Dodaj do ulubionych

MĘSKA zdrada

06.05.06, 21:52
Wyobraźmy sobie, że matka kocha swoje dziecko. Ale ono jej sie nudzi, więc
raz w tygodniu przez godzinę pokocha dla odmiany czyjeś dziecko.
Niedorzeczność.. a tak faceci tłumaczą sobie zdradę:D
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 06.05.06, 22:01
      Nie faceci, a Twoj facet.
    • btabu Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 11:44
      hehe, to chyba tylko twoj :)
    • stodola2005 Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 11:59
      niestety nie tylko jej....taka jest smutna prawda...
      • elamodela Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 14:32
        Tu akurat w ogóle nie chodzi o mojego faceta. Ani o mnie, bo nikt nigdy mnie
        nie zdradził. Do założenia tego wątku zainspirował mnie tekst Waldusia, że
        jeśli będzie się kochał czasami z Azjatkami, to będzie bardziej potem kochał
        żonę. Dla mnie to bzdura i wydaje mi się, że w ogóle jej nie kocha skoro
        potrzebuje innych. I jestem ciekawa, czy jest jakiś facet, który myśli podobnie
        jak ja, a nie tylko wiadomo czym.
        • agatka_to_ja Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 14:42
          ale twoj przyklad z matka, ktora kocha swoje dziecko byl nieporozumieniem! bo
          zupelnie co innego milosc do partnera, a co innego milosc do dziecka. Partnera
          sie wybiera, a dziecko nie! Milosc do partnera moze byc, ale nie musi, a swoje
          dziecko kocha sie zawsze (inna sprawa, czy kocha sie mądrze)
          A jesli chodzi o myslenie Waldka "jezeli bzyne inna babe to przeciez dla zony
          mnie nie ubedzie" jest typowym szowiistycznym belkotem debila, ktory mysli
          fujarą.
          zreszta na ten temat wypowiadalam sie wielokrotnie w belkotliwych watkach tego
          mieczaka.
          • elamodela Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 14:51
            No. Ale ten przykład z matką dałam po to właśnie, żeby był kontrast między
            miłością bezwarunkową jaką obdarzają nas ludzie, którzy nas zawsze będą kochać
            i miłością facetów, która jest moim zdaniem daleka od ideału.. Dlatego
            zastanawia mnie czy wszyscy faceci są jednakowo beznadziejni. Nie piszcie:
            tylko twój, bo ja mojego teraz nie mam :D
            • Gość: Porcupine Re: MĘSKA zdrada IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 07.05.06, 18:40
              elamodela napisała:

> Dlatego zastanawia mnie czy wszyscy faceci są jednakowo beznadziejni.

NIE, chociaż ogólna tendencja obecnie zmierza jednak w
              kierunku "beznadziejności".
              • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 19:06
                To w imie protestu przestancie dawac sie posuwac.
                • elamodela Re: MĘSKA zdrada 08.05.06, 13:20
                  No to fakt, że kobiety powinny się bardziej szanować.. Ale co jak już w
                  gimnazjum zaczynają..
        • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 14:49
          Jesli uznajesz Waldka za reprezentanta wszystkich facetow to wspolczuje partnerow.

> Ani o mnie, bo nikt nigdy mnie nie zdradził.

Taka pewna jestes? Czy moze nigdy z nikim nie bylas?
          • elamodela Re: MĘSKA zdrada 07.05.06, 14:53
            Wiedziałam, że tego się czepisz. Jestem pewna, bo mnie się nie zdradza. W ogóle
            jak się kocha to się nie zdradza. Nie rozumiem jak ktoś może zarzekać się, że
            miłość i seks to dla niego dwie oddzielne rzeczy..
            • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 15:59
              > Wiedziałam, że tego się czepisz. Jestem pewna, bo mnie się nie zdradza. W ogóle
              > jak się kocha to się nie zdradza.

A malo to takich co twierdza, ze kochaja i zdradzaja.

> Nie rozumiem jak ktoś może zarzekać się, że
              > miłość i seks to dla niego dwie oddzielne rzeczy..

I Twoj facet tak uwaza? Bo nie wiem czy Twoj partner jest facetem czy moze Waldek.
              • Gość: Porcupine Re: MĘSKA zdrada IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 07.05.06, 18:38
                Gość portalu: kali napisał(a):

> A malo to takich co twierdza, ze kochaja i zdradzaja.

"Twierdzenie", że się kocha a KOCHANIE, to dwie zupełnie różne rzeczy.
                Zdradzanie automatycznie wyklucza miłość.
                • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 19:03
                  > "Twierdzenie", że się kocha a KOCHANIE, to dwie zupełnie różne rzeczy.
                  > Zdradzanie automatycznie wyklucza miłość.

I po co mi to tlumaczysz?
              • elamodela Re: MĘSKA zdrada 08.05.06, 13:28
                Chodzi mi o to, że Waldek reprezentuje typ facetów, których jest dużo na tym
                świecie. Nieraz już takie rzeczy słyszałam. Ale nie od mojego faceta, z którym
                by the way nie jestem już. Super, że na tym forum nikt się do takiego myślenia
                nie chce przyznać. Nawet kali hehe. To być może nie wszyscy faceci to świnie.
                Chociaż ja bym powiedziała, że większość facetów tak myśli. Przecież nie jestem
                ślepa, mam kumpli, znajomych i niestety .. koleżanki, które ułatwiają im często
                sprawę. Ale generalnie zdrada wyklucza moim zdaniem kochanie.
                • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 08.05.06, 17:41
                  > Chociaż ja bym powiedziała, że większość facetów tak myśli.

To to samo powiedz o babach.

> Przecież nie jestem ślepa, mam kumpli, znajomych i niestety ..
                  > koleżanki, które ułatwiają im często sprawę.

Dziwnym trafem tez mam i jakos tej wiekszosci nie widze.

> Ale generalnie
                  > zdrada wyklucza moim zdaniem kochanie.

Tak.
    • aaaaa56 Re: MĘSKA zdrada 08.05.06, 17:46
      Powiem ci tyle: faceci to bardzo skompilikowany gatunek i nigdy nie uda nam się pojąć ich toku rozumowania, nigdy. Ja już przestalam, próbować oni mają swoje słowniki, swoje wytłumaczenia na wszystko.
      • Gość: miriam Re: MĘSKA zdrada IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 09.05.06, 14:26
        A ja mysle ze oni wlasnie sa tak malo skomplikowani i prosci ze my kobiety ich
        raczej nie zrozumiemy:)A faktem jest ze na wszystko maja swoje wytlumaczenia a
        czasem sa tak bezczelni ze nawet nie tlumacza...
        • Gość: agusia Re: MĘSKA zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:33
          plus jeszcze faceci potrafia perfidnie klamac prosto w oczy. Najlepsze sa
          sytuacje w ktorych baba zastaje faceta w lozku z jakas inna d upa a ten jeszcze
          krzyczy ,,to nie tak jak myslisz" :))))))
          • elamodela Re: MĘSKA zdrada 09.05.06, 14:57
            Hehe no to jest na serio najlepsze;) Ale tak powaznie, może to i działa w dwie
            strony, ale nie można powiedzieć, że kobiety robią tak samo. Może i jest dużo
            wyrachowanych bab, ale my generalnie rozróżniamy seks od miłości. Ale nie chcę
            się kłócić, która płeć jest lepsza, jedynie zbojkotować twierdzenie, że można
            kochać i zdradzać jednocześnie.
          • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 09.05.06, 18:56
            > krzyczy ,,to nie tak jak myslisz" :))))))

Za duzo filmow i seriali ogladasz.
    • Gość: Maja555 Re: MĘSKA zdrada IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.06, 19:03
      Dziewczyny nie badzcie takie naiwne. Prawda jest taka ze wiekszosc z nas jest
      zdradzanych!!! Tylko o tym nie wiemy! Uwierzcie ze facetowi nie wiele trzeba,
      glupi usmieszek czy mini spodniczka....Facet moze zdradzic wszedzie, to ze twoj
      facet siedzi wieczorami w domu z Toba to o niczym nie znaczy, a co jak Cie
      zdradza w pracy???? Przeciez spedza tam prawie caly swoj dzien, czyz nie tak??
      A piekne dziewczyny sa wszedzie!!! Dziewczyny miejcie oczy SZEROKO otwarte.
      Przestancie byc takie naiwne, tlumaczac ze "moj chlopak jest inny". Miejcie
      sie na bacznosci!
      • Gość: kali Re: MĘSKA zdrada IP: *.ztpnet.pl 09.05.06, 20:30
        > A piekne dziewczyny sa wszedzie!!! Dziewczyny miejcie oczy SZEROKO otwarte.
        > Przestancie byc takie naiwne, tlumaczac ze "moj chlopak jest inny". Miejcie
        > sie na bacznosci!

Jak juz takie masz podejscie to powinnas napisac "dziewczyny, przestancie sie
        szmacic!". W koncu do zdrady potrzebna jest druga osoba. Same sobie krzywde
        wyrzadzacie. :P
    • Gość: eryka Re: MĘSKA zdrada IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 09.05.06, 21:50
      No i dobrze ze faceci zdradzaja!!!!Jak sie spotykasz z zajetym to jest ten
      dreszczyk emocji a pozniej jak spotykasz nic nie podejrzewajaca jego dziewczyne
      to wielka satysfakcja i ten blysk w oku>Warte grzechu:)
      • elamodela Re: MĘSKA zdrada 10.05.06, 14:40
        No i życzę co mężusia, co będzie robił z Ciebie taką idiotkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka