wasz_ka 20.11.02, 23:18 Chciałabym wiedzieć czy każdy facet myśli tylko o sexie?? Może poprostu tylko ja takich przyciągam?? Oczywiście jest to przyjemne:) ale są przecież inne rzeczy które można razem robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Faceci!!!!! IP: hno.* / *.echostar.pl 21.11.02, 11:26 czesc.... Wiec powiem Ci szczerze, tak mysla w wiekoszosci o seksie. Ja mam taka sytuacje iz pozalam fajnego kolesia zaczelismy sie spotykac a on wrocil do bylej , ale nadal chce sie ze mna spotykac i .... chce sypiac ze mna , bo to ja jego piciagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Faceci!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.03, 19:31 DROGA ANIU LEPIEJ GO ZOSTAW,A NAJLEPIEJ GDYBYS TEJ JEGO PANNIE O TYM POWIEDZIALA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Faceci!!!!! IP: 62.233.185.* 05.03.03, 19:42 Kazdy facet tak jak i kazda kobieta mysli o seksie...Jezeli faceci ktorych spotykasz mysla TYLKO o tym to masz po prostu pecha...powodzenia w szukaniu jakis bardziej wartosciowych...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidslayer diagnoza: nimfomania IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.03.03, 01:02 ale skonsultuj to jeszcze z lekarzem prowadzącym... :) Odpowiedz Link Zgłoś