zaslona4 29.01.06, 23:01 Czesc co sadzicie o tym ze Ich Troje znow nas bedzie reprezentowac na Eurowizji?Wszystkie piosenki byly beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marccinek Re: Eurowizja 29.01.06, 23:07 tak wszystkie piosenki byly beznadziejne ale najwieksze szanse mialby zespol z piosenka "is love" a ich troje mialo juz swoja szanse i jej nie wykorzystalo.porazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Eurowizja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.01.06, 23:51 a kto jeszcze kandydował oprocz nich? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Eurowizja 29.01.06, 23:54 Nie wszystkie.Kasia Cerekwicka miala ladna piosenke.Niestety to nie byla tandeta bo na Eurowizji tylko tandeta wygrywa.ich troje to porazka jak mozna slepego konia drugi raz wysylac?raz pojechali zrobili wstyd i klape i jeszcze raz wystawiamy sie na posmiewisko.ojjj niczego sie polaczki nie nauczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
coco-mademoiselle Re: Eurowizja 30.01.06, 08:53 Jaka porazka?! Co wy gadacie? Przecież Ich Troje 2 lata temu zdobyli 7 miejsce na Eurowizji! Wiec nie mówcie ze narobili wstydu, bo to był najlepszy nasz wynik od czasów Edyty Górniak! Nie lubie Ich Troje, ale musze przyznac ze ich piosenka nie jest wcale taka zla...bywaly gorsze. No i prawdą jest, ze na Eurowizji wygrywa najczesciej najbardziej tandetna piosenka.... Uważam, ze Ich Troje byli najlepszymi z najgorszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna8 Re: Eurowizja IP: *.artnet.pl 30.01.06, 09:25 ja tam chcialam zeby wygral Slawek Uniatowski;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: Eurowizja IP: *.telpol.net.pl 30.01.06, 21:27 mój typ to uniatowski... mial swietna piosenke.... albo cerekwicka, .... a ma ktos moze wyniki całkowite? tzn. 3 miejsca na podium pokolei? prosilabym o podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Eurowizja 30.01.06, 21:33 u jury : 1. dezire 2. cerekwicka 3. jet set publicznosc: 1. ich troje 2. queens 3. jet set razem: 1. ich troje 2. cerekwicka 3. jet set ich troje i cerekwicka mieli tyle samo punktów, ale wygrywa glos publicznosci.. niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Eurowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:34 Drugie miejsce zajęła Kasia Cerekwicka a trzecie Dezire:( Porażka-ich troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: Eurowizja IP: *.telpol.net.pl 30.01.06, 22:42 dzieki za podanie wyników... dla mnie i tak wygrał uniatowski, cudowna piosenka a do tego jeszcze swietnie zaspiewane... A ich toje to jzu sie niepowinno pokazywac.... przeciez oni sie osmieszaja z tymi koncertami pozegnalnymi, potem powrot, eurowizja, jeszcze potem 10 wokalistek se tam wpieprza.... nieno chore... dla mnei glupota, pozatym po co znowu ich? Teraz powinien ktoś inny wystapic, przeciez oni juz byli i co? i nic... pokazali że potrafią zdobyć 7 miejsce (czego im gratuluję), ale teraz mogliby już naprawde skonczyc z eurowizją... szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Ich Troje - DNO DNO DNO IP: *.spray.net.pl 30.01.06, 23:32 Trzeba byc idiota, zeby glosowac na malowanego balwana. Ale coz - inni lepsi nie byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ich Troje - DNO DNO DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:02 Masz racje dno.Moj ojciec lubi te badziewie a ja, jak ich slysze to dostaje ataku torsji.Juz wolalabym bardziej Danzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:10 Beznadzieja z tym Ich Troje.Nie trawie ich.Wolalabym cerekwicka. Odpowiedz Link Zgłoś