Dodaj do ulubionych

RATUNEK DLA PIERSI

IP: *.gorlice.net.pl 15.02.03, 11:14
ostatnio się zawzięłam i udało mi się schudnąć 17kg. nie jest to jeszcze moja
wymarzona waga-brakuje jeszcze z jakieś 7kg,ale dla mnie to duży sukces. ale
mam duży problem-mam dopiero 22lata,a moje piersi po tym schudnięciu straciły
dużo na jędrności-nie mówiąc już o tym,że porobiły mi się rozstępy. używam
kremu do biustu Kolastyny,ale nie bardzo mi on pomaga. wiem,że pływanie
dobrze wpływa na piersi. czy są jeszcze jakieś ćwiczenia,które przywróciłyby
jędrność moim piersiom? pomóżcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: *.futuro.pl 11.06.03, 00:26
      Zrobily sie roztepy bo za szybko chudlas , teraz jest po zawodach.
      • ryanoconnell Re: RATUNEK DLA PIERSI 11.06.03, 01:03
        True. Chudnąć trzeba umieć, inaczej płąci się (np. rozstępami). Teraz tylko
        kremiki zostały. Poszukaj na forum, podobne tematy (jędrność piersi i rozstępy)
        były poruszane i (sądząc po tym, że nie są kontynuowane) zostały wyczerpane.
    • Gość: Bea (Szwecja) Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: 194.68.23.* 11.06.03, 13:57
      Najlepszy sposob to operacja plastyczna, troche kosztuje ale napewno warto
      uzbierac na to pieniadze a do czasu to kup jakies dobre staniki trenuj
      plywanie i smaruj (kremy nie pomagaja sciagnac skory nawet jak tak jest
      napisane ale utrzymuja wilgoc). Powodzenia!
    • Gość: kulka Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: 80.51.142.* 11.06.03, 23:34
      unies rece na wysokosci klatki piersiowej i obie do siebie dociskaj
      • ryanoconnell Re: RATUNEK DLA PIERSI 12.06.03, 01:15
        Uniosłem i... nic. Żaden mięsień nie pracuje. Czyżbyś chciała tutaj zdziałać
        cuda wiarą w skuteczność czegoś, co nie pomaga? To ani ćwiczenie siłowe, ani
        stretching - zwykłe "wiosłowanie" w powietrzu...
        • Gość: Bea (Szwecja) Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: 194.68.23.* 12.06.03, 11:05
          A co ty wiesz o piersiach i jak dziewczyna ma trenowac. Chlop jest inaczej
          zbudowany.... A ty wlasnie jestes chlopem (mam racje)?
          • ryanoconnell Re: RATUNEK DLA PIERSI 12.06.03, 11:14
            Masz rację, jestem chłopem. A różnice w budowie kobiety i... chłopa... są na
            tyle niewielkie, że mogę z całą pewnością powiedzieć, iż taki machanie grabiami
            nic nie daje. Wybacz, ale nie różnimy się w budowie mięśni tak bardzo, a nie
            może być mowy o pracy nad czymś innym niż mięśnie (bo co? chcesz zwiększyć
            elastyczność skóry? ilość naczyń krwionośnych? daj spokój...).
            • Gość: Bea (Szwecja) Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: 194.68.23.* 12.06.03, 12:14
              Dobra ale przecierz nie zaszkodzi jej to machanie... ;)
              • ryanoconnell Re: RATUNEK DLA PIERSI 12.06.03, 12:24
                Nie zaszkodzi? No w sumie... :]
            • leilla Re: RATUNEK DLA PIERSI 20.06.03, 13:06

> może być mowy o pracy nad czymś innym niż mięśnie (bo co? chcesz zwiększyć
              > elastyczność skóry? ilość naczyń krwionośnych? daj spokój...).

drogi panie rayan,za elastyczność skóry odpowiada głównie kolagen , naczynia
              krwionośne nie maja tu nic do rzeczy=))
              a ilość kolagenu da się nieznacznie co prawda, ale zwiększyc poprzez kremiki,
              kremiki i jeszcze raz kremiki.zwłaszcz te zawierające pierwiastki nie tylko
              witaminy
              matura z biologii to sie wie=)))
            • Gość: kasia piersi a miesnie IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 20.06.03, 15:46
              ryanoconnell napisał:

> Masz rację, jestem chłopem. A różnice w budowie kobiety i... chłopa... są na
              > tyle niewielkie, że mogę z całą pewnością powiedzieć, iż taki machanie
              grabiami
              >
              > nic nie daje. Wybacz, ale nie różnimy się w budowie mięśni tak bardzo (...)

A kto Ci chlopie powiedzial ze kobiece piersi zbudowane sa z miesni??? Mozesz
              popracowac nad miesniami w okolicach wezlow chlonnych, ale nasze male cuda to w
              glownej mierze tkanka tluszczowa!!!
              • Gość: mala Re: piersi a miesnie IP: *.crowley.pl 21.06.03, 21:47
                Jaka tłuszczowa????? Gruczołowa, młotku..
                • Gość: kasia Re: piersi a miesnie IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 22.06.03, 20:25
                  Gość portalu: mala napisał(a):

> Jaka tłuszczowa????? Gruczołowa, młotku..
                  Tkana gruczolowa??? Pierwsze slysze... Zawsze mi sie wydawalo, ze piersi to
                  tkanka tluszczowa i gruczoly... Ale dobrze sie dowiedziec ze jestem mlotkiem,
                  ktory nie wie o istnieniu tkanki gruczolowej...
        • Gość: lilka Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 20.06.03, 01:16
          ryanoconnell napisał:

> Uniosłem i... nic. Żaden mięsień nie pracuje. Czyżbyś chciała tutaj zdziałać
          > cuda wiarą w skuteczność czegoś, co nie pomaga? To ani ćwiczenie siłowe, ani
          > stretching - zwykłe "wiosłowanie" w powietrzu...

Przeciez miales unies i sciskac, wlasciwie przyciskac jedna do drugiej a
          najlepiej to np:jakas pileczke chodzby tenisowa- wtedy poczujesz,ze pracuja
          miesnie!
          • Gość: kasia Re: RATUNEK DLA PIERSI IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 20.06.03, 15:52
            Radzilabym Ci zamienic Kolastyne na produkt z apteki!!! Podobny problem maja
            mlode mamy: rozstepy w okolicach brzucha i piersi i utrata jedrnosci po
            odstawieniu dziecka od piersi i to dla nich farmaceuci stworzyli specjalne
            kremy i odzywki, ktore sa skuteczniejsze niz popularne kosmetyki dostepne nawet
            w kiosku Ruchu. Zapytaj w aptece o skuteczny produkt, nie odchudzaj sie zbyt
            radykalnie i przede wszystkim duuuzo ruchu, spacer zamiast autobusu i plywanie
            dobrze wplyna nie tylko na Twoj wyglad ale i na samopoczucie!!!
    • snow.white tak tylko chcialam napisac... 21.06.03, 09:36
      ...ze rozstepy nie robia sie od gwaltownego chudniecia,tylko od tycia... skora
      nie wytrzymuje i peka.A widac je najbardziej,jak sie schudnie.

Moga sie tez zrobic w okresie dojrzewania,jak szybko rosniemy.
      No i w ciazy,ale to jasne.
      A na biust dobre sa pompki-polecam!!
      • Gość: kasia Re: tak tylko chcialam napisac... IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 22.06.03, 20:31
        Masz racje ze rozstepy to wynik tycia a nie chudniecia, ale utrata jedrnosci
        skory wrecz przeciwnie. Wiadomo, ze nie zawsze sie udaje rozsadnie przybierac
        na wadze, ale mozna sie postarac rozsadnie na wadze tracic. Na prawde polecam
        Ci kosmetyki na rozstepy i ujedrnianie przeznaczone dla kobiet w okresie pologu
        i pozniejszym bo sa nieco drozsze od popularnych kosmetykow, duzo tansze od
        renomowanych (Vichy, Biotherm) i z cala pewnoscia sa skuteczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka