moniqa1 12.06.06, 11:17 Czy ma ktoś namiary na osobę zajmująca sie wróżeniem z kart w Katowicach lub okolicach????????? Najlepiej osobe sprawdzoną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Wróżby Katowice 12.06.06, 11:20 polecam forum WRÓZBIARSTWO forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 Odpowiedz Link Zgłoś
neskafe Re: Wróżby Katowice 12.06.06, 11:37 Jest taki kataryniarz,który zazwyczaj jest na Stawowej,obok tej żabki <fontanny>.Teoretycznie dajesz mu symboliczna złotówke i wtedy losujesz sobie taki zwykly losik z przepowiednia jakas tam.To sobie daruj;) Wiem jednak,iż ma on tez karty prz sobie <jakas odmiana Tarota,z tego co widzialam>.Spytaj sie o nie.dodatkowo,wiem że i prywatnie on wróży <+ czytanie z ręki>.Trwa to jakies 2 godziny,ale ile kosztuje to nie mam pojecia,zapewne duzo.AA i jeszcze jedno - on naprawde nie leje wody.Byłam u niego dwa razy - wszystko bylo zgodne z prawda i to co powiedzial,mialo miejsce.Tak samo bylo z moimi znajomymi.Tak wiec uwazaj i zastanow sie czy jestes tego pewna:) P.S Gdyby nie bylo go na Stawowej,czasem jest tez gdzies w SSC. Odpowiedz Link Zgłoś
neskafe Re: Wróżby Katowice 12.06.06, 11:38 > tez gdzies w SSC. SCC mialam na mysli oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś