Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn kobiet

03.05.06, 19:54
czesc mam na imie bartek mam 25 lat moim problemem jest to ze nie mam
dziewczyny jestem bardzo nie smialy nie startuje do dziewczyn bo nie wiem czy
wogóle sie jakiejs podobam www.fotka.pl/osoba.php?id=1044386 tu
znajduje sie moje zdjecie dziewczyny szczerze powiedzcie czy mam jakies u was
szanse czy nie i co mam w sobie zmienic zeby stac sie bardziej atralcyjnym bo
juz sobie z tą samotnościa nie radze:(:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:57
      zacznij uzywac interpunkcji, bo ciezko zrozumiec co piszesz.
      a na zdjeciu jestes przecietny.
      • Gość: Lacomia Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:26
        moze chłopak ma własnie taki styl pisania grunt ze nie robi błędów
        ortograficznych,ja jakoś zrozumiałam co on pisze a ty nie dość że się czepiasz
        to jeszcze nie umiesz doradzić
        • Gość: Lacomia Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:27
          no może poza 2 błędami i jakąś literówka po drodze:)
        • Gość: aga Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:33
          ja nie zarzucam mu bledów ortograficznych tylko brak używania interpunkcji.
    • Gość: koza24 Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:30

ze zdjecia wynika, ze ani nie jesteś supper przystojny ale tez nie
      okropny... ot zwyczajny chłopka z szansą ma miłość :):):)

mzoe zastosuja autosugestie powtarzaj sobie : jestem wart miłości, jestem
      wart miłości ....bo najpierw Ty w to muszisz uwierzyć..wtedy będzie łatwiej mimo
      ze nie zmiesz swojego wygladu ...coś sie w tobie zmieni...i ta wymarzona to
      zauważy...

• Gość: barbie Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.nsm.pl 03.05.06, 21:33
      Radze ci się powiesić żadna dziewczyna nie chce chłopaka takiego jak ty
      wyglądasz na bardzo starego i w dodatku jeszcze na mami synka weź się za
      siebie. Masz 25 lat i moim zdaniem nie miałeś jeszcze żadnej dziewczyny i tak
      skończysz pozdro.
      • Gość: Karolcia Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:34
        sama sie powieś GŁUPIA CIPO!
      • vandikia Re: pytanie do dziewczyn kobiet 04.05.06, 20:33
        ja radze sie tobie powiesic pustaku i sie tak nie napinaj, bo ci silikony pojda
        i bedzie dramat
    • Gość: Marta Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:36
      WIecej wiary w siebie :)
      Nie wygladasz zle tylko powinienes bardziej wierzyc w siebie.
      Zrozum, ze kobiety cenia u facetów pewnosc siebie, opiekunczosc i czulosc. Nic
      gorszego jak zakompleksiony partner.
      Porzuc kompleksy i postaraj sie zagadac jakas fajna dziewczyne: duzo usmiechu,
      ciekawa rozmowa, mily gest i bedzie dobrze :)
      • vanite1 Re: pytanie do dziewczyn kobiet 03.05.06, 21:55
        Jestes przecietny;) Masz szanse na miłość;)jak każdy, nie dołuj, a jak
        koniecznie chcesz cos ze soba zrobic to moze - nowa fryzura? a moze inne
        ubrania? a moze popracuj nad ciałem? nie wiem, wiele rzeczy sie podoba
        kobietom, ale glownie charakter:) Trzymaj sie chlopak i nie doluj;)
      • kookla Re: pytanie do dziewczyn kobiet 03.05.06, 21:59
        Może poprostu nie spotkałeś jeszcze tej właściwej osoby. Na pewno gdzieś w
        świecie czeka na Ciebie Twoja druga połówka jabłka. Życzę szczęścia!!!
    • Gość: kacha Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: 80.50.229.* 03.05.06, 21:57
      hehe Jak bys mial sie mi spodobac to wolalabym zamiast takiej kurteczki jakas elegancka skore albo ze zwyklego materialu.spodnie dzinsy czarna marynarka..eleganckie buty..wloski na zel solarka..:) heheh ale watpie zebys chcial sie tak zmeinic..:)hehe
      • Gość: aaaaaaaaa Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:01
        włoski na żel, skóra i solarka? co za debilka wymysla takie zmiany? chyba tepa
        blondynka z wiejskiej dyskoteki...
        • Gość: kacha Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: 80.50.229.* 04.05.06, 08:22
          Jak juz to nie jestem tepa blondynka, tylko normalna dziewczyna, ktora napisala swoj typ faceta glabie..;/;/ jak on jest w Twoim typie to luz..
    • Gość: Babcia kiepska Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.pro-internet.pl 03.05.06, 22:01
      Jesteś paskudny jak noc listopadowa :-)
      • Gość: aaaaaaa Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:02
        spadaj durna ruro
    • lenka_style Re: pytanie do dziewczyn kobiet 03.05.06, 22:37
      jesteś najnormalniejszy w świecie
      a niektóre panny, które tu odpisują to są naprawdę nienormalne debilki
      • Gość: takie_dziewcze Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.freedom2surf.net 03.05.06, 22:58
        lzy mi sie cisna do oczu jak czytam te Wasze "porady". Moze jeszcze kazecie mu w
        lateks wskoczyc?! :P Do tego zauwazylam ze na tego typu forach tylko nieliczny %
        postow nawiazuje do tematu a reszta to bluzgi,linczowanie i rozprawianie o
        pie..ch.

Tak jak pare osob wskazalo: jestes takim typowym, przecietnym chlopakiem, nie
        odstajacym z tlumu. Wszystko zalezy od tego jakie masz wnetrze i co masz "pod
        beretem". A tych zakompleksionych nastolatek co tylko krytykowac potrafia nie
        sluchaj - bo te to dopiero odstaja od spoleczenstwa.
        • Gość: takie_dziewcze Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.freedom2surf.net 03.05.06, 22:59
          a lzy mi cisnely ze smiechu :D (zapomnialam dodac dla jasnosci)
          • Gość: satt Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:26
            wiekszosc postow dot Twojego problemu to sa zarty...nie bierz ich na
            powaznie...pewnie jakies tepe blondynki z bajeyage to wpadly sie popisac...co
            maszzmienic ? w zasadzie to nic,ale jak chcesz mozesz popracowac nad
            wygladem...co do solarium ot nie jest zly pomysl...ale nie bez przesady,ze
            bedziesz kurcze piecozne...tylko delikatnie kilka razy dla nabrania
            koloru...kurtka? hmm nie koniecznieskora...ale cos elegantszego......wlosy ?
            trudno okreslic po zdjeciu,mozesz dac na zel ( dla samej odmiany) ale nie
            koniecznie.....niewiem jaki jestes z charakteru trudno okreslic co maszw sobie
            zmienic,ja podalam alternatywy wygladowe bo to p ozdjeciu moge powiedziec.
            • Gość: lobokoti Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 02:18
              Klucz do sukcesu to odrobina pewności siebie :) Atrakcyjność faceta, moim
              zdaniem, zależy przede wszystkim od sposobu bycia, uroku osobistego... A jesli
              chodzi o powierzchowność, proponuję wejść w styl trochę bardziej elegancki. Do
              dżinsów klasyczna koszula i niezobowiązująca marynarka (nie od garnituru, tylko
              np sztruksowa) i błagam - nie adidasy. Poza tym dbaj o cere (żel antybakteryjny,
              tonik i krem - wiem, zawracanie głowy, ale pomaga) i pokombinuj z układaniem
              włosów. Nie chodzi o to, żeby włosy ulizać na żel, tylko postawić, tak, żeby ten
              żel nie był widoczny. Pozdrawiam :)
        • Gość: laska Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 04.05.06, 09:20
          Bartek jestes przecietny ale to nie powod zeby sie lamac ze nie mozesz znalezc
          laski.Znajdz sobie kompana i chodz w te miejsca gdzie mozna poznac fajna
          dziewczyne czyli dyskoteka bary lokaly puby i wiele innych.Dbaj o siebie i badz
          pewny siebie.I pamietaj ze dla dziewczyn wazne jest to zebys to Ty je zabawial
          rozmowa a nie odwrotnie!!!To naprawde wazne.Acha i glowa do gory na pewno Ci
          sie uda bo facetow jest mniej niz kobiet:)
    • waldek1610 meska rada od faceta! 04.05.06, 09:28
      A byles w wojsku kolego? Powinienes isc na solarium, moze pouprawiac jakis
      sport wyczynowy, zeby bardziej wygladac na mocnego faceta...

Mysle ze to pomoglo by ci usunac ten chlopieco/naiwny usmiech z twojej twarzy.
      Mysle ze wlasnie to odstrasza dziewczyny. Badz facetem. Usmiechaj sie ale na
      milosc boska ..nie wygladaj jak fajtlapa!

Mysle ze przyyjmiesz moje rady bez obrazania sie, chce ci pomoc bo jestem
      facetem i wiem ze potrzebujesz kobiety jak kazdy z nas.
    • Gość: Marek Jak będziesz startował do dziewczyn to od wielu IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.06, 13:43
      dostaniesz kosza ale też od wielu d..py. Jednym słowem warto a wygląd nie jest
      najważniejszy, dla kobiet ważne jest co facet mówi.
      • aktsieta rzeczywiście masz problem z takim wyglądem 04.05.06, 13:48
        nic ci nie pozostało jak dobrze chodować kompleksy :)
        • Gość: Zuzka Re: rzeczywiście masz problem z takim wyglądem IP: 81.15.223.* 04.05.06, 15:21
          aktsieta napisała:

> nic ci nie pozostało jak dobrze chodować kompleksy :)

raczej HODOWAĆ!
    • Gość: kinia Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:17
      1)załóż aparat na zęby
      2) poćwicz na siłowni/ lub uprawiaj sport
      3)przytyj troche
      4) uwierz w siebie
    • Gość: kinia Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:18
      ale w sumie nie jestes tez potworem,wygladasz przecietnie
    • Gość: malutka Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:20
      taki troche nie tego ale jakby cię tego to byłbys całkiem tego :D
    • Gość: jarek Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:30
      za dużo marszczysz freda to dlatego
    • czekoladka_84 Re: pytanie do dziewczyn kobiet 04.05.06, 17:37
      Wyglądasz normalnie, jak większość facetów na ulicy. Spróbuj się jakoś wyróżnić
      w tłumie, bo za bardzo się z nim zlewasz. Szczerze, jakbym mijała ciebie na
      ulicy to raczej rzuciłabym tylko przelotne spojrzenie i od razu zapomniałabym,
      że kogoś takiego widziałam. Zrób coś ze sobą, żeby przyciągać uwage kobiet.
      Tylko nie przesadzaj z tymi zmianami. :)))
    • Gość: ona Re: pytanie do dziewczyn kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:17
      polecam włoski na zelik:) i nice usmiech...dziewczyny na to lecą:)
    • Gość: Niunia20 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:25
      Ja to bym ci włoski na żelu postawiła hehe:P bo lubiem tak:P zreszta tak na
      powaznie to spoko facet jestes.. zacznij ze tak powiem bywac a zobaczysz ze
      zaraz jakas sie nawinie:) duzo wiary w siebie.. nie pytaj nas na forum co masz
      zmieniac.. jestes ok. naprawde..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka