bavvaria 25.02.06, 14:23 dziewczyny, czy niektorym z was od czasu przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych powiekszyl sie choc troche biust? zastanawiam sie czy sa takie przypadki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala9999 Re: biust a tabletki 25.02.06, 14:48 Wiesz, mozesz odczuwac ze sa troche wieksze ale to chyba efekt tego ze po niektórych tablrtkach sa one nabrzmiałe i troche bola. Mi osobiśćie zwiekszył sie biust ale nie zastanawiałm sie czy to przez tabletki.. Moze cos w tym jest. nie wnikam. Ciesze sie bo zawsze chciałam miec wiekszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: biust a tabletki IP: *.radom.pilicka.pl 25.02.06, 15:26 a jakie bierzesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel1986 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:20 no to przez tabletki! i wcale nie bola tylko sa po prostu wieksze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfh Re: biust a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 16:00 mi tak, odrobinę po cileście. Na początku byly po prostu nabrzmiale i bolaly, ale teraz już ok. Ale to znikoma roznica, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: biust a tabletki 25.02.06, 16:13 tak, zdarza sie,ze przy braniu tabletek antykoncepcyjnych piersie troche i epoowiekszaja, ale raczej nabrzmiewają niz zmieniaja rozmiar. Kobiety roznie reaguja na tabletki - u jednych biust sie powieksza, u innych nie..wiec NIE MA OKREŚLONYCH tabletek , po ktorych "rosnie biust".. no bo tabletki nie są na POROST CYCKÓW! acha - po odstawieniu tabletek - biust wraca do poprzedniego rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:19 Agatka ty tak wszystkich zawsze poprawiasz a sama nie potrafisz sie wypowiedziec na forum i jeszcze literki cie sie pie...dola Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: biust a tabletki 16.04.06, 11:36 ja nie poprawiem tylko wypowiadam sie na forum. W tej odpowiedzi nie ma zadnego poprawiania tylko opinia na temat rzekomego powiekszania sie biustu po tabletkach. Ten wzrost jest chwilowy i polega raczej na obrzmieniu, a nie na wzroscie. Do tego moze sie pojawic ale nie musi... czy ja kogos poprawiam? GDZIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: biust a tabletki IP: *.mnc.pl 24.04.06, 01:08 Buahahaha, no to dobry przycinek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martucha Re: biust a tabletki IP: *.tvk.torun.pl 16.04.06, 11:37 hmmm.... co do tabletek to odstawialam je 3 razy bo strasznie tylam.. a biust zawsze mialam o rozmiar do przodu w ciagu paru dni i juz mi tak zostawalo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: biust a tabletki 25.02.06, 17:11 Nie wiem czy to do mnie skierowane było to pytanie jakie biore ale odpowiem na wszelki wyp[adek- Rigevidon... bardzo dobre polecam.. przynajmniej ja jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvi Re: biust a tabletki IP: *.chello.pl 25.02.06, 19:30 Mnie biust urusł po tabletkach i to o caly rozmiar :) , nie biore ich juz kilka miesiecy ale biust pozostal :) , widocznie jestem jedną z nielicznych ktora tak reaguje na hormony Odpowiedz Link Zgłoś
papelle Re: biust a tabletki 25.02.06, 19:25 ja biore cilest i przez pierwsz3 mies brania bardzo mialam tkliwe,obolale piersi..iii...urosly.i to o rozmiar.u mnie to az o rozmiar,bo zawsze mialam duze...teraz sa b.duze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:57 urosly troche, no i tak zostalo :] Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: biust a tabletki 25.02.06, 20:40 mi tez o rozmiar urosly :) bo nie mialam wcale a teraz juz mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violatress Re: biust a tabletki IP: *.tvk.torun.pl 25.02.06, 22:03 owszem, z malego C na dosyc duze D. biore microgynon nie sa "nabrzmiale" ani "obolale", po prostu urosly, a ja jestem z tego faktu baaaaaaaardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elenka:) Re: biust a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:12 a po jakim czasie wam urosly? ja biore dopiero pierwszy listek microgynon i chcialabym zeby mi cos urosly... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serene Re: biust a tabletki IP: 195.205.11.* 20.03.06, 12:02 mi tez urosly po microgynonie.... w rok o rozmiar:) ale nie tylko biust rosnie... chodzi o to ze tabletki zawieraja estrogeny (hormon ktory odpowiada za kobiece cechy sylwetki tj okragle biodra itd) i dlatego biust rosnie - ale przy okazji pojawia sie cellulit troszke zaokragla sie sylwetka itd... Ja osobiscie nie przytylam ale cellulit mi sie pojawil... Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: biust a tabletki 20.03.06, 12:06 Niestety tak po przyjmowaniu Harmonetu z miseczki C przeszlam na D.Co ja bym dala zeby wrocic do C buu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelisia Re: biust a tabletki IP: 195.177.196.* 20.03.06, 12:10 ja brałam Logest, piersi się powiekszyły i to dość znacznie. Niestety po odstawieniu wróciły do pierwotnego rozmiaru :) A szkoda..:P www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4205453 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mynia Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:27 Piersi rosną po MICROGYNOMIE Odpowiedz Link Zgłoś
elka1983 Re: biust a tabletki 11.04.06, 17:00 Biust powiększa się bo tabletki powodują zatrzymanie wody w org!!! Biore harmonet powiekszyl mi sie o jeden romiar:)))) ale jak tylko zrobiłam przerwe to wrociły do porzedniego stanu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:00 One nie rosną tylko pod wpływem tabletek, hormonów trochę sie powiększaja i sa pełniejsze..ale to nie to że rosną bo po odstawieniu wracaja do poprzedniego wyglądu...wiem to sama po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:28 powiekszyl sie :) biust moze sie powiekszyc przez tabletki i dzieje sie to dzieki zatrzymaniu wodu w organizmie. nie ejst to duze powiekszenie ale widoczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoolka Re: biust a tabletki IP: *.ec.pl / *.bptnet.pl 15.04.06, 23:06 troche, ale raczej sa bardziej obrzmiale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netti18 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:40 oo jejj.. :( ja chce zaczac brac tabletki ale nie chce ani przytyc ani zeby mi biust sie powiekszyl :( mam D wiec to byloby straszne jakby byly jeszcze wieksze. moze sa jakies takie tabletki co nie powoduja ani tycia ani powiekszania sie biustu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:52 moze sa jakies takie tabletki co nie powoduja ani tycia ani powiekszania sie > biustu?? nie ma takich - wszystko zalezy od indywidualnej reakcji organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netti18 Re: biust a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:10 jejj:( to znaczy ze ich nie bede brala bo mi tylek urosnie jak szafa.. o nieee ;( i co ja biedna poczne. - gumki pekaja - tabletki powoduja tycie - kalendarzyk zawodny i przyjdzie mi matka polką zostac... nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice Re: biust a tabletki IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 10:10 mnie sie troche powiekszył , ale nie jestem pena czy powinnam wiązac to z działaniem tabletek czy z faktem że troszke przytyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: biust a tabletki IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 11:58 tak owszem nie masz sie co martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: biust a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:09 tak bardzo bardzo bardzo mi sie powiekszył moj chłopak był zachwycony ja niestety nieci mniej bo piersi bardzo mnie bolały po paru miesiacach odstawiłam jej i zniow mam moje malenstwa kochane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: biust a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 20:33 Po cileśnie, troszeczkę. Na początku bolały, teraz jest ok, są rzeczyweiście trochę większe, ale to nie jest jakaś radykalna zmiana. Dla samego powiększenia piersi nie warto się faszerować hormonami, bo 'powiększenie' jest nieduże. Odpowiedz Link Zgłoś
kffia_tusek Re: biust a tabletki 24.04.06, 21:04 ja biore Logest już 10 miesięcy i biust mi się wciąż powiększa!!co prawda czasami jest obolały,ale wydaje mi się,że wynika to ze zwykłej fizjonomii organizmu i nie jest to wynik brania tabletek,choć może się to z tym trochę łączyc.co do tycia, to przytyłam tylko 2 kilo i to z własnego obżarstwa:) więc nie mam nic do zarzucenia tym tabletkom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: biust a tabletki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.06, 20:53 Bralam Minulet,biust pozostal taki sam ale schudlam 5 kg i tak zostalo Odpowiedz Link Zgłoś