Dodaj do ulubionych

Co mam robic ?

12.03.06, 20:11
Czesc.
Mam problem. W maju zeszłego roku miałam chlopaka z którym byłam krotko,
ponieważ moje związki nigdy nie trwaly dlugo z powodu iz nudzily mnie.. Więc
zakończyłam to. Bardzo tego teraz zaluje, moglam byc szczesliwa. Nie wiem czy
jest jakas szansa zeby to naprawic :( Wiem, że on bardzo chciał byc ze mną.
Ale ma teraz dziewczyne, nie wiem jak im się układa.Kurde jak mi jest szkoda..
tak bardzo chcialabym znow z nim sprobowac. Tylko sama nie wiem czy nie jest
juz za pozno :(
A jak wy uwazacie, czy warto walczyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: amelka Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:17
      >moje związki nigdy nie trwaly dlugo z powodu iz nudzily mnie

dla jego dobra nie rozwalaj mu zwiazku
      • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 20:19
        myslisz ze nie chce byc w stalym związku?
        Bardzo tego pragne... I wydaje mi się że z nim udaloby się
        • Gość: kali Re: Co mam robic ? IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 13:15
          Mialas szanse. Teraz spi****laj.
    • Gość: stokrota87 Re: Co mam robic ? IP: 195.116.43.* 12.03.06, 20:18
      Postaw sie w odwrotnej sytuacji...ja mam chlopaka od roku i teraz nagle jego
      eks <sprzed 2 lat> pisze do niego slodkie smsy.Na szczescie moj chlopak jest na
      tyle lojalny ze nie odpisuje i o wszystkim mi mowi !!Ale bylo by mi bardzo
      przykro jesli zostawilby mnie z powodu innej dziewczyny!!Ale z drugiej strony
      jesli on kochałby tamtą dziewczyne a nie mnie a nadal bylby ze mna to wolalabym
      zeby mnie zostawil niz oszukiwal :)Pozdrawim Cie :) Ludzką rzecza jest sie
      mylic i błądzic :)Sprobuj sie z nim skontaktowac jesli nie odpowie to daj sobie
      spokoj i nie badz nachalna -widocznie kocha kogos innego kto jest dla niego
      wazny i nie chce tego burzyc!!
      • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 20:20
        on z tą dziewczyną jest od miesiaca moze dwoch. wiec pewnie jej nie kocha. A
        poza tym nie pisałabym do niego słodkich smsow.
        • epox123 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 20:23
          skąd wiesz,że jej nie kocha??
          • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 20:23
            Nie wiem, tak mysle.
            • Gość: stokrota87 Re: Co mam robic ? IP: 195.116.43.* 12.03.06, 20:30
              Gwiazdeczko !!!Moze masz racje i on wcale nie musi tej dziewczyny od razu
              kochac ale napewno cos do niej czuje !!Pozatym sama pisalas ze wy razem tez
              byliscie krótko wiec on Ciebie moze tez nie kocha ....i nie bedzie chcial
              wchodzić 2 razy do tej samej rzeki !!!Jesli jestes pewna ze cos do niego
              czujesz i ze to nie jest chwilowy kaprys i ze jutro Ci sie nie znudzi to
              spróbuj!!Bo o miłośc trzeba walczyc ale o prawdziwą miłośc a nie jakąś chwilową
              zachcianke na faceta :)
              • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 20:34
                ja mysle o nim bardzo często czesvie niz wtedy gdy z nim byłam... Nie wiem czemu
                po roku mnie tak siekło.. dawno go nie widzialam i bardzo tesknie.
                Mysle zeto mogloby być naprawde uczucie :)
                • Gość: stokota87 Re: Co mam robic ? IP: 195.116.43.* 12.03.06, 20:58
                  Musisz byc tego pewna co czujesz to nie moze byc impuls!!!Bo dzis masz impuls
                  ze chcesz z nim byc a jutro bedziesz myslec inaczej!!przemysl to bo po co
                  unieszcześliwiac sie wzajemnie po raz 2 ??A jak myslisz ze to bedzie cos
                  wiecej ,cos trwałego opartego na prawdziwych uczuciach to walcz ale nie za
                  ostro bo kiedys on Tobie sie znudzil a moze z czasem Ty jemu sie znudzilas i
                  juz nie chce sie z Toba wiazac ani w nic angazowac!!Musisz uszanowac jego wybor
                  tak jak on kiedys uszanowal twoj wybor i sie rozeszliście bo Ty tak chcialas ...
                  • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:01
                    tak wiem glupia byłam.
                    On miwiele razy mowil, że chcialby zbyc ze mną juz na zawsze...
                    Ale nie wiem co jest teraz miedzy nimi :(
                    Jest tez taka sprawa, ze ja nie odzywam sie 1 i nie jestem nachalna wiec nie
                    bede nic robila na sile.
                    • cienmotyla Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:06
                      szkoda ze moj odpisuje na takie słodkie smski...
                      jejku jak mi z tym jest ciezko...
                      ale co ja moge zrobic...
                      • gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:07
                        Odpisuje do swojej ex?
    • Gość: Srubka_87 Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:12
      > ponieważ moje związki nigdy nie trwaly dlugo z powodu iz nudzily mnie..

hmmm no własnie :D tez tak mam :) jedyne zwiazki jakie toleruje to zwiazki
      zawodowe. Nie wiem czy jestem jakies UFO,, czy co ale nie potrafie wytrzymac w
      zwiazku, nudze sie, ciagle szukam czegos nowego, odkrywac, poznawac nowych
      facetów, ich cialka :) chcialam sie spytac czy duzo dziewczyn boryka sie z takim
      problemem ???
      • cienmotyla Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:15
        odpisuje a ona do niego pisze ...
        bo sa przyjaciółmi
        czasem jej pomaga gdy ma kłopoty...
        a ja jestem zazdrosna..
        • pieguska83 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 22:54
          Oj, doskonale Cię rozumiem... Mam tak samo i też pękam z zazdrości :(
      • zbuntowany_aniol2 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:15
        chcialam sie spytac czy duzo dziewczyn boryka sie z taki
        > m
        > problemem ???
        odpowiedz brzmi-nie
      • zbuntowany_aniol2 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:16
        facetów, ich cialka :) chcialam sie spytac czy duzo dziewczyn boryka sie z taki
        > m
        > problemem -odpowiedz brzmi nie
        • zbuntowany_aniol2 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:17
          moim zdaniem powinnas dac spokoj mu.mialas swoja szanse nie rozwalaj njego
          nowego zwiazku
      • Gość: asia Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:23
        ja:))) teraz jestem w związku ale nie wiem jak długo to jeszcze potrwa://
    • Gość: karinka Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:25
      tak jak już ktoś tu napisał- nie rozwalaj jego związku!!! teraz chcesz z nim
      być a jak już to się spełni to on znowu Ci sie znudzi... może jest szczęśliwy,
      nie niszcz tego!
      • zbuntowany_aniol2 Re: Co mam robic ? 12.03.06, 21:32
        ta...mialas szanse ale jej nie wykorzystalas a teraz ci sie nagle przypomnialo
        ze ci na nim zalezy?szybko...rozwal mu zwiazek ,znisz to co jest miedzy nim a
        ta dziewczyna i badz szczesliwa...ja bym tak nie mogla...ale coz sa ludzie i sa
        parapety
      • Gość: stokrota87 Re: Co mam robic ? IP: 195.116.43.* 12.03.06, 21:34
        Szanuje Cie mimo twojego niezdecydowania w takich sprawach ,ze nie jestes
        nachalna natarczywa!!!To nie jest mile jak moj chlopak mi znow mowi B**** do
        mnie pisala :( Pocieszam sie tym ze wierzymy sobie ufamy,ciesze sie ze mi o tym
        mowi :)Ale wolałabym zeby mu nie pisała ze jest najslodszy na swiecie itp. bo
        mnie trafia. pozdrawiam Cie goraco!!przemysl to tysiac razy zanim cos zrobisz...
        • Gość: stokota87 Re: Co mam robic ? IP: 195.116.43.* 12.03.06, 21:36
          A tak wogole najwazniejsza sprawa>>>prawdziwego szczescia nie zbudujesz na
          cudzym nieszczesciu <<<I uwierz mi ze to dziala !!A po drugie to >>>krzywda
          wyrządzona drugiemu czlowiekowi zawsze wraca do nas z podwójna siłą<<<
    • misscraft Re: Co mam robic ? 12.03.06, 23:58
      Ale zastanów się czy:

1. Poprostu nie czujesz się samotna i potrzebujesz kogokolwiek, a akurat padło
      na niego, bo z nim byłaś ostanio(ja też tak miałam)
      2. Czy to nie aby czasem jest syndrom "pies ogrodnika", ma teraz kogoś więc,
      teraz byś z nim chciała spróbować
      3. Czy jeśli odpowiedź na powyższe pytania brzmią "NIE" to czy zależy Ci na nim,
      aż tak, że jesteś gotowa, że ewentualnie Twoje odezwanie się mogłoby rozbić jego
      (ewentualny)związek, choć podobno w miłości i na wojnie wszystkie chwyty
      dozwolone. I czy jakby do Ciebie wrócił napewno ci sie od razu nie odwidzi.
      Jeśli tak to odewij się niewinnie z zapytaniem co u niego i dalej zobaczymy jak
      się potoczy.
      • Gość: gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.03.06, 14:57
        1. Poprostu nie czujesz się samotna i potrzebujesz kogokolwiek, a akurat padło
        > na niego, bo z nim byłaś ostanio(ja też tak miałam)

To nie był moj ostatni chlopak.

2. Czy to nie aby czasem jest syndrom "pies ogrodnika", ma teraz kogoś więc,
        > teraz byś z nim chciała spróbować

Nie to nie tak. O tej dziewczynie dowiedziałam sie niedawno. A mysle o nim od
        dłuższego czasu.

A poza tym nie mam zamiaru niczego rozwalac. Jeżeli on jest szczesliwy z tą
        dziewczyną to dam sobie spokój.
        Tak jak mówiłam wczesniej nie jestem nachalna i nie pisalabym do niego zadnych
        słodkich smsow...
        Poprostu odezwałabym się spytala cc slychac a co dalej tego nie wiem.
    • Gość: maczen Re: Co mam robic ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:33
      Po pierwsze: Ile masz lat? 13 czy 13,5? Po drugie: Chodzisz na lekcje języka
      polskiego? Chyba dużo opuściłaś.Przeczytaj uważnie swoje drugie zdanie.Po
      trzecie: znajdź w słowniku hasło "pies ogrodnika".Wszystko będzie jasne.
    • Gość: amac Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:36
      zawsze warto walczyć!!! ja walczyłam i teraz mam kcohanego koło siebie :))
    • Gość: adut Re: Co mam robic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:41
      mi to też od początku wygląda na "psa ogrodnika". poczułaś się zazdrosna więc
      teraz chcesz go odzyskać. nie tędy droga. pozwól im na szczęście. a jak
      rozstaną się za miesiąc albo kiedyś tam to wtedy uderz. nie rozwalaj związku!!!
      • Gość: majki217 Re: Co mam robic ? IP: *.konin.edu.pl 13.03.06, 12:26
        Miom zdaniem powinnas sie dyskretnie odezwać i spróbować z nim porozmawiać co
        było miedzy wami i co jest teraz.... Może on nadal Cie kocha i teraz kiedy Ty
        juz to wiesz to może uda wam sie stworzyc cos wspaniałego... Tym, że Ci mówią
        żebyś nie rozwalała zwiazku sie nie przejmuj bo jeśli on jest z nia tylko z
        rozsądku to i tak żadne z nich nie będzie szczęśliwe... Walcz o miłość bo
        warto!!!
        • Gość: gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.03.06, 17:52
          Tak własnie sobie pomyślałam, że dyskretnie się odezwe.
          Oczywiscie nic na sile.
    • Gość: Śka walcz!!! jeśli jets tego warty IP: *.waldex.3s.pl 13.03.06, 19:32
      walcz!!! jeśli jets tego warty..nie zastanawiaj sie ani chwili...ja bym mu
      prosto z mostu powiedziała to co myśle..że ci żle że go odrzuciłaś i że chcesz
      być z nim...albo cie oleje,albo bedzie miłość dla jakiej warto było zaryzykować
      że bedzie sie olanym...
    • Gość: aga Re: Co mam robic ? IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 13.03.06, 22:13
      Ano cierp ciało co chciało jak ma dziewczyne to daj im spokoj nie niszcz czegos
      co moze byc piekne:) ty mialas swoja szanse i jej nie wykorzystalas wiec zostaw
      ich jak sa szczesliwi (chyba ze tak nie jest) i wiecej nie niszcz swoich
      zwiazko bo tak sie przyzwyczailas daj szanse sobie i swojemu szczesciu:) papatki
    • Gość: gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.06.06, 12:06
      Witajcie. To znowu ja.
      Po tak dlugim czasie nic nie zrobilam czekalam cierpliwie az wkoncu dowiedzialam
      się, ze nie jest między nimi najlepiej.. prawdopodobnie się rozejdą. I teraz mam
      problem. Jak powinnam mu powiedziec o tym co do niego czuje? Czy on potraktuje
      mnie poważnie? Boje się jego reakcji po tak dlugim czasie... pomyśli, ze to moja
      zachcianka.. Jak wy uważacie?
      • brylancik1 Re: Co mam robic ? 03.06.06, 12:12
        przepraszam ze tak zapytam a ile masz lat ?
        • Gość: gwiazdkaaa Re: Co mam robic ? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.06.06, 13:38
          22 a czemu pytasz?
    • Gość: neta 87 Re: Co mam robic ? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:46
      dokładnie o to samo zapytam,ile masz lat? bo z tego co piszesz, wynika ,że
      jestes młoda i nie sama zabardzo niewiesz czego chcesz. Byłas rok temu z
      kolesiem niecałe 2 mies. i skad możesz wiedziec ,ze teraz to mogło by potrwac
      dłużej ? Że teraz go kochasz itd. Takie zachcianki ma koleżanka mojej młodzszej
      siostry. Mają po 16 lat. Gdy przychodzi do niej to musze wysluchiwac jak bardzo
      jest zakochana w kolesiu, który okazuje sie ,ze za 2 tyg jej sie znudził i
      podoba jej sie inny,a gdy zobaczyła ,ze tamten ma juz inna to spowrotem chce do
      niego. Ojj... ciekawa jestem jak trafiłas na to forum, bo jesli "Cosmo" czytają
      dziewczyny w wieku 16 lat to ja chyba musze przeżucic się już na "Dobrą
      Gospodyni" albo "Szydełkuj razem z nami" :D wejdź może na forum Bravo ,tam nie
      jedna dziewczyna ma taki sam problem jak ty ;)
      • Gość: neta 87 Re: Co mam robic ? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:49
        zwracam honor ,ale nie powiedziałabym ,ze masz 22 lata... hmm... OK, zdaża sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka