ciarna_87 Re: Szybki numerek 08.01.07, 16:24 eee też masz się czym chwalić sex w jeziorze to nic niezwykłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Szybki numerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 01:38 szybkie numerki sa super!ciekawe miejsce,adrenalina,sexu facet-to wystarcza,brak gry wstepnej jest jeszcze bardziej podnejcajacy:P Odpowiedz Link Zgłoś
wrosex Szybki numerek 13.10.07, 09:44 Ja też lubię szybkie numerki ale nie koniecznie w dziwnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Szybki numerek IP: *.home.otenet.gr 14.10.07, 20:57 ach te jeziora wielkopolski i seks na brzegu...kiekrza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia Re: Szybki numerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:51 dobre rżnięcie jest wszędzie przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukibiker Szybki numerek 17.10.07, 16:50 Na polance w lesie. Niebezpieczenstwo: niedźwiedź - polecam -------------------------------------- Najważniejszy jest przegląd sportowy Podstawą biznesu jest zarządzanie projektem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Szybki numerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 08:37 przeciez jeziora wielkopolski sa tak brudne ze nawet amebe afrykanska mozna tam zlapac!!! jak jeziora to polecam pojezierze drawskie, przynajmniej woda czysta. ja tam lubie w zimnej wodzie, a moja kobieta mowi ze woda jej sie tam leje i lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_fish Szybki numerek 19.10.07, 21:26 Myślę, że dialog między partnerami jest podstawą. Oczywiście dialog otwarty, szczery. Wzajemne mówienie o własnych potrzebach, rozwiązywanie wątpliwości, obaw - to klucz do zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodnik Re: Szybki numerek 19.10.07, 22:29 Piszesz o nadchodzących wyborach fish? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit A co na to ochrona srodowiska!? 23.10.07, 15:19 kr.mary1 napisała: Kochalam sie kiedys w jeziorze,fajna rzecz tylko czsami moze byc zimno i to facetowi przeszkadza.Ale jesli to prawdziwy mezczyzna to wszystko pojdzie jak z platka.Moj byl w kazdym razie 125% facetem.Polecam ten sposob,szczegolnie w jeziorach Wielkopolski.... Odpowiedz Link Zgłoś