Dodaj do ulubionych

Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ????

08.08.06, 17:58
Pytanie troche inne.... Ale chcialabym wiedziec co obrzydliwego robia Wasi
lub inni faceci. Nie nawidze kiedy glosno bekaja lub glosno i smierdzaco
pierdza. Ja nie rozumie dlaczego faceci po dluzszym czasie zaczynaja byc
oblesni. Czasami bywa to zbawne lub obrzydliwe... Czy znacie jakies sytuacje
ktore warto tutaj opisac?
Obserwuj wątek
    • cienmotyla Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 18:05
      Ja nie lubię jak przeklinaja. To oznacza brak kultury przy kobiecie. Nie lubie
      jak nie przepuszczają mnie w drzwiach, jak pierwsi się nie witaja. Czy to jest
      obrzydliwe- nie wiem. Ja tego nie lubie:)
      • Gość: studencik Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: 195.116.35.* 10.08.06, 09:49
        mnie zawsze uczyli ze to kobieta powinna pierwsze podac dlon mezczyznie w celu
        przywitania:)
        • Gość: Anett Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:57
          racja!:)
    • katarzynka666 Nie lubie przeklinania! 08.08.06, 18:06
      NAjgorsze jest jak przeklinaja co drugie slowo. I jezdza samochodem ojca zeby
      sie pochwalic!
    • Gość: Agunia Sa obrzydliwi IP: *.range86-142.btcentralplus.com 08.08.06, 18:18
      Moj maz dlubie caly czas w nosie - to juz bez krepacji - musze sie drzec na
      niego zeby przestal i to na chwile pomaga, a jak tylko sie nie patrze dlubie
      znowu. Pierdzi caly czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod koldra, fuuuuujjjj
      i ja musze spac w tym smrodzie.
      • Gość: aska Re: Sa obrzydliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:21
        zabawiaja się w łazience
      • Gość: aga26 Re: Sa obrzydliwi IP: *.cable.satra.pl 08.08.06, 18:25
        No to jednym slowem straszkiwa swinia z tego Twojego meza a raczej wieprz, hehe
      • milusidopodusi ale sie usmialam 08.08.06, 23:12
        chyba nie wyjde za maz..
      • cza_arna Re: Sa obrzydliwi 09.08.06, 19:35
        Pierdzi caly czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod koldra, fuuuuujjjj

Chciałabym zauważyć, że każdy człowiek produkuje gazy, czy tego chce czy nie, w
        związku z tym musi je wydalić na zewnatrz. Jeżeli powstrzymuje się w ciągu dnia
        , z róznych powodów, pozbywa się tych gazów w nocy podczas snu, totalnie
        bezwiednie.
        Wieć może zachowanie Twojego męża nie wynika tylko z chamstwa?
      • Gość: dzfgadsfgh Re: Sa obrzydliwi IP: 212.182.6.* 14.08.06, 13:44
        No to dlaczego nie rzucisz tego siurdaka ?
    • Gość: kasia Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:20
      onanizują się ciągle
    • Gość: danuta piszą na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:22
    • Gość: Nina Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 08.08.06, 18:22
      Rano wachaja skarpetki czy sie jeszcze nadaja do wlozenia.
      • brylancik1 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 18:29
        ja nie nawidze jak facet nosi kilka dni jedną pare skarpet ja to zmieniam
        codziennie nawet jak sa troche ubrudzone przeciez jest automat i mozna je
        wyprac ale jak slysze jego ze sa jeszcze czyste a pozniej wyciaga takie
        smierdziele i kaldzie gdzies w pokoju w kont to mam dosyc :/
        • Gość: aaaaaaaa Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:32
          liżą kobiety po ci..ch
          • Gość: aga26 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.cable.satra.pl 08.08.06, 18:47
            Wedlug Ciebie to ochydne?? Ja nie uwazam aby kobiece narzady plciowe byly
            bardziej ochydne od meskich. To kwestia higieny. Wszyscy lubia seks oralny :))
            • Gość: aaaaaaaa Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:52
              Gość portalu: aga26 napisał(a):

Wszyscy lubia seks oralny :))

mów za siebie
              • Gość: aga26 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.cable.satra.pl 08.08.06, 22:48
                A coz to za dziwolag na tym forum??? Pewnie jakies 13 letnie dziecko, hehe. Nie
                martw sie w tym wieku to jest normalna reakja. tez sie wtedy jeszcze brzydzilam
                takich rzeczy :D
                • Gość: aaaaaaaa Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 01:03
                  Gość portalu: aga26 napisał(a):

> A coz to za dziwolag na tym forum??? Pewnie jakies 13 letnie dziecko, hehe.
                  Nie
                  > martw sie w tym wieku to jest normalna reakja. tez sie wtedy jeszcze
                  brzydzilam
                  > takich rzeczy :D

brzydziłaś się lizać cipki ? ale już ci przeszło ?
                  • Gość: aga26 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.cable.satra.pl 09.08.06, 10:49
                    Chodzilo mi o seks oralny. Jestes tak tepy czy tylko udajesz?? Nie wdaje sie w
                    dyskusje z malolatami.
    • kotek_vel_lol2 dobre :D 08.08.06, 20:10

• aashenta Re: dobre :D 08.08.06, 20:12
        dłubie w nosie i pierdzi ;/
        • Gość: ? Re: dobre :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:17
          aashenta napisała:

> dłubie w nosie i pierdzi ;/
          >
          >

z taką świnią jeździsz pod namiot ?
          • aashenta Re: dobre :D 08.08.06, 20:18
            nie jezdze pod namiot swinio
            • Gość: ? Re: dobre :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:29
              aashenta napisała:

> nie jezdze pod namiot

pie..sz jak potłuczona, w każdym wątku co innego
              • aashenta Re: dobre :D 08.08.06, 20:37
                dziecko domek a namiot to różnica wiesz?
                widze ze mnie czytasz ale niezbyt dokładnie
    • Gość: rozgwiazda Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:16
      srajo ale baby też srajo i to śmnierdzi
      • aashenta Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 20:16
        Gość portalu: rozgwiazda napisał(a):

> srajo ale baby też srajo i to śmnierdzi

"srajo" ;))))
        • Gość: rozgwiazda Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:19
          no i czego sie śmniejesz? u nas w Ciechanowie sie tak muwi
          • aashenta Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 20:20
            smieszne;)
            absolutnie nie wysmiewam wrecz przeciwnie;)
    • agatka_to_ja Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 20:37
      mała uwaga - pisze sie oHydny!
      • no-bo-tak Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 20:55
        "Ja nie rozumie dlaczego faceci po dluzszym czasie zaczynaja byc
        oblesni." po prostu po dluzszym czasie faceci zaczaja czuc sie coraz bardziej
        swojo i nie krepuja sie, tak jak np na pierwszej randce... z drugiej strony, sa
        to przeciez naturalne odruchy i nie ma co sie obrazac, czy wytykac mu tego jako
        jakiegos bledu...
        • katja_24 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 22:12
          Moze to sa naturalne odruchy, ale ja bym jednak wolała,zeby facet z ktorym sie
          kocham nie robil oblesnych rzeczy...To jest raczej mało pociagajace :/.
      • kotek_vel_lol2 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 20:57
        myslisz, ze ktos to wezmie sobie do serca?
        • Gość: iron_wanienka ohydne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:44
          kąt!
          mówi!

ludzie, co robiliscie na lekcjach polskiego to jedno.osobny problem stanowi
          fakt, ze za malo czytacie(nie mowie o mailach czy smsach..)
    • indywidua Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 08.08.06, 23:06
      Eee...puszczanie bąków,dłubanie w nosie...hmm...dziewczyny a wy co jesteście
      jakieś z innego świata..nie puszczacie bąków?? nie dłubiecie w nosie?? nie
      bekacie...?? jeśli chodzi o pierdzenie i bekanie to chyba normalny proces
      każdego człowieka...jeśli z kimś jesteś i z nim mieszkasz...albo często
      przebywasz nie bedzie odchodził kilometra żeby sobie spokojnie bąka puścić bo
      mu sie przecież odechce...a to chyba niezdrowe trzymać gazy w sobie...
      • Gość: Kasiula888 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.milenium.net.pl 08.08.06, 23:59
        A w sumie sie zgadzam hehe...moze ja tak nie postepuje..ale bąki to normalna sprawa..:)pozdrawiam;]
    • Gość: marta Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.toya.net.pl 09.08.06, 01:06
      Mój facet dłubie sobie między jajami a odbytem a potem to wącha i daje mi po
      powąchania mówiąc "zobacz, śmierdzi frytkami".
      • jagodzianka86 buahahaha 09.08.06, 08:31
        abuahahahaha :D masz niezle trzepnietego faceta :D ale mam nadzieje ze nie
        wachasz?? a tak przy okazji to on sie myje?? he he he frytki miedzy nogami he
        he he dobre :D
      • aashenta Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 08:34
        Gość portalu: marta napisał(a):

> Mój facet dłubie sobie między jajami a odbytem a potem to wącha i daje mi po
        > powąchania mówiąc "zobacz, śmierdzi frytkami".

a fe;/
        i wąchasz?
        ;))))
      • Gość: k. Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: 82.177.161.* 30.08.06, 23:42
        Ojezuuuuuuuuu!!!! Nie moge jak sie usmialam!!!!!!!!!!! Hahahahah
    • cienmotyla A wiecie, że... 09.08.06, 09:32
      ... z tego pytania śmieją się na forach regionalnych? Przywłaszczyli je sobie:)
    • Gość: Aszik Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:28
      Tez nie lubie kiedy bekają albo puszczają bąki. Jedno mnie tylko zastanawia w
      Twoim poście. Znasz kogos, kto puszcza pachnące bąki?
      • jagodzianka86 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 10:31
        bekanie i baki to cos normalnego tylko zeby to robic z kulturka. kazdemu moze
        sie wypsnac, ale jak robi to z premedytacja przy obiedzie ( bo i tacy sa) to
        faktycznie jest to obrzydliwe.
    • Gość: nieodpowiedzialna Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:35
      Najgorzej jak się drapia po jajach, jak myślą, że nikt nie widzi. I tak nerwowo
      drapiąc się rozglądają się dookoła!
    • jagodzianka86 jest cos poza bekaniem i bakami 09.08.06, 10:40
      ... mlaskanie przy jedzeniu i to jeszcze tak jak male dzieci zuja gume.
      nienawidze kiedy facet ma dlugie szpony u stop i u dloni chocby dlatego ze
      pozniej mam cale nogi podrapane. Moj byly byl w tym i mistrzem (w zapuszczaniu
      pazurow, drapaniu i mlaskaniu) i nie pytajcie dlaczego bylam z kims takim, bo
      teraz juz sama nie wiem :-/a jak sa jeszcze brudne to juz wogole klapa. brudne
      paznokcie mozna wybaczyc tym ktorzy pracuja fizycznie. czasem gdy widze faceta
      z zapyzianymi paznokciami mam ochote otworzyc darmowy punkt czyszczenia
      paznokci.
      • Gość: gosiek Re: jest cos poza bekaniem i bakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:54
        mój facet pracuje fizycznie ale jeszcze nigdy nie widzialam u niego brudnych paznokci, i jeżeli chodzi o higiene i dbanie o siebie ( mówię tu o np maseczce oczyszczającej ) to wiem że nie jedna dziewczyna tak w połowie o siebie nie dba jak On. A to że z czasem czują się bardziej swobodni, to moim zdaniem normalne. Każdy ma prawo puścić bąka czy beknąć sobie. Oczywiście nie w najmniej odpowiednim momencie.
        Co do skarpetek, to zawsze muszą być czyściutkie. Ile razy wychodzi z domu tyle razy zaklada czyste skarpetki - cieszy mnie to :)
        A co do zabawiania się, chyba kazdy facet to robi. =)
        • saba63 Re: jest cos poza bekaniem i bakami 09.08.06, 10:57
          Twój facet robi sobie maseczki oczyszczające?!
        • jagodzianka86 Re: jest cos poza bekaniem i bakami 09.08.06, 11:13
          z tymi skarpetkami to chyba natrectwo.. jak wychodzi 3 razy po zakupy to 3 razy
          zmienia skarpetki?? to juz lekka przesada... opisalas swojego faceta jakbys
          byla z gejem albo conajmniej megametroseksualnym kolesiem :/
          • yakiekaska Re: jest cos poza bekaniem i bakami 09.08.06, 11:56
            ja u swojego faceta toleruje wiele rzeczy, ale to tylko dlatego, ze i ja
            czasami sobie bekne czy puszcze baczka, bo tak zostalismy skonstruowani, ze jak
            nie jedna strona to pojdzie druga ;)
            jak wiem, ze zjadla fasolke czy jajecznice na cebuli to kaze mu wystaiwac tylek
            za okno albo wyjsc do lazienki i tak oddac sie co bardziej odorowym
            czynnosciom ;)
            jednego czego u niego nieznosze i niecierpie to pokazywanie mi przezutego
            jedzenia, ktorego jeszcze nie przelknal. doprowadza mnie to do furii, bo
            doskonale wie, ze mnie to poprostu obrzydza!!! ble
    • Gość: Skin Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:54
      A tylko geje zmieniaja skarpetki do h..a??zastanow sie
      • saba63 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 11:58
        Ja osobiście nie zniszę takich, którzy się depilują, robią sobie maseczki,
        chodzą do solarium itp.
      • jagodzianka86 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 12:10
        o skarpetkach napisalam, ze to chyba jakies natrectwo zmieniac skarpetki za
        kazdym razem jak wychodzi z domu ( na zakupy inne skarpetki, na wynoszenie
        smieci inne, a na odbior poczty inne) czy to nie jest chore?? a moze tak mu
        giry smierdza ze inaczej nie da rady??
    • la19 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 12:03
      ja nie lubie jak moj facet nosi inne skarpwetki niz biale:D ubiera sie na
      sportowo wiec zawsze pasuje-zeby nie bylo ze do garnituru mu kaze nosic tez
      biale;D :D aaa i nie lubie jak jestem glodna a on mi jescze podjada moje
      jedzenie..zarloki z tych facetow naszych !!
      • Gość: orlica Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:14
        Mój ex kiedys zrobil telefonem zdjęcie swojej kupy w sedesie, a potem mi to
        pokazał.
        • saba63 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 12:15
          Obrzydlistwo!!!!!!! Mogłaś go potem dotykać?
          • Gość: orlica Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:17
            to byl ostatni raz kiedy go widziałam
            • saba63 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 12:19
              No fajna kobita z Ciebie.
        • misiu_koala87 Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 11.08.06, 23:43
          o moj boze:O:O:O:O:O:O:O:O:O :P:P:P:P zartujesz ?powiedz ze to nieprawda:O:O!!!
      • Gość: pie.. Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:08
        la19 napisała:

> ubiera sie na sportowo

znaczy sie, dresiarz? ;P
    • nie.chce.mi.sie hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 12:19
      • saba63 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 12:20
        skąd wiesz, że nie?
        • Gość: gosiek Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:45
          saba63 ty to chyba jakas nienormalna jesteś... gdzie jest napisane że tylko dziewczyna może robić sobie maseczki oczyszczające?????!!!!!!! Nie mówie że robi je codziennie, ale dla oczyszczenia skóry co tydzień, dwa tygodnie robi... i chwale go za to... przynajmniej nie ma takiej opryszczonej skóry jak niektórzy... a z tymi skarpetkami to też nie przesadzaj... nie mówie o pójściu do sklepu, czy odebraniu poczty... Przed ponad pół dnia nie ma go w domu, bo jest w pracy... a o skarpetki chodziło mi, że jak ma chociaż troszke przybrudzone, lub śmierdzące...poprostu dba o swoje obuwie...może ty tego nie robisz, ale nie wszyscy są tacy jak ty.... pozdrawiam...papa
          • jagodzianka86 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 13:08
            <Ile razy wychodzi z domu tyle razy zaklada czyste skarpetki >

tak napisalas wyzej. Twoja wina, wiec nie naskakuj na sabe
          • jagodzianka86 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 13:11
            to pewnie ze swoim facete dzielisz sie swoimi kosmetykami, co?? ciekawe czy
            Twoj facet jest ladniejszy od Ciebie... moze tez uzywa blyszczyka na suche
            usta?? i serum pod oczy by nie miec zmarszczek?? ja Cie nie strasze ale uwazaj
            na swoja bielizne... moze polubic jej dotyk na swoim ciele :P
            • Gość: gosiek Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:20
              dobra, może tak napisalam, ale chyba nikt nie jest taki głupi żeby się nie domyślić o co chodzi. Aha i nie używa moich kosmetyków...a tym bardziej nie będzie nosił mojej bielizny... =/ a i jestem pewna, ze nie jest pierwszym facetem któy robi sobie maseczki oczyszcające.... a co, Twój moze się w ogóle nie myje? co..??
              • jagodzianka86 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 13:26
                kochana oczywiscie ze sie myje :) i uzywa kosmetykow przeznaczonych dla
                mezczyzn. i nie jest pryszczaty. wystarczy dobre mydlo, odpowiednia dieta, a
                jesli ktos ma powazny problem z tym to sie idzie do dermatologa a nie robi sie
                z siebie panienki. moj facet musi byc facetem, a nie.. twoim partnerem.

z saba po czesci zgadzam sie jesli chodzi o solarium, ale nie do konca.
                solarium nie koniecznie jest po to by sie opalac... w zimie jest bardzo dobre
                na zle nastroje i trzeba przeciez jakos nadrobic ubogie naslonecznienie w tym
                okresie. ja chodze na solarke sie wygrzac i jesli facet chodzi tam z tych
                samych powodow to ok.
                • Gość: gosiek Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:37
                  Nie ważne...mam dość głuiej i bezowocnej rozmowy. Pozrawiam. Papa
                  • jagodzianka86 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 09.08.06, 13:39
                    he he ja tez:D. czas isc do domu.pozdrawiam pa pa
          • saba63 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 10.08.06, 11:50
            Czytaj dobrze, nic nie pisałam o skarpetkach....chyba.
            • jagodzianka86 Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t 10.08.06, 12:06
              no zgadza sie zzze nic nie pisalas o skarpetkach bo to ja pisalam :D :D :D
          • Gość: m. Re: hehe, pomimo tego nie mozecie bez nas żyć n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:20
            z tymi skarpetkami to sie zgadzam... szczegolnie ze facetom nozki
            troszke "inaczej" smierdza... moj facet nie ubierze dwa razy tych samych i tez
            wzglednie b.czesto zmienia i wcale nie uwazam ze ma jakies natrectwo... a nawet
            jak to natrectwo, bo jak widac jest mniejszoscia, chwala mu za nie...
        • Gość: wacuś Re: bo jakdługo można kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:12
          plastikowego stwora na baterie ?:)

saba63 napisała:

> skąd wiesz, że nie?
    • Gość: alowa Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: 80.51.247.* 09.08.06, 13:10
      Mój facet zawsze obżera się bardziej niż powinien i potem siedząc nieruchomo
      przez jakis czas SAPIE!! i jęczy i narzeka że sie obżarł.... Wystarczy zjeśc
      mniej!!Ale mu można mówic.... A brzuch rośnie..ale to już inna kwestia. Acha, i
      zawsze jak sie kąpie lub bierze prysznic , to cała podłoga w łazience jst w
      wodzie!!Chlapie jak kaczka. Rozumiem że można namoczyc troche...ale TROCHE a
      nie na maxa. No i oczywiście nie zetrze podlogi po sobie :/
    • Gość: Katarzyna666* Znam takie soboy :) IP: *.range86-142.btcentralplus.com 09.08.06, 14:11
      Uwazam ze kazdy ma naturlane odruchy bekania... ale nie trzeba tego robic tak
      glosno zeby sasiedzi slyszeli. jest to obrzydliwe. Mam odruch wymiotny jak
      facet glosno perfidnie beka. Mozna to zrobic cicho.
      Co do pierdzenia... mozna przeprosic za puszczenie baka. lub chwile sie
      powstrzymac. a jezeli wiesz ze pierdzisz po fasoli jak cholera to jej nie jedz.
      a oni wpieprzaja wszystko co sie da.... nie zwracajac uwagi na to ze mozna te
      gazy zmniejszyc.
      Wciaganie gili do nosa!!! O jenki jak ja tego nie cierpie. Po to sa chusteczki
      zeby wydmuchiwac w nie zawartosc nosa. Czesto nie wydmuchuja bo im sie nei
      chce. ps kobiety tez tak robia. nie znosze tego.
      Ja rozumie ze to sa naturalne odruchy!!!! Nie przecze : kazdy to robi!!! ale
      mozna zrobic to troche ciszej bez chamstwa. Beknac sobie ciocho, jak cos jest
      gazotworcze w twoim organizmie ograniczac to... jezeli kogos kochasz to sie
      poswiecasz i nie powodujesz obrzydzenie.
      • Gość: gosiek Re: Znam takie soboy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:16
        mi się śmiać chce jak nagle mój facet bez słowa na balkon wychodzi.... :) hehe..
    • Gość: Katarzyna666* tzn osoby! IP: *.range86-142.btcentralplus.com 09.08.06, 14:12
      leciutka literowka :)
      Uwazam ze kazde normalne reakcje organizmu mozna zrobic nie robiac z siebie
      smierdziela. Uwazam ze wszytskiego mozna sie nauczyc :) Jezeli sie chce!!!!
    • Gość: Karolina Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 09.08.06, 19:28
      Nie znosze jak ktos mlaszcze!!! Jak cos jesz nie mlaszcz!!! Brrrrr
    • Gość: Anka Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 09.08.06, 19:33
      Jak je cebule!!! Nic gorszego od cuchnacego faceta. ja nie mowie o normalnym
      jedzeniu. tylko krojeniu cebuli na kanapke trzy razy dziennie. Fuuuuuj
    • normalso Re: Co ochydnego i obrzydliwego robia faceci ???? 09.08.06, 21:49
      Chociażby biją konia. Nie tylko nastolatcy, ale bywa że i facet żonaty jak go
      najdzie to marszczy freda. Potem trzeba prać takie prześcieradło alboo co
      gorsza dywan. Albo pijaństwo. Facet przychodzi pijany i zachowuje sięjak
      zwierze, chce jak bonobo albo postawi kloca na dywan. Może już być posiusiany.
      Pozaz tym brak golenia w miejscahcintymnych i facet zostawia potem wyłążące
      włosy w różnych miejscach zupełnie jak sierść po psie i trzeba to sprząchać.
      • jagodzianka86 golić facetów z włosów łonowych?????? 10.08.06, 08:35
        czy ja dobrze zrozumialam?? niecierpisz jak facet jest tam nieogolony, bo
        zrzuca siersc po mizianku?? to moze jedna rada. przerzuc sie na dziewczynki,
        latwiej je namowisz na ogolenie gdzie tylko zechcesz (no moze poza głową).
        • normalso Re: golić facetów z włosów łonowych?????? 10.08.06, 08:38
          ale włosy z dupska wyłaćżą czasem pobrudzone kupą... fuuuuj!
          • jagodzianka86 Re: golić facetów z włosów łonowych?????? 10.08.06, 09:54
            w takim razie ladnie popros swojego mencizne zeby sie myl :P
        • aashenta Re: golić facetów z włosów łonowych?????? 10.08.06, 08:38
          jagodzianka86 napisała:

> czy ja dobrze zrozumialam?? niecierpisz jak facet jest tam nieogolony, bo
          > zrzuca siersc po mizianku?? to moze jedna rada. przerzuc sie na dziewczynki,
          > latwiej je namowisz na ogolenie gdzie tylko zechcesz (no moze poza głową).

hehehe dobre;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka