Dodaj do ulubionych

Nigdy nie miej przyjaciółki

09.08.06, 13:37
Mam już swoje lata (po 40)i wiem co piszę.Najbardziej wredne okazały się moje
przyjaciólki i koleżanki.Spały z moim mężem (wykorzystując informacje ode
mnie).Szkoda gadać.Dziewczyny, przyjażńcie się z mężczyznami...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiek Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:46
      no ja dopiero 19 ale też sie strasznie przejechałam. Miałam przyjaciólke od przedszkola. Jakieś 1,5 roku temu okazalo się jaka jest naprawde. Miałyśmy całą paczke i okazalo się że z każdym obgadywala każdego. raz zebralyśmy sie wszystkie i powiedzialyśmy jej. Później roznosila plotki o każdej, a najbardziej jeszcze o mnie. Że jestem dziwką, że daje d.py po dyskotekach itd. Noi ja się z jej byłym chłopakiem związałam, to do każdego mówila że on jest ze mną bo mu dobrze d.py daje, albo że jest ze mna żeby jej zrobić na złość. No a prawda jest taka, ze sama zdradza swojego teraźniejszego na lewo i prawo bo nie raz opowiadala nam o swoich miłosnych ekscesach.
      • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 13:52
        mi i mojej przyjaciółce to cały świat może zazdrościc tej przyjaźni :)
        jest między nami taka emocjonalna więź, że nic i nikt nie jest w stanie tego
        zniszczyć...gdybym chciała pisać o naszej przyjaźni rozpisałabym się na milion
        słów (mogłabym!) wiem tylko że ta przyjaźń to w życiu najlepsze co nas
        spotkało ! :):):)
      • moly23 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 18:06
        Racja nie ma przyjaciółek!!! ile ich było tyle razy się zawiodłam....kobiety
        zawsze miedzy sobą będą rywalizować...ja tez rywalizuje..
    • Gość: toska Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.u3d.net / 83.14.162.* 09.08.06, 14:23
      to zazdroszcze ja niestety mam podobne przygody z moimi "przyjaciolkami"
      czasami potrzebuje sie wygadac lecz zanim wszysko im powiem musze sie nad tym
      bardzo dobrze zastanowic bo wiem ze jak sie poklucimy to w tym czasie napewno
      cos wygadaja. Chcialbym miec taka prawdziwa przyjaciolke lecz jak narazie
      niestey nie mam :(
      • Gość: gosiek Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:29
        no wiem, rozumie cie toska. to wszystko co wiedziala ta moja "przyjaciólka", wszystkie nasze prywatne rozmowy to teraz wszyscy moi znajomi wiedzą. Ale na szczęście wiedzą jaka jest ta panienka która im to mówiła :) :)
        • Gość: mala_khaboo Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 18:37
          he...ja tez wlasciwie nigdy nie maialm prawdziwej przyjaciolki.wczesniej czy
          pozniej obgadywaly mnie chociaz ja bylam wobec nich lojalna:(
    • megus7 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 20:10
      ja tez sie zajebiscie przejechałam...poszlam pewnego dnia w odstawke, gdy na
      studiach zamieszkałysmy z trzecia dziewczyna... i dzis po naszje przyjazni nie
      ma sladu. szkoda, brakuje mi takiej bratniej duszy, z która mozna o wszystim
      pogadac :(
    • mysia94 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 20:15
      rozumiem cie doskonale.ja miałam przyjaciołkę od podstawowki.pod koniec liceum
      poznała chłopaka który zaczął ją strasznie oganiczać.nigdzie nie chciała
      wychodzić i odsuneła sie ode mnie.zawsze wszędzie byłyśmy razem,nie
      potrzebowałyśmy innych kolezanek.i zostałam bez przyjaciółki;-(.
      • megus7 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 20:19
        no widzisz my tez sie oddaliłysmy jak sie zakochała... ale nie do tego
        stopnia :/ a byłysmy naprawde zżyte wiesz nawet przygody z facetami miałysmy
        podobne, ten sam gust... ale okazalo sie ze ta 3cia jest "taka fajna i szalona"
        a ja nagle okazalam sie niepotrzebna :( treaz fak faktem mam wspaniałego
        przyjaciela w moim chłopaku, ale wiadomo, ze to nie to samo co taka prawdziwa
        kumpela..
    • katja_24 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 20:35
      Ja sie jeszcze nie przejechalam,ale ogolnie nie ufam zbytnio kobietom i wole
      meskie towarzystwo
    • agata781 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 21:03
      To znaczy że nie mam czego żałować!!Nigdy nie miałam przyjaciółki i na to
      wygląda że na złe to mi nie wyszło:)
      • carinaa1 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 21:09
        Można mieć przyjaciółke i męża.Sama mam dwie od serca bliskie przyjaciółki i w
        życiu byśmy sobie czegoś takiego nie zrobiły.Za dobrze sie znamy i szanujemy-
        jesteśmy gotowe nawet na to że jak nam nie będzie sie układać w związkach to
        wszystkie zamieszkamy ze sobą i z dzieciakami.Znamy sie dłuugi okres i dzień w
        dzień ze sobą przebywałyśmy.
    • kalinazkalinowa Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 21:10
      nie wierzę w przyjaźń z mężczyznami najczęścej kończy się romansem
      • carinaa1 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 09.08.06, 21:15
        popieram Cie -przyjazn damsko męska zawsze za tym kryje sie podtekst seksualny
    • cienmotyla Ale... 09.08.06, 22:53
      Przyjaźń z mężczyzną też nie jest łatwa. Choć istnieje:)
      • milusidopodusi glupie sa te ktore sadza ze... 09.08.06, 23:42
        nie ma przyjazni miedzy kobietami...poprostu nie trafilyscie na odpowiednia
        osobe...ja mam przyjaciolke ktora znam od zerowki i jestesmy jak
        siosry...mozecie mi tylko pozazdroscic zaden facet nie zniszczy naszej
        przyjazni..nie powiem nieraz byla wystawiana na ciezkie proby..ale zawsze
        przezwyciezalismy trudnosci..moge jej powiedziec wszystko..o moich problemach w
        domu w szkole z chlopakiem rozmawiamy o intymnych sparawach o wszystkim,moge
        jej powiedzie i wiem ze mi doradzi ze nigdy mnie nie zawiedzie..pozyczamy sobie
        rozne rzeczy,doradzamy,bawimy na imprezach,smiejemy,spedzamy czas..gdyby moj
        chlopak byl taki jak ona napewno bylby dzis moim mezem,niewazne ze jestem
        jeszcze na to za mloda..wszyscy co nie zaznali takiego szczescia jak ja i
        twierdza ze wszystkie kobiety sa rywalkami sa w wielkim bledzie i moga mi tylko
        pozazdroscic..to ona byla gdy oblalam egzamin przy mnie,to ona mnie pocieszala
        gdy chlopak zdradzil,to ona pocieszala gdy chlopak chcial mnie skrzywdzic,to
        ona pomagala w trudnych chwilach,zawsze bedzie moja przyjciolka,nie pozwole
        zeby ktos lub cos to zepsol..i sie ciesze bardzo z tej przyjazni bardzo..the end
        • Gość: gosiek Re: glupie sa te ktore sadza ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:57
          ja się teraz bardzo nie angażuje w przyjaźń z kobietą... mam faceta, który jest moim przyjacielem. moge mu o wszystkim powiedzieć. chociaż ostatnio dość często spotykamy się z naszym kumplem i jego dziewczyną, i chociaż z "nią" nie jesteśmy przyjaciólkami, to mówimy sobie o wszystkim. :)

a co do przyjaźni damsko-męskiej: myśle, że istnieje. ja osobiście mam sporo kumpli z mojego wieku, z którymi się bardzo przyjaźniłam. Jak mieli jakies problemy ze swoimi dziewczynami to przychodzili do mnie po porady, jak mi coś trzeba było to szlam do nich. i zawsze mogłam na nich liczyć. ale niestety, jak to bywa, jedna dziewczyna, okolo 10 chłopaków, głupie plotki itd. Noi postanowilam, że tylko czasem na imprezach się będziemy widywać.
          • Gość: gosiek Re: glupie sa te ktore sadza ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:59
            Noi i ide czasem do nich jak mi smutno...wiedza jak mi humor poprawić :) noi się rozstać nie możemy bo tematy do rozmów nam się skończyć nie mogą... :)
    • Gość: :)) Przyjaźń istnieje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:12
      od przedszkola mam przyjaciolke. znaczy sie znam ja od przedszkola,w
      podstawowce sie zaprzyjaznilysmy,przez te wszystkie lata sie ani razu nie
      rozstalysmy,bo akurat tak sie zlozylo,ze do kazdej szkoly razem sie
      dostawalysmy.
      i nikt mi nie powie,ze nie ma przyjazni miedzy kobieta a kobieta. jest!! moja
      przyjaciolka jest mi blizsza niz ktokolwiek,mowie jej o wszystkim, moge zawsze
      na nia liczyć,zawsze gdy jej potrzebuję, jest. po prostu jest. i to dziala w
      dwie strony. zawsze tak bylo i mam nadzieje,ze zawsze tak bedzie. byly ciezkie
      chwile,szczegolnie jesli w relacje wchodzil chlopak,i ta ktora takiego
      mialam,wolala sie z nim spotykac niz z psiapsiola swoja,jednak zawsze
      dochodzilysmy do porozumienia i do tej pory jest rewelacyjnie.
      przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna? podziwiam ludzi,ktorzy takiej zaznali. u
      mnie to sie skonczylo tak,ze to ja sie niestety zakochalam,on choc byl z
      zwiazku, mial do mnie jakis sentyment.ale to taka aluzja...moge mu powiedziec
      wszystko, oprocz tego,co czuje do niego. bo wtedy przyjazn miedzy mna a nim
      skonczylaby sie... dobrze jest,jak jest. moze i on sie we mnie zakocha? :))
    • kasiaczernia Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 10.08.06, 15:21
      Ja nie mam przyjaciółki:-)))
      Mam tylko koleżanki z którymi o wszyskim się poprostu nie rozmawia:-)))
    • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 10.08.06, 15:23
      ja bez mojej przyjaciólki zyć nie potrafiłabym i ona beze mnei też
      chcoiaż koleżanek mamy naprawde sporo :)
      właśnie za chwile do mnei wpada na kawke a potem na piwko gdzies idziemy :)
      a w weekend jedziemy sobie do Milówki :)
    • misiak153 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 10.08.06, 15:46
      ja miałam wiele "przyjaciólek" niektóre mnei zostawiały, niektóre ja, ale teraz
      to z moja przyjaciólka świetnie sie dobrałysmy i jest super, mama nadzieje ze
      tak bedzie zawsze
    • Gość: Nieradka Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:31
      Ja mam przyjaciółke, znamy się od zawsze jest dla mnie bardzo ważna to jej mogę
      powiedzieć o wszystkim co się dzieje w moim życiu... myślę, że tylko ona mnie
      tak naprawde zna.
      • aniiatka Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 10.08.06, 22:58
        Zgadzam się z tym ... Mialam 10 lat przyjaciolke, ale w najgroszym dla mnie
        momencie olała mnie, nie potrafiła pomóc, bo nie chciała, moze byla niedojrzala
        i miała inne priorytety, nie wiem. Poleciały różne słowa , kontakt sie urwał.
        Od 3 lat nie mamy kontaktu. Zawiodła mnie najbardziej na świecie, a mimo to
        tesknie za nia. Zycie.
    • li_lah ZemstA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 11.08.06, 08:17
      ja bym sie na twoim miejscu zemscila jakos konkretnie..ajak sie mawia Sukces
      jest najlepsza zemsta. skup sie na swoim szczesciu:praca moze zaczniesz cos
      więcej zarabiec? kupisz sobie samochod co oczywiscie zakluje te su.ki w oczy.
      moze znajdziesz nowego mezczyzne? moze Twoje dzieci osiągną coś czego tamte
      bedą mogly tylko pozazdroscic? ciesz sie ze wyszlo jak wyszlo. przynajmniej
      wiesz na czym stoisz. jestem dosc mloda ale na tyle mam tego wszystkiego za
      sobą ze wiem co mowie.I jeszcze jedno! przyjaciolki kobiety nie istnieja!
      predzej czy poźniej ktos lub cos rozwali nawet najdluzsza i
      najwierniejsza "przyjaźń"
    • jagodzianka86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 08:19
      a co jak przyjaciel- facet zacznie tez sie dobierac do meza?? ja akurat do tej
      pory mam chyba bardziej przykre doswiadczenia z facetami-przyjaciolmi, mam
      bardzo waskie grono przyjaciol, bo nie wszyscy sie nadaja na moich przyjaciol.
      choc musze sie przyznac, ze jednak minimalnie liczba facetow przewyzsza liczke
      dziewczyn w gronie moich przyjaciol...
      • li_lah Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 08:38
        powiem Ci tyle: wiele ludzi mylnie naywa znajomych z ktorymi chodzi na piewo-
        przyjaciolmi..przyjaciel to mocne slowo
        • milusidopodusi przyjaciela ma sie jednego! 11.08.06, 12:59
          nie znacie slowa przyjazn?kolegow mozna miec wiele..
    • enigma_20 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 13:08
      Moja przyjaźń zaczęła się walić, kiedy przyjaciółka zakochała się w
      nieodpowiednim chłopaku, na moje nieszczęście- moim koledze. Jako,że oboje byli
      o siebie cholernie zazdrośni (chociaż ona wierna jak cholera a on..szkoda
      słów), to ona non stop wypytywala mnie o niego, kontrolowala jego życie itd.
      wkońcu powieziałam, jej kilka słów no i żeby dała sobie spokój z nim w końcu i
      co...powiedziala, że mówie tak tylko dla tego że sama jestem w nim zabujana, bo
      jest przystony, wspanialy itd. i że ma dość naszej przyjaźni i wiecie co..nie
      widzialam jej od roku, wyjechala, a po naszej kilkunastoletniej przyjaźni
      pozostały tylko wspomnienia. Cóż może wielkiej krzywdy mi nie zrobiła, ale
      jakieś oskarżenia bezpodstawne. Aha!no dowiedzialam sie jeszcze, że w tej
      zazdrości sparwdzała mój telefon, kiedy np zostawiłam go na chwilę i czytała
      sms, które ewentualnie wyslalam lub dostalam od jej kolesia (mojego kolegi z
      piaskownicy z którym sama ja poznałam, czego cholernie żałuje!)Ich związek i
      jakies głupia zazdrość pozbawiły mnie przyjaźni.No i teraz poważnie, znajomość
      z facetami jest znacznie fajniejsza:):):)
      • milusidopodusi Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 13:15
        jakie to durne..przez faceta..ale wiesz co?popelnilas jeden zasadniczy blad?nie
        powinnac byla jej tego mowic...zazdrosc jest rzecza ludzaka a ty nie wzielas
        pod uwage jej uczuc..ze ona go naprawde kochala..tez bym cie kopla w dupe!
        powinnas ja wspierac a teraz sie tu zalisz..z toba sie ona nie ozeni..nie
        bedzie miec dzieci i nie stworzy domu..powinnas ja wspierac co innego gdyby byl
        jakims szmaciarzem,bil ja itp..
        • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 21:20
          twoim zdaniem "przyjaciólka" powinna okłamywać ??
          ja z moja friend od razu byśmy sobei powiedziały !!!
          a potem razem piwko piły :)
      • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 21:19
        nie masz czego żałować :/
        taka przyjaciołka weeeeeeeeeeeeeeź
        nie warta nic :)
        szczerość!!! przedewszystkim, nawet ta do bólu =>przyjaciel zrozumie
      • milusidopodusi taka powinna byc szczerosc?mi sie wydaje ze to cos 11.08.06, 23:45
        innego jest..."szkoda
        słów), to ona non stop wypytywala mnie o niego, kontrolowala jego życie itd.
        wkońcu powieziałam, jej kilka słów no i żeby dała sobie spokój z nim"
    • milusidopodusi Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 13:16
      takie pie..nie mnie dobija..
      • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 21:21
        wielkie LOL :D
        żeby nei przeklinać :)
      • Gość: enigma_20 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.e-data.net.pl 14.08.06, 14:31
        Wiesz co... ja niby miałabym być winna!!!- o nie.. Też miałabyś dość tego, że
        jesteś w szkole a ona dzwoni i pyt czy on jest, z kim stoi w tej chwili, czy
        widzialam go z innymi dziewczynami, jak razem na imprezie to dzwoni i pyta z
        kim on sie bawi, jak mu idzie nauka, czy to czy tamto to prawda...a jak się
        kłóca miliony razem to jest chu.., bydlakiem. Oni zrywali ze sobą setki razy,
        ona wierna jak cholera- nie wychodzi z domu, nie maluje sie nawet bo jakiś inny
        na nią spojrzy a chłopak się może o tym dowiedzieć, a on dupczy sobie panienki
        na prawo i lewo... i tak przez 4 lata- i co?- nie powiezialabyś wkońcu kumpeli
        jak wygląda jej życie i żeby dała sobie z nim spokoj? I tak żałuje, że tak
        późno to zrobiłam, nie chcialam się wtrącać, ale i tak przez wszytskie lata
        bylam między młotem a kowadłem..
        • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 14.08.06, 14:33
          właśnie od razu bym jej powiedziała co jest grane i jakie mam odczucia
          ale zrozumiałaś to i dobrze zrobiłaś że jej powiedziałaś, to ona zachowała się
          choojowo do bólu :/ dlatego nie martw sie, przyjaciółką Twoja nie była skoro
          tak postapiła :/
    • lady_kath Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 17:34
      Ja z moja koffana wariatka przyjaznie sie juz od 12 lat. Przetrwalysmy razem
      caly system edukacji (teraz studiujemy), rozne zamieszania emocjonalne, nawet
      kiedy przez 3 lata mieszkalam na drugim koncu Polski to wiedzialam ze Ona gdzies
      tam jest i zawsze moge na nia liczyc. To cholernie wazne i piekne uczucie miec
      taka swiadomosc przyjazni na dobre i zle:)))
      A w przyjazn damosko-meska po prostu nie wierze;P
      • agatka_to_ja Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 11.08.06, 21:24
        "koffana"... wrrrrrrrrr .....jak ja nienawidze takich kretynskich słów idiotek,
        ktore pisza "sliczne koffane blogaski z dollsami"... jak widze takie "fajniusie
        różowe, koffane blogaski" to mnie SZLAG TRAFIA!!!!!!!!!

ludzie, piszcie PO POLSKU!!!!!!!!! "kochany" a nie "koffany"!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tralala Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.euro-net.pl 15.08.06, 14:24
        Nie mam przyjacióki i chyba nigdy jej nie miałam.Te wszystkie "przyjaciółki" z
        podstawówki,gimnazjum z liceum phi..do czasu moje drogie;/ Była taka osoba
        ,rozmawiałysmy o wszystkim,o chłopakach o zyciu o intymnych sprawach..na dobre i
        na złe..i raptem zakumplowała sie z kims z kim jak to powiedziała"nigdy nie
        będzie tak blisko jak ze mną".
        Mam fajnego chłopaka z ktorym moge pogadac o wszystkim ale nie zastąpi mi
        przeciez kolezanki dla której wyżale się po kłótni z nim,ktora doradzi,pogada o
        ciuchach i babskich sprawach.. :)
        Jest mi smutno że nie mam takiej osoby choćjestem normalna dziewczyną,potrafię
        doradzić i pogadać..ale tak to bywa gdy człowiekowi powodzi się w życiu,znajduje
        super chłopaka,zdaje lepiej mature i znajduje prace..życza szczęścia ale widac w
        oku przebłysk zazdrości..;/
        Nie wiem czy istnieje czyta przyjażń damsko męska ale ostatnio to się lepiej
        dogaduje z chłopakami niż z dziewczynami..
    • zbuntowany_aniol2 przyjazn jest piekna... 12.08.06, 00:22
      nie kazda konczy sie..ale nie jest piekniejsza od milosci..
    • Gość: malenka123 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 13:31
      to jest racja nie mieć przyjaciółki nawet, z tą którą da się o wszysctkim
      pogadać i tak Cię kiedyś obgada z kimś innym. ja miałam przyjaciółke poznała
      chłopaka i już ze mną nie chciała tak długo przesiadywać o wszystkim rozmawiać.
      potem okazało się ze w czasie naszej przyjaźni obgadywała mnie z inną
      koleżanką.. tak to chyba juz musi być trzeba się zaprzyjaźnić z mężczyzną :)
      • dania_86 Re: Nigdy nie miej przyjaciółki 14.08.06, 13:50
        bo to nie była przyjaciółka ! przyjaciele wobec siebie tak nie postepuja !
        wiem z doświadczenia :)
        pozdro dla mojej Marzenki !!!
        jak my się kochamy :):):):):):):):):) hehe
    • Gość: mamzegarek Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 12.08.06, 21:55
      mam przyjaciolke kocham ja nad zycie,
      a przyjazn z facetem? jedynie z gejem
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: 195.69.82.* 14.08.06, 14:40
      Moja kryptodziewczyna zwykla byla mawiac "baby to glupie ch*". Nie mylila sie -
      sama okazala sie byc jednym z glupich ch*.
    • Gość: tralala Re: Nigdy nie miej przyjaciółki IP: *.euro-net.pl 15.08.06, 14:27
      Nie mam przyjacióki i chyba nigdy jej nie miałam.Te wszystkie "przyjaciółki" z
      podstawówki,gimnazjum z liceum phi..do czasu moje drogie;/ Była taka osoba
      ,rozmawiałysmy o wszystkim,o chłopakach o zyciu o intymnych sprawach..na dobre i
      na złe..i raptem zakumplowała sie z kims z kim jak to powiedziała"nigdy nie
      będzie tak blisko jak ze mną".
      Mam fajnego chłopaka z ktorym moge pogadac o wszystkim ale nie zastąpi mi
      przeciez kolezanki dla której wyżale się po kłótni z nim,ktora doradzi,pogada o
      ciuchach i babskich sprawach.. :)
      Jest mi smutno że nie mam takiej osoby choćjestem normalna dziewczyną,potrafię
      doradzić i pogadać..ale tak to bywa gdy człowiekowi powodzi się w życiu,znajduje
      super chłopaka,zdaje lepiej mature i znajduje prace..życza szczęścia ale widac w
      oku przebłysk zazdrości..;/
      Nie wiem czy istnieje czyta przyjażń damsko męska ale ostatnio to się lepiej
      dogaduje z chłopakami niż z dziewczynami..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka