Dodaj do ulubionych

studniówka - ubiór

06.01.06, 20:35
No właśnie jak powinna ubrać się dziewczyna i facet (ale nie chcę garnituru)-
czy wypada by szedł nie w garniturze, więc w czym??
Obserwuj wątek
    • Gość: dede Re: studniówka - ubiór IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.01.06, 21:08
      garnitur obowazkowo, koszula, krawat, pozniej i tak wszyscy faceci zdejmuja
      marynarki
      a czemu niby nie miałby byc gajerek? juz raz na 100lat mozna sie tak ubrac bez
      przesady, a co ma wyskoczyc w jeansach i sweterku:p
      kobieta elegancka suknia i ...udanej zabawy:)
    • agatka_to_ja Re: studniówka - ubiór 06.01.06, 22:09
      niech pójdzie w dresie!

a ty w bikini :)

na pewno wszystscy was zapamietaja....

a tak serio - w niczym innym nie wypada isc jak w garniturze! Jezeli on tego
      nie rozumie - nie idz z tym dzieciakiem, tylko postaraj sie znalezc prawdziwego
      faceta w garniturze :)
      • Gość: aga a moze woli isc we fraku? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:20
        moze chlopak ma klase a wy sie czepiacie ... ;)
        • Gość: Margaritta Re: a moze woli isc we fraku? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:48
          Sama mialam studniowke w tym roku i stwierdzam,ze niektore dziewczyny
          przesadzaja ze strojem, solarka, fryzura i kosmetyczka, wygladaja troche
          smiesznie. Najlepiej jest wygladac troszke skromniej, jestesmy jeszcze młode i
          swieze to jest impreza szkolna i nie ma co robic z siebie 40latki. Sa teraz
          taki śliczne sukienki, że jest w czym wybierac. Ja jako jedyna ze szkoły nie
          mialam długiej kiecki, ale byłam z siebie zadowolona. Bardzo mi sie podobała
          skuienka Moniki Brodki na rozdaniu nagród gali ''najpiekniejsi"czy jakos tak:)
          Jesli chodzi o Twojego chłopaka to mogłby załozyc garnitur tylko na poczatek,
          potem i tak kazdy zdejmuje marynarke:)Powodzenia i miłej imprezy
    • Gość: kali Re: studniówka - ubiór IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 22:56
      > czy wypada by szedł nie w garniturze, więc w czym??

W dresie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka