martaa24 15.01.06, 19:55 Szukam pewnej informacji odnosnie wystawiania faktur w Subiekcie.Jesli ktos zna sie na tym programie to prosze o kontakt na forum-pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akbw Re: Subiekt 15.01.06, 22:31 witaj! ja pracuje na tym programie już pare lat - więc może dam rade Ci pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
martaa24 Re: Subiekt 16.01.06, 11:59 Bylo by fajnie.Chodzi o to,ze do tej pory wystawiałam faktury vat z podstawowymi danymi takimi jak:nazwa towaru i uslugi,PKWiU,J.M,Ilosc Vat,cena netto i netto i wartosc netto.Teraz musze wysatwiac faktury,ktore oprocz podanych wczesniej parametrow musza zawierac :numer partii,data analityczna,date waznosci,nr.wiadectwa,cz%,zk%,wi% klasa/odsiew.Probowalam ustawic te dane w parametrach towarow i uslug we wlasnych,ale nie drukuja sie wprowadzone [przeze mnie zmainy na fakturze.Mozesz mi napisac gdzie sie dokonuje takich ustawien aby byly one uwzglednione na wydruku? Odpowiedz Link Zgłoś
akbw Re: Subiekt 16.01.06, 15:55 a na jakim subiekcie pracujesz? na S5 EURO? jeżeli tak to w Administratorze są wzorce wydruków. wejdź na fakture. zawartość naciśnij +. tam jest np data ważności i inne dane. odp. Odpowiedz Link Zgłoś
akbw Re: Subiekt 16.01.06, 18:36 no niestety nie pracowałem na tej wersji więc chyba Ci nie pomogę :( ale na pewno sobie poradzisz - trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś