oksana_85 23.03.06, 19:36 Od pewnego czasu spotkam sie z chlopakiem, ktorego mama jest Azjatka. Co o tym myslicie? Czy warto z nim wiazac swoja przyszlosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:37 jak zadajesz tak debilne pytania - nie warto! za glupia jestes na zwiazek z kimkolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 do martusi 24.03.06, 13:26 hahaha martusia a coz to za dretwa opinia wyjeta z rekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:35 wydawało mi się, że w miłości człowiek kieruje się miłością, sercem a nie czyimś rodowodem... w końcu miłość nie wybiera iiiii "Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oksana Re: zwiazek z Azjata IP: *.run.pl / *.run.pl 24.03.06, 04:06 a co, jesli np nasze dzieci beda skosnookie??? przeciez beda w 1/4 japonczykami!!! byl ktos z was kiedys w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 24.03.06, 13:24 no i CO Z TEGO?????? litości... rzeczywiscie, jesli masz TAKIE obawy to nie powinnas wchodzic w zwiazek z kimkolwiek!!!! Jestes niepoważną smarkulą albo rasistką... Jak sie kocha to nie patrzy sie na kolor skóry, rasę, wyznanie i jeszcze wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:54 zgadzam się co do słowa z agatą_to_ja!! to rzeczywiście nie może być miłość... ten związek to poprostu ciekawość z Twojej strony... nic więcej... mam tylko nadzieję, że ten mężczyzna szybko się zorientuje co do Twojej postawy w tej sprawie a Tobie życzę duuuuuuuuuuuużżżżooo DOROSŁOŚCI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 09:22 agatka_to_ja napisała: > Jak sie kocha to nie patrzy sie na kolor skóry, rasę, wyznanie i jeszcze > wiele rzeczy. Zgoda, ale z tym wyznaniem to sie zagalopowalas Agatka, nie mialabys nic przeciwko siedzenia w haremie u Araba z 13 innymi wspolzonami? Pokochalabys faceta ktory trzyma Ciebie jak trzode chlewna? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 11:48 heyhe, Waldi.. nie zagalopowałam sie... u nas w POlsce nie ma jeszcze wielu Arabów. Mowiac o innym wyznaniu mialam na mysli protestanta, zielonoświątkowca, żyda, nawet ateiste, moze buddyste.. ale co do Araba - zapewne mialby wiekszy szacunek do kobiet niz ty, szowinisto. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 12:25 mylisz sie, mam szacunek do kobiet bo widze w nich kobiety.. a nie tylko istoty myslace tak jak ty tego bys chciala Agatka. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 12:27 nie, tywidzisz w nich tylko kawał miecha do zerżnięcia.. i najlepiej jeszcze jakby to miecho cuchnelo, bylo obszczane i nieswieze... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:08 Agatka, jestes bardzo dzisaj wulgarna...podoba mi sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:13 mam gdzieś to, co ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:27 agatka_to_ja napisała: > mam gdzieś to, co ci sie podoba nie prowokuj mnie Agatka, i nie chwal sie Twoim "gdzies". Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:34 Waldek, przed toba nie musze sie chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata...(Arabem) 25.03.06, 13:35 I nie dosc, ze nie musze, to nawet NIE CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 06:45 Azjaci sa na szarum koncu jako grupa rasowa w rankingu najbardziej porzadanych partnerow dla kobiet. Mieszkalem w Japoni jeden rok, wiec orientuje sie jak to jest. A prawda jest taka ze faceci z azji polodnoiwo wschodniej; Korea, Japonia, Chiny itd sa wedlug kobiet z cywilizacji zachodniej, niezbyt atrakcyjni; sa beznadziejnymi kochankami i zupelnie nie wiedza co to milosc romantyczna. Znalem paru amerykanow azjatyczkiego pochodzenia i oni wlasnie na to sie skarzyli ze biale kobiety ich nie chca, bo sadza ze sa niezdarni w lozku do tego brzydcy. Jeden koreanczyk, znajomy sam skarzyl sie ze byl w Holandi, na wakacjach z kolegami i gdy odwiedzali kluby i dyskoteki to biale kobiety omijaly ich szerokim ukiem. Jeden wyjatek to Bruce Lee ktory mial biala zone (amerykanke) i uwazany jest nadal za bardzo przystojnego, nie tylko jak na azja ale wogle bardzo przystojnego. Ale Bruce to wyjatek, dlatego ze reprezentowal wszystko co najlepsze w zachodniej i orientalnej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 09:25 Bruce Lee był cholernie bogaty i to podobało się w nim kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 11:58 Gość portalu: krzych napisał(a): > Bruce Lee był cholernie bogaty i to podobało się w nim kobietom. Chyba cos Ci sie pomylilo, wyporzycz sobie biografie o Bruce Lee i przekonasz sie ze facet prawie cale zycie mial klopoty finansowe, a bogatym byl tylko przez ostatnie dwa lata swojego bardzo krotkiego zycia. Zyl 33 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:03 Tobie się chyba coś pomyliło. Odpowiedz sobie sam czy ta biała amerykanka-żona była z nim juz wtedy jak był tylko przeciętnym, nikomu nie znanym, śmierdzącym żółtkiem czy jak piął sie do sławy?? Czy ty masz 16 lat, że nie wiesz jakie są prawidła rządzące światem, w tym także relacjami damsko-męskimi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 12:22 Bruce Lee poznal Linde Emerly gdy byl nikomu nie znanym studentem filozofi na jednym z Uniwersytetow Kalifornijskich. Jego stutuacja finansowa byla niezbyt ciekawa, i przez wiele lat zmagal sie z problemami finansowymi. Bruce po prostu imponowal wszystkim swoja postawa, zdolnosciami fizycznymi i inteligencja, ale faktem jest ze trudno bylo mu sie przebic jako azjacie w Hollywood w latach 60-tych gdy nadal kino bylo zdominowane przez bialych. Nie pomogly nawet epizodyczne role. Dopiero gdy zdecydowal sie wrocic do Honk Kongu w 1970 roku zdobyl natychmiastowa kariere, po kilku filmach kreconych w Azji, ktore odniosly sukces i skonczyly sie finansowe problemy, dopiero wtedy 1973 roku zaproponowano mu role glowna w filmie Hollywoodzkim...niestety umarl pare tygodni po ukonczeniu zdjec, i na 3 tygodnie przed premiera "Enter the Dragon".. Przeczytaj ksiazke, zobacz film biograficzny, a nie przechodz do naiwnych konkluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:27 Azjaci z reguły bardzo śmierdzą. Ich przyrodzenie cuchnie zgniłą rybą. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 12:29 a wiele takich przyrodzen wąchałes???????? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:11 jaki sie pracuje tam gdzie sie pracuje to pewnie ma wszystkie narodowosci obwachane:PPP hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:13 nie jestem facetem idiotko ty nie wiesz co się robi z męskim penisem? ty wąchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:19 to ty napisałas ze wachasz:) mysl co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:21 to pewnie obciagasz jak leci? i rozpoznajesz po zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suck_lola Re: zwiazek z Azjata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:26 a ty obciągasz jak nie leci? to ty obciągać nie potrafisz bidulko Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: zwiazek z Azjata 25.03.06, 13:34 ja nie jestem tirówką - w przeciwieństwie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germany Re: zwiazek z Azjata IP: *.fbx.proxad.net 25.03.06, 14:17 jesli nam zadajesz takie pytanie to niedziwie sie ze lecisz tylko na kaseeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewiem po co sie pytac obcych ludzi skoro to ty sama decydujesz. dla polaka najwazniejsza kasa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś