13.04.06, 22:38
Do kobiet!!! Ciekawia mnie wasze opinie na ten temat, a konkretnie to czy
przy każdym zbliżeniu doświadczacie tego cudownego (a jednak u mnie tak
żądkiego) uczucia.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:53
      Moja partnerka doswiadcza tego wielokrotnie podczas kazdego zblizenia :)
      • Gość: DM&MD Re: orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:55
        Zazdrościmy JEJ!!!!:(
    • Gość: electra Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:59
      doświadcza albo tylkoci tak mowić by cię niezranic bo kobieta niezawsze ma
      orgazm
    • Gość: electra Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:01
      A co do mnie to ja mam często orgazm tylko partner musi się postarać jest są
      czasem takie dni że bez wzgledu co by nierobił nic nie mam kompletnie wiec do
      wszystkich panow kobieta nie zawsze ma orgazm i nieuwierze ze jakas ma
      zawszeee..
      • aaaaa56 Re: orgazm 13.04.06, 23:10
        ja też nie wierze. Większość udaję, żeby nie zranić faceta robiąc ty
        samym "krzywde" sobie. Gdyby Panowie znali całą prawde mogliby się załamać. Mój
        zna i nie czuje się z tym najlepiej. Dlatego pytam o wszą opinie i ewentualne
        rady.
        • Gość: ... Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:23
          Ja nigdy nie udaje orgazmu,no tyle ze nie moge dojsc np w pozycji na pieska :(
          czemu/?? zawsze musze mieć wyprostowane nogi bo inaczej nic z tego :( co można
          z tym zrobić?? :( HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 09:25
            Z moja kobieta jest tak samo. Osiaga orgazm tylko z wyprostowanymi i naprezonymi
            nogami.
            • vanite1 Re: orgazm 14.04.06, 15:37
              tez mam nie zawsze....
              a co do tego ze dziewczyny udaja to szczera prawda... tez czasem tak robilam...
    • Gość: kobieta Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:40
      ja niestety mam ten sam problem orgazm raczej nie odwiedza mnie często (mam
      doswiadczonego partnera) :( bywało, że udawałam ale nie czułam sie z tym
      najlepiej-dlatego poprostu jeste szczera w łóżku) nawiasem mówiąc to brak
      orgazmu zaczyna mnie frustrować!!! i mojego faceta też! ale cóz chyba potrzeba
      czasu....??
      • Gość: Iwa Re: orgazm IP: *.gaja.net.pl 14.04.06, 23:19
        wspolzyje ze swoim facetem od pół roku i jeszcze tego nie doświadczyłam. On
        naprawde sie stara, czasami mowie mu co sprawia mi najwieksza przyjemnosc, ale
        to tez nie dziala. Wiem ze nie czuje sie z tym dobrze, ze nie potrafi sprawic
        mi tej przyjemnosci choc i tak jest cudownie. No cos, bedziemy dalej probować.
        W końcu sie uda. To bedzie wspanialy dzień :) moze warto czekac...
        • Gość: jorgul Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:20
          to ty chora jesteś. Lecz się
          • Gość: XYZ Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:55
            kurcze Ja czasem nie mam ale tylko czasem... weź no się postaraj on sam nie
            przyjdzie, trzeba Mu pomóc :D powodzenie :) to jest takie achhhhhhhhh....... :)
            warto!!!
    • aaaaa56 Re: orgazm 15.04.06, 15:49
      czytam, czytam i ciesze się, że chociaż nie jestem sama(z czego tu się
      cieszyć??) Bóg jakoś tak nie sprawiedliwie urządził ten świat, że facte za
      każdym razem ma orgazm, a kobieta musi się o niego "starać" - nie wystarczy mu,
      że to my musimy rodzić(???)Mam chociaż to szczeście, że mój facet się stara,
      ale nie bardzo mu to wychodzi...Może my już jesteśmy tak jakoś dziwnie
      skonstruowane(?) A może któraś z was ma jakieś genialne recepty na osiągnięcie
      szczytu???????
      • Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:10
        Wlasny paluszek..?? ;)
        • Gość: :)) Re: orgazm IP: *.retsat1.com.pl 15.04.06, 20:18
          dokładnie to samo chciałam napisać. :) ...szybko można dojść
        • aaaaa56 Re: orgazm 16.04.06, 01:05
          nie no odpada, w związku trzeba żyć wspólnie i wspólnie dochodzić...do pewnych
          wniosków.
          • Gość: FACET Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:29
            Jak nagle mnie nachodzi ochota to musz się rączką wspomagać, dopiero później
            moge znaleźć moją kobietę i działać. Potrzeba chwili
    • Gość: emi Re: orgazm IP: *.siec.tumid / 80.48.178.* 16.04.06, 20:31
      rzadko...mimo idealnego partnera, podejżewam anorgazmię i to czasami mnie
      martwi, ale tylko czasami, ponieważ kocham się bo chcę być maksymalnie blisko i
      to sprawia mi największą przyjemność.
    • Gość: nice Re: orgazm IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 10:16
      niestety nie przy każdym , ostanio coraz częściej mój chłopak kończy za wczesnie
      lub przestaje w połowie
      • Gość: mia Re: orgazm IP: 83.131.244.* 18.04.06, 11:43
        tak, ja zawsze, przy kazdym zblizeniu mam orgazm, czasami nawet dwukrotny.
        Prosze sie nie dziwic, kocham sie srednio 2x w miesiacu ;(
        • aaaaa56 Re: orgazm 18.04.06, 14:42
          Jestem pełna podziwu i zazdrości:)
    • Gość: doda Re: orgazm IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 11:48
    • Gość: doda Re: orgazm IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 11:52
      Witam cie.Musze przyznac ze gdy byłam z wczesniejszym facetem to orgazm miałam
      bardzo żadko a gdy teraz jestem z innym facetem ktorego bardzo kocham to uwierz
      ze dopiero teraz wiem co to jest prawdziwy orgazm,dostaje go za kazdym
      razem.Wydaje mi sie ze to nie jest jeszcze ten facet dla ciebie....
      • aaaaa56 Re: orgazm 18.04.06, 14:54
        Ehh, a niektórzy mówią, że niedopasowanie seksualne to bzdura. Też się nad tym
        zastanawiałam czy to może poprostu "nie ten", ale nie dopuszczam nawet takiej
        myśli żeby zmieniać, ehh dlatego szukam jakiejś rady, jakiegoś pomysłu. Moze
        powodem jest to, ze on jest moim pierwszym partnerem (ja dla niego tez jestem
        pierwszą)-brak doświadczenia.
    • magda_lovy80 Re: orgazm 18.04.06, 17:58
      Widze ze jednak szczescie mi dopisalo.. Kiedys z moimi ex nigdy nie dochodzilam
      Myslalam ze cos jest ze mna nie tak.. Az pewnego dnia poznalam swojego obecnego
      faceta- szczerze nie wiem jak on to robi ale podczas jednego baraszkowania moge
      dojsc nawet i ponad 10 razy. Po prostu cos niesamowitego, nie wiem od czego to
      zalezy- czy od mojej psychiki czy od jego umiejetnosci. Dodam ze po czasami
      potrafimy sie kochac po kilka godzin non stop.. Chyba studiowal kama sutre ;))
      • Gość: ona Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:04
        a moze ty poprostu zabardzo chcesz miec orgazm? nie mysl o tym wyluzuj sie on
        sie troche postara i samo przyjdzie:) powodzenia
    • misscraft Re: orgazm 18.04.06, 20:16
      szczerze mówiąc raczej rzadko, ale bez tego i tak jest przyjemnie.
      • Gość: przerazona Re: orgazm IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:39
        jestescie na forum cosmopolitana i go nawet nie czytacie :P w ostatnim numerze
        bylo jak samej sobie pomoc zeby miec orgazm poczytajcie sobie. chyba warto
        sprobowac nowoczesnych ;) metod dla wlasnej przyjemnosci w koncu nic nie tracisz
        a jak ktos nie kupil gazety to artykul ten znajduje sie w calosci na stronie
        www.cosmopolitan.pl milej lekturki
        • earl_grey3 Re: orgazm 19.04.06, 15:29
          ... to nie jest forum Cosmopolitan :P
          • Gość: pamplemousse1 Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:36
            a ja mam tylko na jezdzca jak jestem na gorze, nie wiem dlaczego, ale lepsze to
            niz nic:)) tez dlugo nie miałam, jakies 3 latka odkad zaczełam wspolzyc! ale po
            3 latach jakos przyszlo wiec i wam zycze powodzenia:)
        • aaaaa56 Re: orgazm 19.04.06, 16:01
          czytalam, czytalam ale przyznam, ze nie koniecznie jestem przekonana co do
          niektorych "metod", chociaż na co dzień do nieśmiałych nie należe w łóżku jest
          inaczej.
    • Gość: ~pestka Re: orgazm IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.04.06, 21:44
      Zszokowałyście mnie drogie panie.Ja tam mam orgazmy zawsze.No może prawie
      zawsze:)Raz na 100 może zdarzy się,że mam z tym problem.
      Wydaje mi się moja droga aaaaa56,że Ty po prostu za bardzo do tego
      dążysz..Rozkoszuj się chwilą..,obecnością partnera,jego pieszczotami..a orgazm
      sam przyjdzie:)Zobaczysz- nawet nie będziesz wiedzieć kiedy zaleje Cię fala
      rozkoszy..:)
      Powodzenia!
    • gonia28b Re: orgazm 21.04.06, 00:09
      Nie zawsze.
      I nie martw się, że masz tak rzadko. Praktyka czyni mistrza ;-)
    • aktsieta zmień faceta! 21.04.06, 15:13
      polecam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka