ssstokrotka 27.01.06, 22:00 Podnieca was gdy uprawiając sex jestescie swiadomi,ze ktos was obserwuje?Czy wręcz przeciwnie,tarcicie przez to siły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumcays Re: obserwatorzy.... 27.01.06, 22:04 moją dziewczynę to strasznie kręci, ale ja się stresuję i kończę szybciej :( Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat87 Re: obserwatorzy.... 27.01.06, 22:42 jeszcze nigdy nie przezylam czegos takiego ale hmmm musi byc zajebiscie!ja tam lubie takie bodzce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: obserwatorzy.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.01.06, 22:59 kochałam sie kiedys z facetem a obok nas kochała sie moja kolezanka ze swoim chłopakiem, było całkiem ciekawie a innym razem nawet nie wiedzielismy ze ktos nas obeswuje jak sie kochamy, dopiero jak skonczylismy to zobaczylismy chowajacego sie kolesia (ale sie usmiałam wtedy;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fani Re: obserwatorzy.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.06, 23:08 Nieeeee...absolutnie nie podniecajace. Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: obserwatorzy.... 27.01.06, 23:12 Ten dreszczyk ;D Absoultnie super nakrecajace ;D _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś