aneczka601 22.02.06, 16:50 Znacie jakieś sposoby ,aby zetrzeć te cyferki z biletu np autobusowego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla hmmmm 22.02.06, 17:10 z tego co wiem to kiedys sie scierało papierem sciernym ale tak delikatnie jak sa saksowane ale potem trzeba przeprasować bilet... hmm jednak znam jedego kanarka i wiem ze raczej nie ma za duzo sposobów na "odnowienie" biletu których kanarki by nieznali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paati Re: bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:38 Słyszałam(ale jeszcze nie próbowałam)że można moczyć bilet w ACE rozcieńczonym z wodą przez noc,później wysuszyć i przeprasować:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: bilety 22.02.06, 20:51 a moze w domestosie?. hehehe... kretynizm..... zadanie "jak wykołować kanara"... a myslicie, ze oni tacy glupi są i nie znają sie na takich "chałupniczych " sposobach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarena Re: bilety IP: *.it-net.pl 22.02.06, 20:54 smaruje sie klejem do papieru,delikatnie,żeby nie błyszczał, po skasowaniu zmywa wodą, suszy i prasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka87 Re: bilety IP: *.c29.msk.pl 23.02.06, 16:27 Jak dobrze jeździć na miesięcznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś