aisak1 18.01.06, 12:30 dziewczyny, napiszcie czym depilujecie okolice bikini... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: okolice bikini IP: 198.36.86.* 18.01.06, 12:38 Ja wyrywam mojej dziewczynie zebami ..... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: okolice bikini 18.01.06, 13:10 Maszynka do golenia.Choc jest to nie wygodne bo co dwa dni trzeba poprawiac efekty.Ale najmniej bolesne.Odradzam kremy-efekt zerowy.Depialcja woskiem dla wytrwalych i odwaznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka98x Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:12 maszynka! niesety wlosy szybko odrastaja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Re: okolice bikini IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.06, 14:20 Golicie całe łono czy zostawiacie jakieś paseczki itp.? Panowie jak wolicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpingo Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:50 Ja wolę pozostawione w spokuju owłosienie, co najwyżej trymowane na linii bikini. Całkowicie pozbawione włosków krocze damskie jest aseksualne jak "brojler chłodniczy" na ladzie garmażeryjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: okolice bikini IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.06, 14:25 ja wole kremy-bezboleśnie, skutechnie, zero włosków kłujących jak kaktus. najlepsze są te do skóry wrażliwej. polecam krem "Tanita" ok. 7zł. tylko trzeba nałożyć dość grubą warstwę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: okolice bikini 18.01.06, 14:30 Tanite kupilam jakis tydzien temu.gruba warstwa ponad 20 minut siedzenia i czekania efekt zerowy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastian Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:01 a depilcja laserowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: okolice bikini 18.01.06, 16:03 Skuteczna,ale kosztowna.Zabieg trzeba potwarzac kilka razy.Moga nastapic podraznienia,popazenia,reakcje "alergiczne" typu zaczerwienienia,biale krostki czyli zapalenie mieszkow wlosowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costerco Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:55 Też maszynka. Czasami, w przypływie silnej woli, wyrywam włoski pensetą, ale ograniczam się tylko do lini majtek. Zawsze na paseczek, ale nie cieniutki, tylko taki ok 1cm szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: okolice bikini IP: *.ztpnet.pl 18.01.06, 22:10 > ograniczam się tylko do lini majtek. Zawsze na paseczek, ale nie cieniutki, > tylko taki ok 1cm szerokości. No, fucktycznie nie jest szeroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costerco Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:38 Może nauka czytania ze zrozumieniem??? Penseta do lini majtek, a reszte maszynką:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sysia Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:49 ale napisała ze paseczek nie jest cieniutki, ze ma (AŻ) 1 cm ! :P no to faktycznie taki szeroki ze szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:05 Kiedys maszynka, teraz wosk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: okolice bikini IP: 198.36.86.* 19.01.06, 06:31 Ja gole na zero jaja i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dama Kameliowa Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:01 Dobry krem-to najlepsze rozwiazanie...widocznie nie natrafiłyscie na taki...Ja tam używam:nakładam na 6min, efekt-jedwabista skóra,zero kropek,wrastających włosów,podrażnień,zaczerwienien itp.I przez 4dni mam całkowity spokój-włoski odrastaja słabsze i jaśniejsze i nie kłują.POLECAM! Jeśli chodzi o"Wygląd"-brazylijskie bikini:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: okolice bikini IP: 83.168.96.* 19.01.06, 17:39 veet razera 5 minutek rachu ciachu i po strachu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalesia Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:26 Tak...dlugo trwało zanim się przełamałam,ale jednak zdecydowałam sie na wosk. Coś fantastycznego! Wprawna kosmetyczka zrobi to tak,aby jak naj mniej bolało (choć nie ukrywam- boli). Ale za to jaki komfort!! 3 tygodnie jest po prostu ślicznie:) Żadnych czarnych kropek jak odrastają włoski. POLECAM w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scandalous Re: okolice bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:06 a jaki jest koszt takiego zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
amalteaa Re: okolice bikini 24.01.06, 19:38 zwykla maszynka i normalna pianka do golenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: okolice bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:30 Ja polecam depilację woskiem. Próbowałam już wszystkiego no może oprócz lasera bo kosztowny. Wosk troszeczkę boli, za pierwszym razem troszeczkę się bałam ale strach był przedwczesny. Ból do zniesienia teraz to jedynie fajna pogawędka z moją kosmetyczką. Spokój na 3-4 tygodnie. Kosztuje mnie to 30 zł ale warto. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
btabu Re: okolice bikini 24.01.06, 20:53 Znalazlem topic na beztabu ktoryby ci pomogl w twoim problemie: beztabu.com/showthread.php?t=2505 Odpowiedz Link Zgłoś