Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.08.06, 20:00
co sie dzieje ze swiatem! przed chwila chlopak 26letni student ekonomii
poznany 10min wczesniej w internecie wyzwal mnie najpierw od komunistki potem
od faszystowskiej suki a potem naublizel moim rodzicom bo powiedzialam mu ze
powonien zajrzec do Konwencji Praw Czlowieka i zrewidowac swoje
poglady(homoseksualistow-wedlug niego pedalow powinno sie zabijac w najlepszym
razie zamykac w gettach)natychmiast go zablokowalam, kilka dni temu chlopak
ktorego znam osobiscie wyslal do mnie 2 maile z prosba o spotkanie(nie doszly
do mnie-ciagle mam problemy z poczta:/) po tym jak przez kilkanascie godzin
nie odpisywalam( bo nie mialam na co nic do mnie nie dotarlo) zarzucil mnie
obelgami, urzadzil sobie 10000znakowy wywod jakie to prowadze z nim gierki i
jaka to suka nie jestem...Boze! o co chodzi!co ja zrobilam ze w przeciagu
kilku dni uslyszlam tyle obrazliwych slow na moj i moich bliskich
temat...gdzie sa normalnie ludzie!dlaczego ja natrafiam na
jakich...niezrownowazonych?o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • iron_wanienka szczerze wspolczuje! 01.08.06, 20:07
      kazdy mowi 'nienawidze chamstwa' a w praktyce ma sie to zupelnie inaczej:(
      gdzies przeczytalam, ze z chamem sie nie rozmawia tylko od razu daje w pysk..sa
      ludzie i ludziska, tego nie zmienisz:(na pocieszenie powiem ci, ze dzis
      przeszlam 6km na wies zeby sobie przyniesc wazny swistek papieru, po nikt z nie
      mial tyle sily...zeby mi go przywiesc samochodem:(a ja nawet sprawnego roweru
      teraz nie posiadam:(uszy do gory:)
      • misiu_koala87 Re: szczerze wspolczuje! 01.08.06, 20:14
        dzieki...zastanawiam sie tylko skad sie biora tacy ludzie?czemu ja? nie chce
        miec z nimi NIC do czynienia...to ze jestem normalna i kulturalna nie powinno
        ich chyba pchac w storne chamstwa i prostactwa?a jest odwrotnie:/ brzydze sie
        takimi ludzmi...jak mozna powiedziec do kogos kogo sie nie zna tak okropne
        rzeczy...wspolczoje z powodu 6km przemarszu:/ nawet moj rodzony tatus czasami
        jest taaak zmeczony ze nie moze ruszyc pupy i wsiac jeszcze raz do samochodu
        zeby pojechac po zakupy(to ze pusci mnie sama nie wchodzi w gre,zgodzilby sie
        zebym prowadzila-i owszem- ale z nim jako pasazerem...no ale wtedy tez musialby
        sie ruszyc:])a w moim rodzinnym miasteczku to kaaaawalek jest...leniwe to
        wszystko i nieuzyte;]pozdrawiam
      • milusidopodusi Re: szczerze wspolczuje! 02.08.06, 15:05
        sie nie przejmuj na wiele takich chamow jeszcze w swoim zyciu natrafisz misiu
    • figa-z-makiem Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 20:16
      od dawna uważałam że powinni być jacyć społeczni psychologowie i
      psychoanalitycy dostępni dla każdego. takie czasy, że wszyscy dziś
      znerwicowani...

popatrzcie chociazby na swoich dziadków, w takich trudnych wojennych czasach
      tyle razem przeżyli i sa razem nadal(przynajmniej w wiekszości przypadków tak
      jest), a teraz tyle ludzi sie rozwodzi, mimo że świat się zmienia i
      teoretycznie człowiekowi lepiej się żyje niż kiedyś.
      • misiu_koala87 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 20:22
        tak... znerwicowani.. ale tych dwoje to pewnie podlegaloby pod jakas
        konkretniejsza diagnoze...a i pod paragraf...straszne to...bleeee...nie wiem ja
        moze jestem jakas taka niedzisiejsza i uwazam ze innych ludzi trzeba traktowac z
        szacunkiem...kto takie potwory wychowywal?
      • iron_wanienka a ja mysle ze swiat sie konczy;) 01.08.06, 20:29
        co do chamstwa, to pamietam jak kiedys w spolem chcialam kupic kawe, wiec
        wzielam z polki i podeszlam do kasy a przedemna stala mloda kobieta(27lat) z
        pelnym koszykiem(naprawde pelnym).bylysmy my 2 klientki i 2 sprzedawczynie.kiedy
        stalam przy kasie odliczylam pieniadze i zapytalam'moge tylko zaplacic za
        kawe'?a tak baba przede mna jak sie wydarla:'nie prosze pani!teraz ja
        kupuje!'.myslalam, ze mi rece opadna!na szczescie jedna z
        kasjerek(sklepowych?)powiedziala:'oczywiscie'.podalam kase i wyszlam z kawa.no i
        po co ta glupa baba sie na mnie wyzyla??w niemczech(tylko zeby nie bylo, ze
        jakos wychwalam ten kraj..)jak stoi sie z dwoma rzeczami w kolejce a ktos przed
        toba ma pelem wozek/koszyk to cie przepuszcza, bo co im szkodzi??
        • misiu_koala87 Re: a ja mysle ze swiat sie konczy;) 01.08.06, 20:37
          heh:]mialam dokladnie o tym samym napisac jak zaczelam czytac twoj post i tez
          chaialam zaznaczyc ze nie chce utrwalac zadnych stereotypow:p ostatnio robilam
          zakupy w "osiedlowym" Lidlu w Niemczech i starsza pani mnie przepuscila jak
          jeszcz 2 osoby przede mna bo chociaz kazda z nas troszke towaru miala ona mogla
          spokojnie wyladowac swoj koszyk...dzis kupowalam glupie dlugopisy bo jechalam na
          ten egzamin i oczywiscie musialam czegos jak to zwykle zapomniec pani przy kasie
          usmiechnieta chwile dluzej pogadala ze staruszka ktora byla przede mna,doradzila
          jej,usmiechnela sie jeszcze bardziej:)a na koniec zyczyla milego dnia a w
          Polsce!zapomnij!burknie cos pod nosem albo i nie...niektorzy mowia ze Niemcy sa
          z ich uprzejmoscia az sztuczni(nie zgodze sie)ale i tak wole sto razy sztuczna
          uprzejmosc od szczerej zawisci i nienawisci!
    • cienmotyla "O jak ja kocham to miejsce... 01.08.06, 20:46
      ... tu jest tyle przyjaciół, czuje sie bezpiecznie..."
      • misiu_koala87 Re: "O jak ja kocham to miejsce... 01.08.06, 20:49
        cholera cos mi swita nie chce wyjsc na ignorantke bo wiem ze to klasyk:] ale
        troszkem siem z recji egzaminow odkulturalnila mozna by rzec:]...czy to...happy
        sad:)?
        • Gość: iron_wanienka Re: "O jak ja kocham to miejsce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:53
          myslovitz??
          • misiu_koala87 Re: "O jak ja kocham to miejsce... 01.08.06, 20:56
            a!!!!!faktycznie:] wiedzialam ze taki podobny wokal do happysad:]!!dzieki:)
            • cienmotyla "Kochanie czemu szepczesz?... 01.08.06, 20:58
              ... Możemy być spokojni i opuścić ręce..."
              • misiu_koala87 Re: "Kochanie czemu szepczesz?... 01.08.06, 21:00
                aha! nie mysloviz!!!!!wlasnie slucham!!!HAPPYSAD!!!!:DDDDD "wrocimy tu
                jeszcze":DDDD hihi:] jestem boska;]
              • misiu_koala87 Re: "Kochanie czemu szepczesz?... 01.08.06, 21:02
                "wrocimy tu jeszczeeeeee, wrocimy tu jeszczeeeee" a teraz koala oddala sie na
                zasluzonego papierocha:]]]]
                • cienmotyla "A miało być tak pięknie... 01.08.06, 21:14
                  ... miało nie wiać w oczy nam... I ociekać szczęściem... Miało być sto lat, sto
                  lat..."
                  • misiu_koala87 Re: "A miało być tak pięknie... 01.08.06, 21:20
                    a ja jeszcze w zwiazku z moimi licznymi dolami psychicznymi slucham czesto
                    "psychologa":p ale "to koniec" tez lubie i "partyzanta" i "30raz"...wszystkie
                    lubie:]ale psycholog to moj faworyt;]
                    • cienmotyla Re: "A miało być tak pięknie... 01.08.06, 21:56
                      Ja lubie totalnie wszystkie ale "wszystko jedno" najbardziej. Nie pogardze
                      też "Łydką".
                      "Wydryluje śliną Cię, otocze sprężystą łydką..."
    • jebniety Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 23:01
      no patrz! a mnie to qrva nie zdarza...

jest na to pewna rada: nie zadawać się z każdym debilem, który się napaoczy na
      sieci (typ: "poklikash"/"chcesh troshke")

a może po prostu ciągnie swój do swego... ;>
      • misiu_koala87 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 23:29
        obawiam sie ze nie:/ gdybym byla czlowiekiem tego pokroju to chyba ten sposob
        traktowania bardziej przypadlby mi do gustu... a co do
        > jest na to pewna rada: nie zadawać się z każdym debilem, który się napaoczy na
        > sieci (typ: "poklikash"/"chcesh troshke")
        tacy raczej tez mnie nie pociagaja...coz wybredna jestem..:]
        • saba63 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.08.06, 12:37
          Cóż mówią, że na forum prawdziwego faceta nie znajdziesz. Przez internet można
          wszystko napisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka