Dodaj do ulubionych

zwiazek z Azjata

23.03.06, 19:36
Od pewnego czasu spotkam sie z chlopakiem, ktorego mama jest Azjatka. Co o
tym myslicie? Czy warto z nim wiazac swoja przyszlosc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:37
      jak zadajesz tak debilne pytania - nie warto! za glupia jestes na zwiazek z
      kimkolwiek!
      • libertine21 do martusi 24.03.06, 13:26
        hahaha martusia a coz to za dretwa opinia wyjeta z rekawa
    • Gość: Justyna Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:35
      wydawało mi się, że w miłości człowiek kieruje się miłością, sercem a nie
      czyimś rodowodem... w końcu miłość nie wybiera iiiii "Ani różnica poglądów, ani
      różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic,
      prócz jej braku"...
    • Gość: oksana Re: zwiazek z Azjata IP: *.run.pl / *.run.pl 24.03.06, 04:06
      a co, jesli np nasze dzieci beda skosnookie??? przeciez beda w 1/4
      japonczykami!!! byl ktos z was kiedys w takiej sytuacji?
      • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 24.03.06, 13:24
        no i CO Z TEGO?????? litości... rzeczywiscie, jesli masz TAKIE obawy to nie
        powinnas wchodzic w zwiazek z kimkolwiek!!!! Jestes niepoważną smarkulą albo
        rasistką...

Jak sie kocha to nie patrzy sie na kolor skóry, rasę, wyznanie i jeszcze wiele
        rzeczy.
        • Gość: Justyna Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:54
          zgadzam się co do słowa z agatą_to_ja!!
          to rzeczywiście nie może być miłość... ten związek to poprostu ciekawość z
          Twojej strony... nic więcej... mam tylko nadzieję, że ten mężczyzna szybko się
          zorientuje co do Twojej postawy w tej sprawie a Tobie życzę
          duuuuuuuuuuuużżżżooo DOROSŁOŚCI!!!!!!!!
        • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 09:22
          agatka_to_ja napisała:

> Jak sie kocha to nie patrzy sie na kolor skóry, rasę, wyznanie i jeszcze
          > wiele rzeczy.

Zgoda, ale z tym wyznaniem to sie zagalopowalas Agatka, nie mialabys nic
          przeciwko siedzenia w haremie u Araba z 13 innymi wspolzonami? Pokochalabys
          faceta ktory trzyma Ciebie jak trzode chlewna?

• agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 11:48
            heyhe, Waldi.. nie zagalopowałam sie... u nas w POlsce nie ma jeszcze wielu
            Arabów. Mowiac o innym wyznaniu mialam na mysli protestanta, zielonoświątkowca,
            żyda, nawet ateiste, moze buddyste.. ale co do Araba - zapewne mialby wiekszy
            szacunek do kobiet niz ty, szowinisto.
            • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 12:25
              mylisz sie, mam szacunek do kobiet bo widze w nich kobiety.. a nie tylko istoty
              myslace tak jak ty tego bys chciala Agatka.
              • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 12:27
                nie, tywidzisz w nich tylko kawał miecha do zerżnięcia.. i najlepiej jeszcze
                jakby to miecho cuchnelo, bylo obszczane i nieswieze...
                • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:08
                  Agatka, jestes bardzo dzisaj wulgarna...podoba mi sie to.
                  • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:13
                    mam gdzieś to, co ci sie podoba
                    • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:27
                      agatka_to_ja napisała:

> mam gdzieś to, co ci sie podoba

nie prowokuj mnie Agatka, i nie chwal sie Twoim "gdzies".
                      • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:34
                        Waldek, przed toba nie musze sie chwalic.
                        • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:35
                          I nie dosc, ze nie musze, to nawet NIE CHCE.
    • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 06:45
      Azjaci sa na szarum koncu jako grupa rasowa w rankingu najbardziej porzadanych
      partnerow dla kobiet.
      Mieszkalem w Japoni jeden rok, wiec orientuje sie jak to jest. A prawda jest
      taka ze faceci z azji polodnoiwo wschodniej; Korea, Japonia, Chiny itd sa
      wedlug kobiet z cywilizacji zachodniej, niezbyt atrakcyjni; sa beznadziejnymi
      kochankami i zupelnie nie wiedza co to milosc romantyczna. Znalem paru
      amerykanow azjatyczkiego pochodzenia i oni wlasnie na to sie skarzyli ze biale
      kobiety ich nie chca, bo sadza ze sa niezdarni w lozku do tego brzydcy. Jeden
      koreanczyk, znajomy sam skarzyl sie ze byl w Holandi, na wakacjach z kolegami i
      gdy odwiedzali kluby i dyskoteki to biale kobiety omijaly ich szerokim ukiem.

Jeden wyjatek to Bruce Lee ktory mial biala zone (amerykanke) i uwazany jest
      nadal za bardzo przystojnego, nie tylko jak na azja ale wogle bardzo
      przystojnego. Ale Bruce to wyjatek, dlatego ze reprezentowal wszystko co
      najlepsze w zachodniej i orientalnej kulturze.
      • Gość: krzych Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 09:25
        Bruce Lee był cholernie bogaty i to podobało się w nim kobietom.
        • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 11:58
          Gość portalu: krzych napisał(a):

> Bruce Lee był cholernie bogaty i to podobało się w nim kobietom.

Chyba cos Ci sie pomylilo, wyporzycz sobie biografie o Bruce Lee i przekonasz
          sie ze facet prawie cale zycie mial klopoty finansowe, a bogatym byl tylko
          przez ostatnie dwa lata swojego bardzo krotkiego zycia. Zyl 33 lata.
          • Gość: krzych Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:03
            Tobie się chyba coś pomyliło. Odpowiedz sobie sam czy ta biała amerykanka-żona
            była z nim juz wtedy jak był tylko przeciętnym, nikomu nie znanym, śmierdzącym
            żółtkiem czy jak piął sie do sławy?? Czy ty masz 16 lat, że nie wiesz jakie są
            prawidła rządzące światem, w tym także relacjami damsko-męskimi ???
            • waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 12:22
              Bruce Lee poznal Linde Emerly gdy byl nikomu nie znanym studentem filozofi na
              jednym z Uniwersytetow Kalifornijskich. Jego stutuacja finansowa byla niezbyt
              ciekawa, i przez wiele lat zmagal sie z problemami finansowymi.

Bruce po prostu imponowal wszystkim swoja postawa, zdolnosciami fizycznymi i
              inteligencja, ale faktem jest ze trudno bylo mu sie przebic jako azjacie w
              Hollywood w latach 60-tych gdy nadal kino bylo zdominowane przez bialych. Nie
              pomogly nawet epizodyczne role.

Dopiero gdy zdecydowal sie wrocic do Honk Kongu w 1970 roku zdobyl
              natychmiastowa kariere, po kilku filmach kreconych w Azji, ktore odniosly
              sukces i skonczyly sie finansowe problemy, dopiero wtedy 1973 roku
              zaproponowano mu role glowna w filmie Hollywoodzkim...niestety umarl pare
              tygodni po ukonczeniu zdjec, i na 3 tygodnie przed premiera "Enter the
              Dragon"..

Przeczytaj ksiazke, zobacz film biograficzny, a nie przechodz do naiwnych
              konkluzji.
    • Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:27
      Azjaci z reguły bardzo śmierdzą. Ich przyrodzenie cuchnie zgniłą rybą.
      • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 12:29
        a wiele takich przyrodzen wąchałes????????
        • cienmotyla Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:11
          jaki sie pracuje tam gdzie sie pracuje to pewnie ma wszystkie narodowosci
          obwachane:PPP
          hehe:))
        • Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:13
          nie jestem facetem idiotko
          ty nie wiesz co się robi z męskim penisem? ty wąchasz?
          • cienmotyla Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:19
            to ty napisałas ze wachasz:)
            mysl co piszesz
          • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:21
            to pewnie obciagasz jak leci? i rozpoznajesz po zapachu?
            • Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:26
              a ty obciągasz jak nie leci? to ty obciągać nie potrafisz bidulko
              • agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:34
                ja nie jestem tirówką - w przeciwieństwie do ciebie
    • Gość: germany Re: zwiazek z Azjata IP: *.fbx.proxad.net 25.03.06, 14:17
      jesli nam zadajesz takie pytanie to niedziwie sie ze lecisz tylko na
      kaseeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewiem po co sie pytac obcych ludzi skoro to ty
      sama decydujesz. dla polaka najwazniejsza kasa!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka