jutka10 18.06.06, 21:38 Błagam niech mi ktoś pomoże bo umrę z żalu i rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:43 powiedz co sie stało, a nie od razu umierasz.... w trumnie CIe bedą żarły robale, a życie jest takie piekne.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:45 powiedzcie mi dlaczego po intymnym zbliżeniu z moim ukochanym On jest smutny? Przed radosny, zabawny a po smutny, zamyślony. Gdy pytam dlaczego jest taki mówi albo że nie jest smutnu albo że mi nie powie. Kocham go i On mnie też. Nie mam już ochoty na zblizenia bo wiem że potem będzie przybity. On nie chce ze mną o tym rozmawiać? ma jak najgorsze myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: Błagam IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 21:48 Cięzka sprawa. Nie chce cie martwic, ale czy jestes pewna ze cie nie zdradza? Albo nie podejrzewa o zdrade ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:51 Zdrada zarówno z jego strony jak i z mojej kompletnie odpada. Kochamy się bardzo. Chodzi o to że on jest smutny bezpośrednio po zbliżeniu? Nie wiem, może go nie zadowalam, może jstem w tych sprawach beznadziejna. Zupełnie nie wiem dlaczego seks ze mną go tak dołuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: Błagam IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 21:55 Nie sadze zeby chodzilo o to ze go nie zadowalasz...A moze ostatnio zmienil sie twoj stosunek do niego i on to odczuwa w łóżku? Mozna dlugo zgadywac. Spróbuj z nim porozmawiac i głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:49 może sumienie go gryzie. albo zmuszasz go do stosunków, jest przez Ciebie gwałcony :D Pomoże tylko szczera rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 21:51 jutka, MUSICIE o tym porozmawiac. po prostu MUSICIE! Zmus go do rozmowy, powiedz, ze nie wyjdziesz zanim ci nie powie, co sie z nim dzieje i o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:51 zmuś go siłą, zeby ci wyznał o co mu chodzi...... bo jak tego nie zrobi to nigdy nie rozwiązecie tego problemu, a wtedy wasze szczeście pryśnie jak banka mydlana, moze własnie pryska więc działaj działaj.... takie zmiany chumorku są dziwne, zwłaszcza po powinien być cały w skowronkach... ja bym z ciekawości umierała a nie z zalu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka10 Re: Błagam IP: 82.160.189.* 18.06.06, 21:54 nie zmusze go do rozmowy bo on nie chce. Poprostu nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam 18.06.06, 21:57 musi dać rade, bo jest problem a on sie sam nie rozwiąze, powiedz mu ze sie martwisz i wogóle, jak cie tak naprawde kocha jak mówisz to bedzie musiał cie zrozumiec i z tobą pogadac.... ... chyba by nie chciał by jego miłośc umarła z zalu..... ...my ci tu nie pomożemy..... to musicie załatwic sami.....we własnej alkowie... :P zycze powodzenia.... a i jeszcze jedno?? zawsze tak było??? czy ta miana jego nastroju jest od niedawna??? bo too rez ciekawy aspekt tego problemuy.... Odpowiedz Link Zgłoś
s2p1d Re: Błagam 18.06.06, 21:59 postaraj się rozwiązać ten problem metodą małych kroczków. jeśli on nie chce o tym rozmawiać, postaraj się sama wybadać co sprawia, że on się tak czuje. kiedy jesteście w sytuacji intymnej, dotykaj go, spróbuj się przekonać do którego momentu jest mu dobrze, a kiedy jego humor się psuje. spróbuj też rozmawiając z nim delikatnie poruszać tą sprawę. np. zaproponuj mu romantyczny wieczór we dwoje i przekonasz się jak zareaguje. może z czasem sama wybadasz, co sprawia, że on czuje się źle. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka10 Re: Błagam 18.06.06, 22:04 zmiana nastąpiła niedawno, ale zbliżeń intymnych mieliśmy do tej pory raczej niewiele( kilka) choć jesteśmy razem 1,5 roku a znamy się od zawsze. Dzięki za tak szybką reakcję, bo zaraz jak on wyszedł odemnie taki smutny to się strasznie rozbeczałam Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Błagam 18.06.06, 22:06 nie becz kobitko nie becz faceci nie są warci naszych łez...... nawet ci , których tak beznadziejnie mocno kochamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 22:06 małe pytanko - jaki jest jego stosunek do wiary? bo to mi sie kojarzy troche z wyrzutami sumienia po seksie u jakiegos gorliwego katolika, ktory jest wychowany w poczuciu, ze seks przedmalzenski to grzech.. moze to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka10 Re: Błagam 18.06.06, 22:09 jest raczej ateistą. wiara tu nie odgrywa żadnej roli:( Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Błagam 18.06.06, 22:15 Jesli nie pogadacie - nic z tego nie bedzie. jedyne co mozesz zrob ic to ZMUSIC go do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seshru Re: Błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 02:24 hmm...moze boi sie ze zle wypadł...? Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: Błagam 19.06.06, 20:12 Może coś go boli? I powinien udac się do lekarza? Może bardzo ciężko dojść mu do wytrysku i jest z tego faktu niezadowolony? Może uważa, że mimo Twoich zapewnień, nie zadowala Ciebie tak jakby tego chciał.... Jest mnóstwo możliwości.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Błagam 19.06.06, 20:21 krokiecica napisała: > > Może uważa, że mimo Twoich zapewnień, nie zadowala Ciebie tak jakby tego chciał > .... Sytuacja odwrotna bardziej prawdopodobna. Dziewczyna nie wie jak mu zrobic przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora79 Re: Błagam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:23 Ja mam. Rozmaiwam o tym bez skrepowania z moim chłopakiem On wie,ze ja i ja wiem,ze on. Mieszkamy daleko od siebie, widzimy sie rzadko wiec jest jak jest. Czesto w czasie rozmow telefonicznych mowimy sobie nie raz kiedy to ostanio sami robilismy. On widział jak ja to robie, bardzo mu sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś