Dodaj do ulubionych

w kosmos z nim!

16.07.06, 18:46
waldku przegiales!!!skoncz z ameryka i panienkami, bo wyczerpales juz limit
samoosmieszenia!
Obserwuj wątek
    • elamodela Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 18:53
      Jestem za:) Niech leci w kosmos na amerykańskim wa"ch"adłowcu :D
      • agatka_to_ja Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 18:55
        nie zapomnijcie o wsadzeniu do wa"ch"adłowca rownież Junko ;)
        • Gość: iron_wanienka Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:56
          taaa...junko forever!
    • Gość: zorientowany Re: w kosmos z nim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:56
      jak to w kosmos? przecież Waldek przybył tu z kosmosu...
      • chamska.kocica przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowiesciami 16.07.06, 18:58
        • elamodela Re: przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowies 16.07.06, 21:24
          morskimi opowieściami z us marines jak to Japonki w przeciwieństwie do
          zacofanych Polek mają sto tysięcy sposobów na zaspokojenie mężczyzny, tak jak
          sto tysięcy guzików w japońskich toaletach.. Dobrze ten wątek pamiętam:D
          • Gość: Alojz z Katowic Re: przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowies IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 16.07.06, 21:41
            Do niedawna denerwowały mnie, lub wręcz oburzały wypowiedzi Pani Agatki( zawsze
            trafne, często nieeleganckie).Teraz przyznaję całkowitą rację agatce_to ja.
            Z takim Waldkiem polemizować sie nie da. Bo i po co.
            A wszystkiemu winna jest Junko!

Serdeczne pozdrowienia dla Agatki i innych "wielbicielek" p. Waldka.

Alojz
    • asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 21:33
      No i po co się szamoczecie?;-)))) Waldi przyjdzie i pokaże Wam ( nam )
      wszystkim, jakimi jesteście ( -śmy ) zacofanymi patałachami;-))) Nie wiecie, że
      Walduś jest boski i wszechwiedzący???;-)))
      • Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:08
        bo w ameryce:
        -kobiety sa lepsze
        -zycie latwiejsze
        -ludzie wspanialsi
        -plec przeciwna zawsze chetna i gotowa na seks
        WALDKU!!!dlaczego w takim razie zarzucasz nas polakow-brudasow swoimi wypocinami??
        • asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:10
          Nooooo...jedna ( -en ), co załapała, o co Waldiemu chodzi...;-)))
    • jakub_234 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:21
      Kto jest za tym aby poleciec do ameryki, w.. waldkowi i wrocic?
      chociaz to by sie moglo nie udac, bo on z US MARINES!
      JEEEEEE
      A junko wsadzimy w rakiete i wyslemy spowrotem do japonii...
      • Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:25
        to jak-zrzucamy sie na bilet??
        • asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:26
          a co z wizami???;-)))
          • Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:27
            z wizami..w kosmos??;)
            • Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:29
              aaa...zeby do wadlka pojechac...pozna pora, mozg wolniejszy;)moze glowny bohater
              sam nas zaprosi, zebysmy mogli przekonac sie na wlasne oczy o wspanialosciach
              'hameryki'?;)
            • asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:30
              Kurde, myślałam, że mówimy o cudownym Juesej... To sorry, cofam!!!;-))
    • chamska.kocica czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' 17.07.06, 09:49
      gotuw jest do otlotu? czy potszeba wiencej błentuw? mufcie co i jag;)))POSTRUFKA
      • Gość: asik Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:51
        ile ty masz lat dziewczynko?? chamska kicia heh;) gotów sie pisze przez 'ó" jak
        by to powiedziała wredna suka
        • Gość: asik Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:52
          o zwracam honor- myslałam ze to Twój błąd;))))))
      • Gość: Martyna Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:53
        No coś Ty nie wiedziała, rze jak siem jest jurz 14 lat w Stanach, a z rzonom
        siem tylko rozmawia po polskó od 5 lat, to siem niekture wyrazy zapomnom???
        • chamska.kocica Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' 17.07.06, 10:01
          holera!wiedzialam rze sie trohe zapomina ale rzeby arz tak? zafsze myslalam rze
          z orfografiom jest jak z jazdom na roweze rze tego sie nie zapomina ale waltek
          mi óswiadomil rze jest inaczej.ludzie- w códownej ameryce po jakims czasie
          fszyscy polacy robiom błendy.i jeszcze cóś-nie sam w stanie siengnonc po slownik
          (tracom miensnie w renkach).
          • zlosnica21 chamska kocica 17.07.06, 10:06
            widze ze bierzesz przykład ze starszej kolezanki wrednej suki i wymyslasz sobie
            podobny login
            • chamska.kocica starszej?? 17.07.06, 10:09
              z tego co mi wiadomo obie mamy 22 lata. podobny login?? chyba na 'forum kobieta'
              byl login zimna.suka wiec o co ci biega, trollu?
              • zlosnica21 troll;) 17.07.06, 10:11
                szmatko malutka sama jestes trollem. co za tekst wogóle- ciągnij dalej
                • chamska.kocica gadaj z d... to cie osra... 17.07.06, 10:14
                  zegnam, zlosnico!
                • agatka_to_ja Re: troll;) 17.07.06, 10:21
                  szmatka? to do mnie wredny trollu?

SIO
    • laurka2005 Re: w kosmos z nim! 17.07.06, 10:04
      A ja lubię czytac Waldka - rozłożył już nie jedną osobe na łopatki - nie dajecie
      z nim rady, bo to nie jest ani wasz poziom, ani nie wytrzymujecie z nim kondycyjnie.
      • Gość: szprycha Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:07
        co do poziomu błędow do faktycznie nie mój poziom
        • Gość: Martyna Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:10
          Co do poziomu ogólnego, to waldi reprezentuje styl ograniczony. Faktycznie nie
          nasz poziom.
      • agatka_to_ja Re: w kosmos z nim! 17.07.06, 10:08
        rozłozył na łopatki ? kogo?

poziom?
        kondycja?

o czym ty mowisz?
        • zlosnica21 agatka 17.07.06, 10:09
          agatko skarbie czy tez lubisz dziewczyny???
        • laurka2005 Agatka 17.07.06, 10:13
          • chamska.kocica Re: Agatka 17.07.06, 10:23
            kobieto, przeciez on obraza i Polske i Polakow!szlag mnie trafia jak czytam o
            brzydkich Polkach i braku wahadlowca!nie tylko waldek byl na zachodzie i widzial
            wiele ciekawych miejsc(straaasznie modne na tym forum), jednak z jego wypowiedzi
            wynika, ze Ameryka i zachodnie panstwa sa 'the best' za to Polska WLASNIE przez
            obywateli-obibokow jest na szarym koncu.zapomnial tylko ze przez chociazby druga
            wojne swiatowa nasza gospodarka zostala cofnieta o dziesieciolecia, wiec gdzie
            ten 'rowny start'??!!myle sie?ile lat ma historia Ameryki?300lat?a ile Polski i
            Europy???sama sobie odpowiedz!co do bledow, to waldek robi je w podstawowych
            wyrazach-wstyd!
            • sexylaska_to_ja [...] 17.07.06, 10:33
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • chamska.kocica do: sexylaska_to_ja 17.07.06, 10:35
                aaaaaaaaaaaa.......ziew........nuuuudzisz sie!czyzby i tobie i laurce skonczyly
                sie argumenty??tylko nie mow, ze wykonczylam ci kondycyjnie...(hahaha)
              • agatka_to_ja Re: Agatka 17.07.06, 10:37
                sexylaska_to_ja napisała:

> stul szmato pysk- waldek to mój chłopak

szmata? to ty? Junko?

won trollu!
          • agatka_to_ja Re: Agatka 17.07.06, 10:27
            laurka2005 napisała:
          • elamodela Laurka 17.07.06, 10:36
            Pojawiasz się nagle, gdy Waldek znika prawie zlinczowany.. ciekawe. Nie pisz
            sam do siebie waldi, nikogo nie rozłożyłeś na łopatki.

Nasz bohater ma to do siebie, że gdy zaczyna brakować mu argumentów, albo
            odwraca kota ogonem i wmawia komuś, że jest zawistny (zresztą przecież typowe
            dla Polaków jego zdaniem), albo zakłada nowy wątek na temat typu: ale wy mi
            zazdrościcie, bo osiągnąłem sukces (bo wyjechał z Polski i nie zginął) Waldek
            nie rozumie, że ludzie którzy tu mieszkają, także mogą mieć sukcesy.. No nie.
            Przecież mądrzejsi jak on już wyjechali..:/ Ciekawe czy on w ogóle zdał maturę..

Ps. Co jak co ale poziom jego wypowiedzi zarówno pod względem estetycznym, jak
            i sensownym jest mniej niż zero. Nie wierzysz, patrz tu:

<<Acha, czyli "to prawda jestesmy, jacy jestesmy ale bedziemy bronic swojego
            chlewka do ostatniej krwi" :)>> Jakim prawem może tak pisać o naszym kraju?

<<Poczatkowe "autitions" przesluchania>> AUDITIONS jeśli już

<<kilku ludzi z branrzy ocenia>> BRANŻA - takich rzeczy się nie zapomina

<<To kiedy Polska wysyla Wachadlowca w Kosmos?>> czy naprawdę ktoś, kto nawet w
            temacie robi błędy ortograficzne, zakłada wątki mające na celu ośmieszyć
            Ojczyznę, widzi tylko jeden punkt widzenia, itd. jest Twoim zdaniem na
            poziomie?? Gratuluję myślenia.

<<Jak to sie dzieje ze "glupi i tepi" Amerykanie sa tacy bogaci i dominuja
            Swiat od conajmiej stulecia,>> czy tylko ja wiem, że wspaniali Amerykanie nie
            dominują "od conajmniej stulecia"???

<<Idiotko, nie musze przypisywac sobie jakis sukcesow Amerykanskiej Armi bo sam
            sluzylem 5 lat ale w U.S.Marines...>> Pojechał mi tu na najwyższym poziomie:D

A PRZEDE WSZYSTKIM człowiek na poziomie nie wkleiłby do na forum zdjęcia
            niewinnej kobiety i by jej tak niemiłosiernie nie objeżdżał. Jakaś kultura
            osobista powinna być.

• elamodela UP 18.07.06, 12:19
              • elamodela Re: UP 18.07.06, 12:21
                No co z tym wa"ch"adłowcem? Poleciał już czy się obraził i dał nam spokój? Na
                pewno wstąpił do Japonii, hehe.
                • chamska.kocica uwaga_____uwaga_____uwaga_____! 18.07.06, 15:08
                  jedynego uczestnika wahadlowca o nazwie "waCHadłowiec waldek1610" prosimy o
                  zapiecie pasow! uprzejmie informujemy, ze junko znajduje sie w luku bagazowym.
                  STARTUJEMY!!!!!!!
                  • chamska.kocica i w ten sposob waldek opuscil nasza planete, 18.07.06, 15:09
                    chlip, chlip, chlip;)
    • mala_khaboo fajnie, fajnie 19.07.06, 10:48
      to waldek juz nie wroci?
    • mexicana22 Re: w kosmos z nim! 19.07.06, 10:50
      on jest jak bumerang zawsze wraca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka