka18 Re: Wibrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:27 po co Ci wibrator skoro masz jego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Wibrator IP: *.pools.arcor-ip.net 08.01.06, 16:08 Wibrator zawsze sie przyda! czy z hlopakiem czy bez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wibrator IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 20.01.06, 02:10 wlasnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Wibrator IP: *.chello.pl 06.01.06, 19:42 a co to juz sam nie potrafi cie zaspokoic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wibrator IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.01.06, 21:12 niech wybierze najwiekszy jaki jest w sprzedazy;p albo w kształcie kolby kukurydzy, cały czarny lub swiecący w ciemnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
scholastyka6 Re: Wibrator 09.01.06, 09:29 on napewno byłby zadowolony gdybyś się tym wibratorem bawiła na jego oczach. Ja polecam żebyś kupiła sobie duży i srebny, taki tylko żeby się nagrzewał bo jak będzie zimno no to klapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Wibrator IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 14:42 Wibrator to moze Ci kupowac jak bedziesz jego zoną, na rocznice Waszego pierwszego razu czy cos takiego, a nie na urodziny dla dziewczyny, ja p**le jak widze ta dzisiejsza mlodziez to mam ochote wlozyc beret Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Wibrator 07.01.06, 15:45 no jasne ze tak :D wkoncu jak bedzie mial zone to niech sama sobie robi dobrze, prawda ? troche bezsensu :P sam sie zastanawiam czy na walentynki swojej nie kupic ;p ale chyba nie kupie bo sie wlasnie wydalem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Wibrator IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 15:59 Nie chodzi o to ze jak zona to niech sobie sama dobrze robi, chodzi o to ze wibrator jako prezent dla DZIEWCZYNY na URODZINY jest conajmneij dziwnym pomysłem. To tak jak by jego mysli tylko wokol sesku krazyly. Walentynki to inna sprawa, bo to swieto poniekad zwiazane z ciupcianiem :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Wibrator 07.01.06, 16:01 ale ja nierozumiem dalej Ciebie ? wytlumacz mi dlaczego to zle kupic dziewczynie wibrator ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Wibrator IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 16:12 Poniewaz, tak jak powiedzialam, to wyglada tak jak by on tylko o seksie myślał. Nie mam nic przeciwko mysleniu o seksie ale gdybym dostala taki prezent czulabym sie zażenowana. Może jeszcze dorzucić kosz prezerwatyw? To że mnie z moim chłopakeim łączyłyby intymne relacje nie oznacza ze oczekuje od niego wibratora w prezencie na urodziny, bo to poprostu nie pasuje. Nie ta okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Wibrator 07.01.06, 16:19 no zgodze sie ze rozumiem :) mimo wszystko uwazam ze to nic zlego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Poroniony pomysł!! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 17:06 wg mnie twój kolo sprowadza cię do roli worka do walenia... ja nigdy swojej kobiecie nie kupiłby czegoś takiego...bo ją szanuje, a to co okazuje twój facet, to popirprzone jak jest taki mądry, to ty kup mu wibrator odbytniczy (jeśli jeszcze nie ma)! wydaje mi sie że to jakiś posrany gnojek niespełniony seksualnie, któremu wydaje się że jest zabawny! MOJA RADA: zmień go na kogoś kto będzie cię szanował i nie bedzie sprowadzał wyłącznie do roli czegoś w co można wsadzić cokolwiek! ja bylibyście małżeństwem z 20 letnim stażem...to dla urozmaicenia pożycia mógłby coś takiego kupić...ale dziewczyno..ty nie masz jeszcze 18 lat, a już on uważa że coś z tobą nie tak i że potrzebujesz czegoś co w tym wieku jaknajbardziej do ciebie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Poroniony pomysł!! IP: *.ztpnet.pl 07.01.06, 19:19 > wg mnie twój kolo sprowadza cię do roli worka do walenia... Tak, a kobiety facetow traktuja jak pal, na ktory moga sie nadziac. > ja nigdy swojej kobiecie nie kupiłby czegoś takiego...bo ją szanuje, a to co > okazuje twój facet, to popirprzone Popieprzone, bo? > jak jest taki mądry, to ty kup mu wibrator odbytniczy (jeśli jeszcze nie ma)! Zeby zostal posadzony to bycie gejem? > wydaje mi sie że to jakiś posrany gnojek niespełniony seksualnie, któremu > wydaje się że jest zabawny! No, wydaje Ci sie. > MOJA RADA: > zmień go na kogoś kto będzie cię szanował i nie bedzie sprowadzał wyłącznie do > roli czegoś w co można wsadzić cokolwiek! Nie masz podstaw to tego zeby twierdzic, ze jej chlopak jej nie szanuje. > ja bylibyście małżeństwem z 20 letnim stażem...to dla urozmaicenia pożycia > mógłby coś takiego kupić...ale dziewczyno..ty nie masz jeszcze 18 lat, a już on > > uważa że coś z tobą nie tak i że potrzebujesz czegoś co w tym wieku > jaknajbardziej do ciebie nie pasuje. A do kobiety w jakim wieku pasuje wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Poroniony pomysł!! IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 20:14 > Tak, a kobiety facetow traktuja jak pal, na ktory moga sie nadziac. Być może, ale nie kupują im sztucznej pochwy na urodziny. > Popieprzone, bo? Bo tak. Naprawde nie rozumiesz? Nie wyczuwasz że poprostu nie wypada dawac takiego prezentu? > Zeby zostal posadzony to bycie gejem? Hęę? Czyli rozumiem ze wibratory sa dla heteroseksualnych kobiet. Aha. Czyli on by jej kupil typowy prezent dla heteroseksualnej kobiety aby sie mogla zaspokajac. Czyli wchodzi w intymną sfere zycia tej dziewczyny. Sama chcialabym decydowac o tym w jaki sposob i czym bede sie zaspokajac. To tak jak by tata zafundowal Ci na imieniny laske z agencji - nie czujesz ze to troche pzregiecie jest? > A do kobiety w jakim wieku pasuje wibrator? W kazdym jesli tylko ONA ma na to ochote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Poroniony pomysł!! IP: *.ztpnet.pl 08.01.06, 21:56 > > Tak, a kobiety facetow traktuja jak pal, na ktory moga sie nadziac. > > Być może, ale nie kupują im sztucznej pochwy na urodziny. Mow za siebie. > > Popieprzone, bo? > > Bo tak. > Naprawde nie rozumiesz? Nie wyczuwasz że poprostu nie wypada dawac takiego > prezentu? No, a w walentynki juz by bylo ok. > > Zeby zostal posadzony to bycie gejem? > Hęę? To bylo nawiazanie do innego watku, gdzie panna sie pytala czy to normalne, ze jej lovelas chcial dwustronny wibrator. Zostal wyzwany od gejow. > Czyli rozumiem ze wibratory sa dla heteroseksualnych kobiet. Aha. Czyli on > by jej kupil typowy prezent dla heteroseksualnej kobiety aby sie mogla > zaspokajac. Nie wiesz czy po to chcial jej kupic. > Czyli wchodzi w intymną sfere zycia tej dziewczyny. Jakiej tej? Swojej. Normalne. > Sama chcialabym > decydowac o tym w jaki sposob i czym bede sie zaspokajac. No i decycuj. Jak dostaniesz na gwiazdke skarpety czerwone, tzn. ze ktos za Ciebie decyduje w czym masz chodzic? > To tak jak by tata > zafundowal Ci na imieniny laske z agencji - nie czujesz ze to troche > pzregiecie jest? Wibrator moze dla nich sluzyc jako urozmaicenie w lozku. Od razu zalozylas, ze ma sie sama nim masturbowac. Porownanie nietrafione. > > A do kobiety w jakim wieku pasuje wibrator? > > W kazdym jesli tylko ONA ma na to ochote Zmusza ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Poroniony pomysł!! IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 09.01.06, 15:37 > Wibrator moze dla nich sluzyc jako urozmaicenie w lozku. Od razu zalozylas, ze > ma sie sama nim masturbowac. Porownanie nietrafione. Drogi Kali, prezent urodzinowy ma to do siebie że jest specjalnie dla tej osoby. A Twoje zdanie powyzej swiadczy o tym ze nei widzisz nic złego w tym aby żerowac na przyjemności obadarowywanego. Jeśli ma sprawiac przyjemnosc, to darczyncy również - toż to zalatuje skąpstwem! > Zmusza ja? Nie. Ale niesmak pozostaje. > No i decycuj. Jak dostaniesz na gwiazdke skarpety czerwone, tzn. ze ktos za > Ciebie decyduje w czym masz chodzic? j/w > No, a w walentynki juz by bylo ok. No już bardziej niz na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Poroniony pomysł!! IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 15:52 > Drogi Kali, prezent urodzinowy ma to do siebie że jest specjalnie dla tej > osoby. A Twoje zdanie powyzej swiadczy o tym ze nei widzisz nic złego w tym aby > żerowac na przyjemności obadarowywanego. Jeśli ma sprawiac przyjemnosc, to > darczyncy również - toż to zalatuje skąpstwem! LOL Gdzie ucza takich wnioskow wyciagac? Wg mnie najlepsze prezenty to takie, ktorymi mozna sie cieszyc z ukochana osoba wspolnie. Dzieki, ktoremu jeszcze bardziej zblizysz sie do partnera/ki, spedzicie ciekawie i milo czas. No, ale to przeciez skapstwo i zerowanie na drugiej osobie. > No już bardziej niz na urodziny. Jestes wyrocznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Poroniony pomysł!! IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 15:55 > żerowac na przyjemności obadarowywanego. Jeśli ma sprawiac przyjemnosc, to > darczyncy również - toż to zalatuje skąpstwem! I jeszcze. Znaczy, ze obrarowanie partnera prezentem nie jest dla Ciebie przyjemnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona20 Re: Poroniony pomysł!! IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 09.01.06, 19:52 >Wg mnie najlepsze prezenty to takie, ktorymi mozna sie cieszyc z ukochana osoba >wspolnie. Dzieki, ktoremu jeszcze bardziej zblizysz sie do partnera/ki, >spedzicie ciekawie i milo czas. I przy okazji dostaniesz zaje***go orgazmu i poklepiesz ja po tylku z zadowolenia bo tak fantastycznie 'cieszyla sie' z Twojego prezenetu. >Znaczy, ze obrarowanie partnera prezentem nie jest dla Ciebie przyjemnoscia? Robienie tego w nadziei ze sama bede miala przyjemnosc z jego uzytkowania - nie. Co Ty na to aby Twoja dziewczyna kupiła Ci na najblizsze urodziny fantazyjne wypustki na penisa? Tylko nie zapomnij sie tym wspanialym prezentem pochwalic babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Poroniony pomysł!! IP: 80.51.252.* 09.01.06, 20:36 skoro nei widzi nic złego w kupiwaniu wibratora 17 stolatce, to mam pomysł... niech twoja dzieczyna no twoje kolejne urodziny kupi ci dmuchaną lale... i niech powie ci coś takiego...;"wiesz kali...jak mnie niebędzie to zavawiaj sie z tą lalą...a jak kedyś przyjde to sobie popatrze jak sie bawisz.." moze kiekyśzrobicie trójkącić...ty, twoja dzieczyna i dmuchana lala... w końcu jak nie przeszkadza ci wibrator...to czemu miałaby przeszkadzać ci trójkąt z gumową lalą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Poroniony pomysł!! IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 20:47 > I przy okazji dostaniesz zaje***go orgazmu i poklepiesz ja po tylku z > zadowolenia bo tak fantastycznie 'cieszyla sie' z Twojego prezenetu. No. > Robienie tego w nadziei ze sama bede miala przyjemnosc z jego uzytkowania - > nie. No. > Co Ty na to aby Twoja dziewczyna kupiła Ci na najblizsze urodziny fantazyjne > wypustki na penisa? No. > Tylko nie zapomnij sie tym wspanialym prezentem pochwalic babci. No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Poroniony pomysł!! IP: 80.51.252.* 09.01.06, 21:02 kolejny pustak:/ Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Poroniony pomysł!! 07.01.06, 22:20 skoro uzywasz tak mocnych slow to napisze tak: chyba Cie powalilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 ...do człowieka zagadki... IP: 80.51.252.* 07.01.06, 23:16 ...powaliło mnie, czy autorke tego wątku?? aha...nie zapomnije umotywować swojej odpowiedzi:) ps. Umotywowac to znaczy powiedzieć dlaczego tak myślisz... podawania przykładu i odpowiadać pełnym zdaniem nie musisz:)...chodzi nam tylko o meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: ...do człowieka zagadki... IP: 217.153.136.* 08.01.06, 07:00 bo piszac cos takiego jak Ty wyzej, to wlasnie Ty sprowadzasz wszystko do roli "worka ..." wibrator to poprostu rzecz, nic nie znaczaca, czy kurcze jak ktos Ci da np zestaw nozy ? to od razu musisz sie domyslac ze pewnie chcialby cos Ci zrobic tymi nozami ? NIE poprostu ktos Ci dal w prezencie zestaw nozy :P tak samo traktuje wibrator, lub inne tego typu rzeczy :P dla mnie to kwestia poczucia humoru, ale kazdy ma swoje poglady, mimo wszystko bardzo nie lubie jak ktos radykalnie upiera sie przy swoim i wciska innym swoje zdanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: ...do człowieka zagadki... IP: 80.51.252.* 08.01.06, 11:59 zdecydowanie są lepsze rzeczy na 18 urodziny dla dziwczyny niż wibrator... równie dobrze mógłby jej kupić młotek, żeby jebnąć sie w dynie...i co...to też moje być zabawne??? albo 100 kilogramów żelatyny...kupa śmiechu by z tego była?!?!?! ja swojej kobiecie na 18 urodziny kupiłem drogi srebrny pierścionek...i co?? bardzo się cieszyła...a do seksu to jak narazie wystarczam jej w zupełności sam...i to jeszcze w nadmierze!!! no ale cóż...jedni lubią Chopena a inni wibratory, lub jak im skarpety śmierdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 sorki...Chopina...of course;) IP: 80.51.252.* 08.01.06, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ...do człowieka zagadki... IP: *.ztpnet.pl 08.01.06, 22:05 > zdecydowanie są lepsze rzeczy na 18 urodziny dla dziwczyny niż wibrator... A Ty jestes wyrocznia, ktora o tym decyduje. > równie dobrze mógłby jej kupić młotek, żeby jebnąć sie w dynie...i co...to też > moje być zabawne??? Super porownanie. > albo 100 kilogramów żelatyny...kupa śmiechu by z tego była?!?!?! Nie, dopiero jakby w jednej torebce byl drogi lancuszek, wtedy prezent bylby ok. > ja swojej kobiecie na 18 urodziny kupiłem drogi srebrny pierścionek...i co?? > bardzo się cieszyła... Super. Jest z Toba dla kasy :> Na 18-tke w kilka osob dalismy kolezance wibrator. Tez sie cieszyla. Hmmm moze ma poczucie humoru? > no ale cóż...jedni lubią Chopena a inni wibratory, lub jak im skarpety > śmierdzą... No, a Tym jestes tym jednym co woli Szopena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: ...słodki lol IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:49 to ty chyba lubisz jak ci skarpety śmierdza i dlatego kupujesz swojej dziewczynie drogie prezenty zeby bezwzględu na wszystko z toba była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: ...słodki lol IP: 80.51.252.* 09.01.06, 20:40 a czemu miała by nie być??? w końcu mam klase i pieniądze...to czemu miała by nei być ze mną...skoto jest szczęśliwa?? i na bank nie wpadłbym na tak jebnięty pomysł żeby kupić dziewczynie wibrator. a o skarpetkach...to miałem na myśłi twojego chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
porwanyobledem Re: Wibrator 07.01.06, 19:09 misiunia7 napisała: > Za niedługo mam 18 urodziny a mój wspaniały chłopak chce mi kupić wibrator > czy mam się zgodzic i jaki waszym zdaniem bedzie najlepszy:))) Ja na twoim miejscu wybralabym w kolorze czarnym i koniecznie bardzo duzy ,tak by podczas uzytkowania miec afrykanskie doznania. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia7 Re: Wibrator 08.01.06, 12:17 po pierwsze nikt nie wie jakie sa moje relacje z moim chłopakiem, po drugie wiem ze on mnie bardzo kocha i szanuje, a po trzecie na wibrator i tak się nie zgodziłam co mój kochany i cudowny chłopak przyjął normalnie i więcej mnie na to nie namawiał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 08.01.06, 12:49 to po co ten wątek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Wibrator IP: 212.106.22.* 11.01.06, 15:25 to po co o tym piszesz czy masz sie zgodzic czy nie i jaki wybrać ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
susanah1 Re: Wibrator 08.01.06, 22:15 a wlasnie, ze to fajny pomysl. dostalam wibrator od hehehe siostry mojego faceta. bez zadnych aluzji i zlosliwosci. znacznie roznimy sie temperamentami, ja potrzebuje czesto, on mniej. a majac taka zabawke mam nawet 10 orgazmów w ciagu dnia. pewnie, ze nic nie zastapi seksu z wlasnym mezczyzna i nie o to chodzi. ja zaspokajam w ten sposob potrzebe organizmu. a poza tym czasem bywa pomocny kiedy razem baraszkujemy, hihihi. najlepszy jest z taka nastawka wibrujaca do lechtaczki, bo taki zwyczajny to raczej niewiele daje przyjemnosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Wibrator 09.01.06, 08:01 juz myslalem ze sie takiej wypowiedzi nie doczekam :P Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: Wibrator 09.01.06, 11:30 o tak, jest szczera i głęboka, jak... no sam nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wibrator IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 13:37 > o tak, jest szczera i głęboka, jak... no sam nie wiem? Jak normalna wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:47 mój chłopak pierścionek kupił mi na gwiazdke wiec słodki lol nie jesteś taki pomysłowy jak ci się wydaje.A 18 Ma sie raz w zyciu i uwazam ze nawet gdybym dostała ten cholerny wibrator to i tak potraktowałabym to jak żart...Poza tym Jak narazie jestem normalna 17 nastolatka i wibrator słuzylby mi tylko do zabawy z moim chłopakiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 09.01.06, 20:27 niestety muszę cię zmartwić... nie jesteś zwykłą 17-latką...normalne dziewczyny w twoim wieku nie potrzebują wibratorów bo: 1) nie są im jeszcze potrzebne, bo ich chopcy jak sprawiają saie wyśmienicie. 2) nie zaczeły jeszcze współżyć fizycznie. z tym drugim to można oczywiście polemizować, ale to i tak nie zmienia faktu że twój gość jest ciotą, skoto sam kupił ci wibrator:) ps> nakryłaś go kiedyś jak sobie porównywał swojego wacka z tą?? ps2> jest tysiące fajniejszych prezentów niż to co ma zamiar sprawić ci twój niedoświadczony i "zabawny" chłopiec. ps3> nie powinniście w tym wieku bawić sie w mame i tate, tbo jeszcze do tego nie dorośliście emocjonalnie... a dorosłość fizyczna o niczym tu nie świadczy...niestety, więc odstawcie moje drogie dzieci zabazę w lekarza i weście sie do nauki, bo za rok matura was czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:20 ale z ciebie kretyn chyba czytac nie umiesz skoro ci pisze ze nie kupił mi tego wibratora bo sie nie zgodziłam.Wogóle człowieku w którym ty wieku zyjesz bo teraz niektóre 17 latki sa matkami a ty pieprzysz ze nie uprawiaj seksu. Ale z ciebie Frajer przez wielkie FFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 09.01.06, 22:37 wybacz skarbie...ale chyba to tak średnio św9idczy o tych 17stolatkach... ale ty nie masz sięo co martwić...bo czym dłużej bedziesz jechać sie wirbatorem, to tym mniejsze prawdopodobieństwo ciąży... a kretyn...to wołaj na swojego starego, albo chłpaka pedolila...skoro łapiesię za takie dzieci jak ty...które id niedawna bawią sie w lekarza...i starsznie im sie to podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunai7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:20 A ja wibratora nie potrzebuje to tylko zabawka samo csmo do tego namawia:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:25 a moj facet mature ma juz za soba bo idioto 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 09.01.06, 22:41 idioto...czemu tak brzydko mówisz na swojego faceta?? ładnie to tak?? a jak wibrator ci nei pasuje..to niech kupi ci kulki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:07 idioto było do ciebie a kulki se wsadz dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 10.01.06, 20:36 ja idiota??..przecież to twój chłopak osioł...zaproponował ci wibrator!! a co do dupy...to przyznaj się że już nie takie rzeczy w niej miałaś!!! ps. idiote znajdź sobie w rodzinie...jesśli jeszcze tam żadnego nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wibrator IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 21:37 > ja idiota?? Tak. > a co do dupy...to przyznaj się że już nie takie rzeczy w niej miałaś!!! A Ty sie przyznaj, ze chcialbys sie znalezc w dupie. > ps. idiote znajdź sobie w rodzinie...jesśli jeszcze tam żadnego nie ma!!! Cos Ci to zdanie nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.252.* 10.01.06, 22:26 a tobie nie wyszła inteligencja...ale ci tego nie wypominam!!! a kim ty jesteś żeby kogos przezywać??? masz wogóle jakieś wykształcenie ofermo??? założe sie że w głowie nie masz niczego oprócz przeświadczenia że toje zadanie to wpiąć sie i nie zadawać pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wibrator IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 22:40 > a tobie nie wyszła inteligencja...ale ci tego nie wypominam!!! No. > a kim ty jesteś żeby kogos przezywać??? Twoim fanem MISZCZU. > masz wogóle jakieś wykształcenie ofermo??? LOL. > założe sie że w głowie nie masz niczego oprócz przeświadczenia że toje zadanie > to wpiąć sie i nie zadawać pytań... Przyjmuje zaklad. Udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:21 dzieki kali ze jestes po mojej stronie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunai7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:22 no widzisz ja szukac musze idioty a ty nie bo sam nim jesteś a w dupie to mam tylko twoja opinie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.159.* 11.01.06, 13:17 to już ustaliliśmy...że idotów masz szukać w swojej rodzinie. a moją opinie możesz mieć w dupie...w końcu zrobisz co zechcesz...już wystarczająco udowodniłaś że masz posrane w główce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.159.* 11.01.06, 13:17 to już ustaliliśmy...że idotów masz szukać w swojej rodzinie. a moją opinie możesz mieć w dupie...w końcu zrobisz co zechcesz...już wystarczająco udowodniłaś że masz posrane w główce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:33 No ustaliliśmy że w twojej a posrane we łbie to masz ty>................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki LoLo 21 Re: Wibrator IP: 80.51.159.* 11.01.06, 22:15 to raczej ty masz z głową cośnie tak skoro zamieszczasz takie wątki na forum...a sama twoja aktywność potwierdza to co napisałem! Odpowiedz Link Zgłoś
inez_24 Re: Wibrator 12.01.06, 22:55 Polecam taki bardzo podobny do orginalu albo najlepiej wiekszy taki z regulacja predkosci -kilkustopniowa.My mamy do zabawy az trzy ,jeden maly zloty - standard,drugi dlugi cienki-tez z regulacja predkosci-analny nawet z pilotem(na moim byl tez wyprobowany-podobalo mu sie),trzeci to moj ulubiony hiszpanski rozmiar,upodobiony do orginalu,bardzo fajny,nawet nadalam mu imie,by wkurzyc mojego lubego,nazywa sie Willy :)i bardzo go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia7 Re: Wibrator IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:38 Dzieki inez ale naprawde nie skorzystam, bo jednak po przeczytaniu tego wszystkiego stwierdziłam że nie chce wibratora.Nie kieruje sie tu tymi wypowiedziami że mój chłopak mnie nie saanuje czy traktuje jak worek do walenia.. Po prostu mam inne marzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaaga79 Re: Wibrator 18.01.06, 16:06 Ja tak probowalam i jest super totalny odjazd a jaki cudowny orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
e_jaskier Re: Wibrator 19.01.06, 08:39 Dobrze, że masz inne marzenia. Co do wypowiedzi w tym temacie, to nie powinnaś się nimi sugerować. Podejrzewam, że kiedyś w przyszłości, ze stałym partnerem będziecie chcieli urozmaicić sobie wasze współżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_jaskier Re: Wibrator 18.01.06, 15:51 A próbowałaś wibrator w jednym otworku, partner w drugim? Jeśli tak, napisz jakie masz z tego wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Wibrator 18.01.06, 15:57 a ty co ? swinki laboratoryjne znalazles? :) sam sproboj i powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
e_jaskier Re: Wibrator 19.01.06, 08:29 > a ty co ? > swinki laboratoryjne znalazles? :) > sam sproboj i powiedz To chyba ty tak traktujesz ludzi. Wnoszę to z twoich wypowiedzi. To tylko tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś