buuhaha 03.06.06, 12:43 www.smog.pl/wideo/844/teledysk_paris_hilton/ co sądzicie o tym,to chyba jakiś żart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: envy_me_baby Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:17 poszukaj na emulu- jest pelno jej kawalkow. zadna nowosc :) tez dlugo nie moglam w to uwierzyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Paris Hilton śpiewa?! 03.06.06, 20:47 ojejku i ktoś nadal śmie twierdzić, że ona jest ładna??? no bo, że głupia i pusta to już nie wspomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.ztpnet.pl 04.06.06, 16:25 > ojejku i ktoś nadal śmie twierdzić, że ona jest ładna??? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: Paris Hilton śpiewa?! 04.06.06, 17:37 paris hilton to zdzira. Na sam jej widok wymiotowac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Paris Hilton śpiewa?! 04.06.06, 18:20 I w dodatku bardziej kaczoropodobna od kaczorów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:39 a co się stało z jej stopami?! dlaczego ona ma takie długaśne paluchy a feeeee:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Paris Hilton śpiewa?! 04.06.06, 23:19 śmieszne, smieszne... Może i nie mam tyle kasy, ale ja mam przynajniej piersi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:49 ta,wlasnie hehe Dla mnie ta osoba to dno.Nie ma za grosza klasy,gustu,szyku.totalny kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Kim wcześniej była Paris Hilton ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:51 Ta jej piosenka jest całkiem fajna na upały, taka w sam raz do bujania. Ale nurtuje mnie jedno pytanie kim ona była wcześniej zanim wydała płytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja_24 Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.e-data.net.pl 27.06.06, 12:06 Buahaha. Zenada. I to jej tarzanie sie w piachu....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Paris Hilton To.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:12 Paris Hailton to dziedziczka fortuny Hiltonow, jej dziadek czy pradziadek zalozyl pierwszy hotel Hilton i potem budowano juz na calym swiecie Hotel Hilton. Teraz jej ojciec tym sie zajmuje a po jego smierci ona i jej siostra Nicol wszystko dostana. Dlatego ona jest "popularna" znaczy sie glupio popularna bo gorszego PUSTAKA od niej nie widzialam na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek to fajnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:00 ale dałem plame, ale aż taka z niej kretynka :0 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaaa20 Re: to fajnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:50 no bez kitu ona jest gorsza od kretynki :) hehehe pustrza od najpustrzych osob :) ale nie wiem dlaczego plotki o niej lubie czytac bo zawsze beke krece z tego :) wejdz sobie na www.pudelek.pl i wpisz Paris Hilton to sobie poczytasz niejedna informacje o tej pustej lasce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envy_me_baby @ Aniaaaaaa20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:46 a ja nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to ty jednak jestes "pustrza od najpustrzych osob"... ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: @ Aniaaaaaa20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:27 a dlaczego tak myslisz ?? :) jestem ciekawa odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena i ja tez jak tez!!!! 28.06.06, 23:44 no zgadnij czemu jestes "pustrza od pustrzejszej "?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: i ja tez jak tez!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:07 to chyba wy jestescie puste jak tak osadzacie nie znajac ludzi, poprostu wyrazilam swoje zdanie wkoncu to wolny kraj :) a ze mowie tak o Paris Hilton ze jest pusta to poprostu widac po niej po tym jak sie zachowuje co o niej pisza, bo do normalnych ludzi to ona nie nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: i ja tez jak tez!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:09 zapomnialam cos dodac. Poprostu rozpieszczona jest, mysli ze ma kase to moze wszystko ja tez mam kase i nie narzekam a jakos nie zachowuje sie jak ona !!! I dlatego mowie ze jest pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: i ja tez jak tez!!!! 29.06.06, 00:11 pusta?? czy moze "pustrza" od ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: i ja tez jak tez!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:13 ja nie wiem jak ty ale ja siebie nie uwazam za pusta... moze ty siebie?? Dojdz do tego co ja mam teraz i wtedy mi powiedz czy ja jestem pusta... Wtedy mozemy jeszcze sobie pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: i ja tez jak tez!!!! 29.06.06, 00:16 Czy ty naprawde jestes durna czy udajesz ze nie wiesz o co mi chodzi?? Rzeczywiscie ci zazdroszcze,pewnie do gimnazjum juz doszlas??A moze jednak nie bo w podstawowce juz ucza pisac i wyciagac wnioski.A jak ktos z ciebie kpi to nalezaloby sie chociaz nie osmieszac bardziej. U niektórych osób w czasie stosowania leku mogą wystąpić inne działania niepożądane- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: i ja tez jak tez!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:19 tak wiem o co tobie chodzi, i wyciagnelam wniosek z tego dziewczyno. Bez kitu szkoda mi mojego czasu na takie bzdury jak ciebie... i te watki bo widac ze ludzie nie potrafia juz sie normalnie wypowiadac tylko odrazu obrzucaja sie miesem... Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: i ja tez jak tez!!!! 29.06.06, 00:22 A jaki to madry wniosek wyciagnela kolezanka literatka??Bo cos mi sie wierzyc nie chce,ze jakikolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek pustaksony ;) cokolwiek to znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:24 pragnę was obie kobietki poinformować że ona też sie nie uważa za pustą, i pewnie dlatego nagrała to coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: pustaksony ;) cokolwiek to znaczy 29.06.06, 00:26 mnie chodzi o ortografie a nie o jakas Hilton, ja po prostu lubie poszydzic z ludzi,ktorzy nie zdaja sprawy z wlasnej glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envy_me_baby ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:50 no coz, zdziwilam sie :)))) wspolczuje kolezance Ani, szczerze wspolczuje. Twoj nick wskazuje, iz masz 20 lat? czy tak? ahhh Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: ojej 29.06.06, 00:53 Ale nie zapominaj ze ona do czegos doszla i ja nie dorastam jej do piet,a jak dorosne to moge z nia nawet pogadac. Jak mnie ten swiat wciaz zadziwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:56 o boze to ze przy niku pisze 20 to nie znaczy ze mam 20 lat. Dla informacji mam 28 lat. A nick juz mam taki kupe lat i jakos nigdy nikomu nic nie przeszkadzalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envy_me_baby Re: ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:04 naprawde? Aniaaaaa20 nie zartujesz? 28????? O cholera ;))))) To chyba calkiem taka "najpustrza" nie mozesz byc, co? Hehe, oj nie przejmuj sie, ja pewnie tez do niczego nie doszlam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:50 nie nie zartuje :) 28 :) I takim sposobem ludzie moga sie mylic :)no ale takie jest nasze polskie poleczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lykaena Re: ojej IP: 84.6.57.* 29.06.06, 11:40 A jakim sposobem ty sie pomylilas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:43 sorki za blad tam mialo byc Spoleczenstwo a nie poleczenstwo :) a jakim sposobem sie pomylila tym, ze wiekszosc ludzi na tym forum odrazu sie czepia jak jakis maly blad zrobisz to oni z tego wielkie hallo robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: ojej IP: 84.6.57.* 29.06.06, 19:35 Jak mozna byc tak durnym.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envy_me_baby Re: ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:11 ja juz sily nie mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: i ja tez jak tez!!!! IP: *.centertel.pl 29.06.06, 22:00 Gość portalu: Aniaaaaaa20 napisał(a): > tak wiem o co tobie chodzi, i wyciagnelam wniosek z tego dziewczyno. > Bez kitu szkoda mi mojego czasu na takie bzdury jak ciebie... Złotko, jak na 28 lat to ty naprawde jestes the best. Za kogo Ty sie k....uważasz, ze na drugiego człowieka mowisz "bzdura" czy też "pustrza"?? PUSTA LALA Z CIEBIE I TYLE!!!! Nawet jesli sie czegoś dorobiłas, to nie daje ci absolutnie zadnego prawa oceniać innych.A zwłaszcza obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kie Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.toya.net.pl 29.06.06, 21:18 ej po co te buble uzywane i niemodne na allegro dajesz? wstydu nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
destillers Re: Paris Hilton śpiewa?! 30.06.06, 23:47 niestety i puste lalki potrafia spiewac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zart Re: Paris Hilton śpiewa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:07 zart Odpowiedz Link Zgłoś