aaaaa56 13.04.06, 22:38 Do kobiet!!! Ciekawia mnie wasze opinie na ten temat, a konkretnie to czy przy każdym zbliżeniu doświadczacie tego cudownego (a jednak u mnie tak żądkiego) uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:53 Moja partnerka doswiadcza tego wielokrotnie podczas kazdego zblizenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM&MD Re: orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:55 Zazdrościmy JEJ!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:59 doświadcza albo tylkoci tak mowić by cię niezranic bo kobieta niezawsze ma orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:01 A co do mnie to ja mam często orgazm tylko partner musi się postarać jest są czasem takie dni że bez wzgledu co by nierobił nic nie mam kompletnie wiec do wszystkich panow kobieta nie zawsze ma orgazm i nieuwierze ze jakas ma zawszeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: orgazm 13.04.06, 23:10 ja też nie wierze. Większość udaję, żeby nie zranić faceta robiąc ty samym "krzywde" sobie. Gdyby Panowie znali całą prawde mogliby się załamać. Mój zna i nie czuje się z tym najlepiej. Dlatego pytam o wszą opinie i ewentualne rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:23 Ja nigdy nie udaje orgazmu,no tyle ze nie moge dojsc np w pozycji na pieska :( czemu/?? zawsze musze mieć wyprostowane nogi bo inaczej nic z tego :( co można z tym zrobić?? :( HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 09:25 Z moja kobieta jest tak samo. Osiaga orgazm tylko z wyprostowanymi i naprezonymi nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
vanite1 Re: orgazm 14.04.06, 15:37 tez mam nie zawsze.... a co do tego ze dziewczyny udaja to szczera prawda... tez czasem tak robilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:40 ja niestety mam ten sam problem orgazm raczej nie odwiedza mnie często (mam doswiadczonego partnera) :( bywało, że udawałam ale nie czułam sie z tym najlepiej-dlatego poprostu jeste szczera w łóżku) nawiasem mówiąc to brak orgazmu zaczyna mnie frustrować!!! i mojego faceta też! ale cóz chyba potrzeba czasu....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: orgazm IP: *.gaja.net.pl 14.04.06, 23:19 wspolzyje ze swoim facetem od pół roku i jeszcze tego nie doświadczyłam. On naprawde sie stara, czasami mowie mu co sprawia mi najwieksza przyjemnosc, ale to tez nie dziala. Wiem ze nie czuje sie z tym dobrze, ze nie potrafi sprawic mi tej przyjemnosci choc i tak jest cudownie. No cos, bedziemy dalej probować. W końcu sie uda. To bedzie wspanialy dzień :) moze warto czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgul Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:20 to ty chora jesteś. Lecz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:55 kurcze Ja czasem nie mam ale tylko czasem... weź no się postaraj on sam nie przyjdzie, trzeba Mu pomóc :D powodzenie :) to jest takie achhhhhhhhh....... :) warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: orgazm 15.04.06, 15:49 czytam, czytam i ciesze się, że chociaż nie jestem sama(z czego tu się cieszyć??) Bóg jakoś tak nie sprawiedliwie urządził ten świat, że facte za każdym razem ma orgazm, a kobieta musi się o niego "starać" - nie wystarczy mu, że to my musimy rodzić(???)Mam chociaż to szczeście, że mój facet się stara, ale nie bardzo mu to wychodzi...Może my już jesteśmy tak jakoś dziwnie skonstruowane(?) A może któraś z was ma jakieś genialne recepty na osiągnięcie szczytu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:10 Wlasny paluszek..?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: orgazm IP: *.retsat1.com.pl 15.04.06, 20:18 dokładnie to samo chciałam napisać. :) ...szybko można dojść Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: orgazm 16.04.06, 01:05 nie no odpada, w związku trzeba żyć wspólnie i wspólnie dochodzić...do pewnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FACET Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:29 Jak nagle mnie nachodzi ochota to musz się rączką wspomagać, dopiero później moge znaleźć moją kobietę i działać. Potrzeba chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: orgazm IP: *.siec.tumid / 80.48.178.* 16.04.06, 20:31 rzadko...mimo idealnego partnera, podejżewam anorgazmię i to czasami mnie martwi, ale tylko czasami, ponieważ kocham się bo chcę być maksymalnie blisko i to sprawia mi największą przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice Re: orgazm IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 10:16 niestety nie przy każdym , ostanio coraz częściej mój chłopak kończy za wczesnie lub przestaje w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: orgazm IP: 83.131.244.* 18.04.06, 11:43 tak, ja zawsze, przy kazdym zblizeniu mam orgazm, czasami nawet dwukrotny. Prosze sie nie dziwic, kocham sie srednio 2x w miesiacu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: orgazm IP: *.pai.net.pl 18.04.06, 11:52 Witam cie.Musze przyznac ze gdy byłam z wczesniejszym facetem to orgazm miałam bardzo żadko a gdy teraz jestem z innym facetem ktorego bardzo kocham to uwierz ze dopiero teraz wiem co to jest prawdziwy orgazm,dostaje go za kazdym razem.Wydaje mi sie ze to nie jest jeszcze ten facet dla ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: orgazm 18.04.06, 14:54 Ehh, a niektórzy mówią, że niedopasowanie seksualne to bzdura. Też się nad tym zastanawiałam czy to może poprostu "nie ten", ale nie dopuszczam nawet takiej myśli żeby zmieniać, ehh dlatego szukam jakiejś rady, jakiegoś pomysłu. Moze powodem jest to, ze on jest moim pierwszym partnerem (ja dla niego tez jestem pierwszą)-brak doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lovy80 Re: orgazm 18.04.06, 17:58 Widze ze jednak szczescie mi dopisalo.. Kiedys z moimi ex nigdy nie dochodzilam Myslalam ze cos jest ze mna nie tak.. Az pewnego dnia poznalam swojego obecnego faceta- szczerze nie wiem jak on to robi ale podczas jednego baraszkowania moge dojsc nawet i ponad 10 razy. Po prostu cos niesamowitego, nie wiem od czego to zalezy- czy od mojej psychiki czy od jego umiejetnosci. Dodam ze po czasami potrafimy sie kochac po kilka godzin non stop.. Chyba studiowal kama sutre ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:04 a moze ty poprostu zabardzo chcesz miec orgazm? nie mysl o tym wyluzuj sie on sie troche postara i samo przyjdzie:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: orgazm 18.04.06, 20:16 szczerze mówiąc raczej rzadko, ale bez tego i tak jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazona Re: orgazm IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:39 jestescie na forum cosmopolitana i go nawet nie czytacie :P w ostatnim numerze bylo jak samej sobie pomoc zeby miec orgazm poczytajcie sobie. chyba warto sprobowac nowoczesnych ;) metod dla wlasnej przyjemnosci w koncu nic nie tracisz a jak ktos nie kupil gazety to artykul ten znajduje sie w calosci na stronie www.cosmopolitan.pl milej lekturki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamplemousse1 Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:36 a ja mam tylko na jezdzca jak jestem na gorze, nie wiem dlaczego, ale lepsze to niz nic:)) tez dlugo nie miałam, jakies 3 latka odkad zaczełam wspolzyc! ale po 3 latach jakos przyszlo wiec i wam zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa56 Re: orgazm 19.04.06, 16:01 czytalam, czytalam ale przyznam, ze nie koniecznie jestem przekonana co do niektorych "metod", chociaż na co dzień do nieśmiałych nie należe w łóżku jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~pestka Re: orgazm IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.04.06, 21:44 Zszokowałyście mnie drogie panie.Ja tam mam orgazmy zawsze.No może prawie zawsze:)Raz na 100 może zdarzy się,że mam z tym problem. Wydaje mi się moja droga aaaaa56,że Ty po prostu za bardzo do tego dążysz..Rozkoszuj się chwilą..,obecnością partnera,jego pieszczotami..a orgazm sam przyjdzie:)Zobaczysz- nawet nie będziesz wiedzieć kiedy zaleje Cię fala rozkoszy..:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: orgazm 21.04.06, 00:09 Nie zawsze. I nie martw się, że masz tak rzadko. Praktyka czyni mistrza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś