Dodaj do ulubionych

Zwiazek ... ?

09.04.06, 22:56
Czesc, chcialam sie dowiedziec co sadzicie i moim zwiazku z moim facetem, ja
mam 33 latka , a on 25, oboje pracujemy, jest NAM ze soba dobrze, chcialabym
sie dowiedziec co sadzicie o takim zwiazku??? Pozdrawiam i caluje;)

Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Zwiazek ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:58
      a co mamy sadzic? powodzenia
      wiek nie ma zadnego znaczenia
    • lizzan Re: Zwiazek ... ? 09.04.06, 23:00
      Pytasz sie o wiek ? - to nie ma znaczeni....jak jest WAM dobrze to trzymam
      kciuki zeby dalej tak bylo :-)

pozdrawiam,
      lizzan
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Zwiazek ... ? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.04.06, 23:23
      > Czesc, chcialam sie dowiedziec co sadzicie i moim zwiazku z moim facetem, ja
      > mam 33 latka , a on 25, oboje pracujemy, jest NAM ze soba dobrze, chcialabym
      > sie dowiedziec co sadzicie o takim zwiazku???

Uwazam ze twoj zwiazek jest zajebisty
    • 1jujka1 Re: Zwiazek ... ? 10.04.06, 10:21
      Zgadzam sie z poprzednikami - wiek tu nie odgrywa roli. Najwazniejsze to to ze
      jestescie szczesliwi ze soba i byle tak dalej - powodzonka!!!
    • lilarose Re: Zwiazek ... ? 10.04.06, 12:29
      Ja i mój chlopak jesteśmy dokładnie w tym samym wieku - 25 i 33. I dobrze nam
      ze sobą. Jeśli wam tez dobrze, to oby tak dalej!
    • Gość: ja (ona) Re: Zwiazek ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:09
      jezeli jest wam dobrze o poco pytać co myslą o tym związku inni?? pozdrawiam,
      życze szczęścia!
    • Gość: amelka Re: Zwiazek ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:14
      > jest NAM ze soba dobrze

to w czym problem? co Cie obchodza jacys INNI???
    • Gość: lala9999 Re: Zwiazek ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:07
      pytasz zapewne o wiek.. hmm wybacz ale jesli obchodzi cie zdanie innych na ten
      temat to chyba nie pałasz prawdziwa miłościa do swego partnera.. to tak jakbym
      ja spytała co myslicie o takim zwiazku: mój facet ma 184cm wzrostu a ja 160.. i
      co?? mamy sie rozstac bo komus sie taka roznic awzrostu nie odpowiada?? bez
      sensu.. jesli szukasz to aprobaty to jak widac.. znalazłaś ja.. a co by było
      gdyby zamiast tych kilku osób przede mna wszyscy napisali : ZOSTAW GO>> NIE
      MACIE PRZYSZŁOŚCI ZBYT DUZA ROZNICA WIEKU itd?? zostawiłabys go?? odpowiedz
      sobie sama na to pytanie.. Jest wogole sens pytac o takie rzeczy?? Jesli
      kochasz go bezgranicznie.. i on ciebie tez.. to co was obchodzi opinie innych??
      Ktos z samej zazdrosci ze sie wam układa moze powiedziec ze tworzycie
      beznadziejna pare.. Dlatego głowa do góry..Zyj kobieto miłościa a nie troska o
      to czy społeczenstwo akceptuje twoje uczucie do tego faceta.. Powodzenia:)
    • zbuntowany_aniol2 Re: Zwiazek ... ? 10.04.06, 19:21
      i oby tak dalej pozdr
    • scayla Re: Zwiazek ... ? 10.04.06, 19:40
      szczescia zycze.
    • Gość: karinka Re: Zwiazek ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:29
      moja znajoma ma 37 lat a jej facet 22...... różnie im się układa.
      ja bym się bała pakować w taki związek. dla mnie facet młodszy jest niedojrzały
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka