chamska.kocica 16.07.06, 18:46 waldku przegiales!!!skoncz z ameryka i panienkami, bo wyczerpales juz limit samoosmieszenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamodela Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 18:53 Jestem za:) Niech leci w kosmos na amerykańskim wa"ch"adłowcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 18:55 nie zapomnijcie o wsadzeniu do wa"ch"adłowca rownież Junko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron_wanienka Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:56 taaa...junko forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: w kosmos z nim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:56 jak to w kosmos? przecież Waldek przybył tu z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowiesciami 16.07.06, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowies 16.07.06, 21:24 morskimi opowieściami z us marines jak to Japonki w przeciwieństwie do zacofanych Polek mają sto tysięcy sposobów na zaspokojenie mężczyzny, tak jak sto tysięcy guzików w japońskich toaletach.. Dobrze ten wątek pamiętam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz z Katowic Re: przybyl razem ze swoimi niesamowitymi opowies IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 16.07.06, 21:41 Do niedawna denerwowały mnie, lub wręcz oburzały wypowiedzi Pani Agatki( zawsze trafne, często nieeleganckie).Teraz przyznaję całkowitą rację agatce_to ja. Z takim Waldkiem polemizować sie nie da. Bo i po co. A wszystkiemu winna jest Junko! Serdeczne pozdrowienia dla Agatki i innych "wielbicielek" p. Waldka. Alojz Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 21:33 No i po co się szamoczecie?;-)))) Waldi przyjdzie i pokaże Wam ( nam ) wszystkim, jakimi jesteście ( -śmy ) zacofanymi patałachami;-))) Nie wiecie, że Walduś jest boski i wszechwiedzący???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:08 bo w ameryce: -kobiety sa lepsze -zycie latwiejsze -ludzie wspanialsi -plec przeciwna zawsze chetna i gotowa na seks WALDKU!!!dlaczego w takim razie zarzucasz nas polakow-brudasow swoimi wypocinami?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:10 Nooooo...jedna ( -en ), co załapała, o co Waldiemu chodzi...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:21 Kto jest za tym aby poleciec do ameryki, w.. waldkowi i wrocic? chociaz to by sie moglo nie udac, bo on z US MARINES! JEEEEEE A junko wsadzimy w rakiete i wyslemy spowrotem do japonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:25 to jak-zrzucamy sie na bilet?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:27 z wizami..w kosmos??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka.chinska Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:29 aaa...zeby do wadlka pojechac...pozna pora, mozg wolniejszy;)moze glowny bohater sam nas zaprosi, zebysmy mogli przekonac sie na wlasne oczy o wspanialosciach 'hameryki'?;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: w kosmos z nim! 16.07.06, 22:30 Kurde, myślałam, że mówimy o cudownym Juesej... To sorry, cofam!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' 17.07.06, 09:49 gotuw jest do otlotu? czy potszeba wiencej błentuw? mufcie co i jag;)))POSTRUFKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:51 ile ty masz lat dziewczynko?? chamska kicia heh;) gotów sie pisze przez 'ó" jak by to powiedziała wredna suka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:52 o zwracam honor- myslałam ze to Twój błąd;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:53 No coś Ty nie wiedziała, rze jak siem jest jurz 14 lat w Stanach, a z rzonom siem tylko rozmawia po polskó od 5 lat, to siem niekture wyrazy zapomnom??? Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica Re: czy waCHadlowiec 'błONT ortograficzny Waltek' 17.07.06, 10:01 holera!wiedzialam rze sie trohe zapomina ale rzeby arz tak? zafsze myslalam rze z orfografiom jest jak z jazdom na roweze rze tego sie nie zapomina ale waltek mi óswiadomil rze jest inaczej.ludzie- w códownej ameryce po jakims czasie fszyscy polacy robiom błendy.i jeszcze cóś-nie sam w stanie siengnonc po slownik (tracom miensnie w renkach). Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica21 chamska kocica 17.07.06, 10:06 widze ze bierzesz przykład ze starszej kolezanki wrednej suki i wymyslasz sobie podobny login Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica starszej?? 17.07.06, 10:09 z tego co mi wiadomo obie mamy 22 lata. podobny login?? chyba na 'forum kobieta' byl login zimna.suka wiec o co ci biega, trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica21 troll;) 17.07.06, 10:11 szmatko malutka sama jestes trollem. co za tekst wogóle- ciągnij dalej Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: w kosmos z nim! 17.07.06, 10:04 A ja lubię czytac Waldka - rozłożył już nie jedną osobe na łopatki - nie dajecie z nim rady, bo to nie jest ani wasz poziom, ani nie wytrzymujecie z nim kondycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprycha Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:07 co do poziomu błędow do faktycznie nie mój poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: w kosmos z nim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:10 Co do poziomu ogólnego, to waldi reprezentuje styl ograniczony. Faktycznie nie nasz poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: w kosmos z nim! 17.07.06, 10:08 rozłozył na łopatki ? kogo? poziom? kondycja? o czym ty mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica Re: Agatka 17.07.06, 10:23 kobieto, przeciez on obraza i Polske i Polakow!szlag mnie trafia jak czytam o brzydkich Polkach i braku wahadlowca!nie tylko waldek byl na zachodzie i widzial wiele ciekawych miejsc(straaasznie modne na tym forum), jednak z jego wypowiedzi wynika, ze Ameryka i zachodnie panstwa sa 'the best' za to Polska WLASNIE przez obywateli-obibokow jest na szarym koncu.zapomnial tylko ze przez chociazby druga wojne swiatowa nasza gospodarka zostala cofnieta o dziesieciolecia, wiec gdzie ten 'rowny start'??!!myle sie?ile lat ma historia Ameryki?300lat?a ile Polski i Europy???sama sobie odpowiedz!co do bledow, to waldek robi je w podstawowych wyrazach-wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sexylaska_to_ja [...] 17.07.06, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica do: sexylaska_to_ja 17.07.06, 10:35 aaaaaaaaaaaa.......ziew........nuuuudzisz sie!czyzby i tobie i laurce skonczyly sie argumenty??tylko nie mow, ze wykonczylam ci kondycyjnie...(hahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Agatka 17.07.06, 10:37 sexylaska_to_ja napisała: > stul szmato pysk- waldek to mój chłopak szmata? to ty? Junko? won trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Laurka 17.07.06, 10:36 Pojawiasz się nagle, gdy Waldek znika prawie zlinczowany.. ciekawe. Nie pisz sam do siebie waldi, nikogo nie rozłożyłeś na łopatki. Nasz bohater ma to do siebie, że gdy zaczyna brakować mu argumentów, albo odwraca kota ogonem i wmawia komuś, że jest zawistny (zresztą przecież typowe dla Polaków jego zdaniem), albo zakłada nowy wątek na temat typu: ale wy mi zazdrościcie, bo osiągnąłem sukces (bo wyjechał z Polski i nie zginął) Waldek nie rozumie, że ludzie którzy tu mieszkają, także mogą mieć sukcesy.. No nie. Przecież mądrzejsi jak on już wyjechali..:/ Ciekawe czy on w ogóle zdał maturę.. Ps. Co jak co ale poziom jego wypowiedzi zarówno pod względem estetycznym, jak i sensownym jest mniej niż zero. Nie wierzysz, patrz tu: <<Acha, czyli "to prawda jestesmy, jacy jestesmy ale bedziemy bronic swojego chlewka do ostatniej krwi" :)>> Jakim prawem może tak pisać o naszym kraju? <<Poczatkowe "autitions" przesluchania>> AUDITIONS jeśli już <<kilku ludzi z branrzy ocenia>> BRANŻA - takich rzeczy się nie zapomina <<To kiedy Polska wysyla Wachadlowca w Kosmos?>> czy naprawdę ktoś, kto nawet w temacie robi błędy ortograficzne, zakłada wątki mające na celu ośmieszyć Ojczyznę, widzi tylko jeden punkt widzenia, itd. jest Twoim zdaniem na poziomie?? Gratuluję myślenia. <<Jak to sie dzieje ze "glupi i tepi" Amerykanie sa tacy bogaci i dominuja Swiat od conajmiej stulecia,>> czy tylko ja wiem, że wspaniali Amerykanie nie dominują "od conajmniej stulecia"??? <<Idiotko, nie musze przypisywac sobie jakis sukcesow Amerykanskiej Armi bo sam sluzylem 5 lat ale w U.S.Marines...>> Pojechał mi tu na najwyższym poziomie:D A PRZEDE WSZYSTKIM człowiek na poziomie nie wkleiłby do na forum zdjęcia niewinnej kobiety i by jej tak niemiłosiernie nie objeżdżał. Jakaś kultura osobista powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: UP 18.07.06, 12:21 No co z tym wa"ch"adłowcem? Poleciał już czy się obraził i dał nam spokój? Na pewno wstąpił do Japonii, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica uwaga_____uwaga_____uwaga_____! 18.07.06, 15:08 jedynego uczestnika wahadlowca o nazwie "waCHadłowiec waldek1610" prosimy o zapiecie pasow! uprzejmie informujemy, ze junko znajduje sie w luku bagazowym. STARTUJEMY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chamska.kocica i w ten sposob waldek opuscil nasza planete, 18.07.06, 15:09 chlip, chlip, chlip;) Odpowiedz Link Zgłoś
mexicana22 Re: w kosmos z nim! 19.07.06, 10:50 on jest jak bumerang zawsze wraca Odpowiedz Link Zgłoś