Dodaj do ulubionych

silikonowe piersi

13.08.06, 15:51
Jesteście za czy przeciw?
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: silikonowe piersi 13.08.06, 15:58
      przeciw
      • Gość: ff Re: silikonowe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:27
        zalezy. Jesli ktos nie ma piersi ,,wogole" - niech zrobi . Jesli chce
        powiekszyc zeby uwodzic facetow bombami wielkosci arbuzow - zenada.
        • motylek831 Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:31
          Zgadzam się z Twoim zdaniem. Ja bym sobie nie zrobiła, (wiadomo dlaczego :) ale
          moge zrozumieć dziweczyny które nie mają piersi wogóle i w tym celu chcą
          upiększyć vel dopełnić całokształt swojej kobiecości.
    • iron_wanienka Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:34
      trudno jednoznacznie stwierdzic...rozumiem dziewczyny, ktore nie maja wcale
      piersi i robia sobie silikonowe(ale NORMALNY ROZMIAR a nie wielkosci
      melona).jesli urodze dziecko i moj biust bedzie rozciagniety i malo pociagajacy,
      to mysle ze rozwaze taka decyzje.trzeba jednak wiedziec, ze jesli sami nie
      bedziemy sie sobie podobac, to innym tez nie(z silikonem czy bez;)
    • cienmotyla Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:45
      Może i warto sobie zrobić? W końcu i tak jestem nikim....
      • iron_wanienka Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:47
        cienmotyla napisała:

> Może i warto sobie zrobić? W końcu i tak jestem nikim....

co sie stalo? skad ten smutny ton?
        • cienmotyla Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:49
          Życie jest smutne, a ludzie ranią.
          -
          "Nie chcę zrozumienia, pocieszenia
          Iluzji istnienia, pustego uwielbienia"
          • iron_wanienka Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:55
            jesli chodzi o faceta, to nie ma co plakac i sie smucic, wiem to z wlasnego
            doswiadczenia: kiedy zostawil mnie moj chlopak, plakalam cala droge do
            domu(cala..).od tego czasu ani jednej lzy wiecej!
            • cienmotyla Re: silikonowe piersi 13.08.06, 16:57
              Dziekuje za słowa.
    • diablica20 Re: silikonowe piersi 14.08.06, 13:12
      ja za..chetnie bym sobie powiekszyla <niestety rozmiar A blee> ale niestety
      funduszy brak :D
      • dania_86 Re: silikonowe piersi 14.08.06, 13:35
        PRZECIW !!!!!!!!!!!!!!

ja tez tam prawie nic nie mam, rozmiar A :) ale nawet jakby mi mieli zafundować
        silikony to ni chooja !!!
        PRZECIW !!!!!!!!!!!!!!
        • shea4 Re: silikonowe piersi 14.08.06, 19:27
          ja tez pamela nie jestem kiedys byłam całkowicie przeciw. potem miałam taki
          moment ze moze sobie zrobie, ale tyle co sie naczytałam i naoglądałam na ten
          temat ze chyba sobie odpuszcze. Jak niedaj boze zrobi sie ropniak to masakra...
          po co mi to, liczy sie to co ma sie w głowie a nie wielkie balony :d zreszta
          mojemu chłopakowi to nie przeszkadza :)bardzo lubi moje biedroneczki :D hiihih
          • groszek_w_paski Re: silikonowe piersi 14.08.06, 19:38
            też jestem za tym że małe jest piękne :)
    • Gość: zal czy silikonowe smakuja inaczej???????? n/t IP: *.68.80.86.ostrow80.tnp.pl 14.08.06, 13:50
    • groszek_w_paski Re: silikonowe piersi 14.08.06, 19:17
      Całkowicie przeciw!!!
      • Gość: on Re: silikonowe piersi IP: *.s-ip.magma.ca 14.08.06, 19:32
        ZA !!!!!!!
        Teksty " bierz mnie taka jak jestem", "trzeba sie samej sobie podobac", "wazne
        jest wnetrze i dusza a nie tylek i piersi" sa skandowane przez nieatrakcyjne,
        przegrane szpetoty ze zlym charakterem. Skoro to nie jest wazne to czemu
        wszystkie wy feministki napedzacie miliadtowe zyski przemyslu kosmetycznego,
        kupujecie ( lub wzdychacie do modnych ciuchow i butow), kupujecie kobiece
        magazyny pelne sexy reklam i zapisujecie sie na operacje plastyczne.
        A wiec: marsz do kosmetyczki, zapisac sie na silikony, wydepilowac tam gdzie
        trzeba i naciagnac jedwabne ponczochy. Wasz mezczyzna bedzie to lubil ( ten co
        mowi ze nie dba o to -jest powornym klamca).
        pa
        • groszek_w_paski Re: silikonowe piersi 14.08.06, 19:36
          Mam robić silikony tylko po to żeby podobać się jakiemuś napaleńcowi?
        • ostatniraz Re: silikonowe piersi 14.08.06, 19:56
          heh co innego kupować modne stroje a inna sprawa ciąc sie z powodu
          niezadowolenia ze swojego biustu. czy wszyscy mysla ytylko o jednym?? to ze
          kobieta ma male piersi nie odnacza jeszcze ze jest brzydka. ja np jestem
          zadowolona ze swojego wygladu jestem zgrabna wszystkie czesci mojego ciała mi
          sie podobaja moje piersi sa male ale maja ładny kształt i nie zamieszam nic z
          nimi robic tylko dlatego ze chociazby jakas "Doda" sobie zrobiłai dzieki temu
          jest symbolem seksu buahahhahah chyba tylko dla niewyrzytych facetów, zobaczymy
          jak Doda bedzie wygladac za pare lat :D bóg nas stworzył, żebysmy cos osiagneli
          w zyciu a nie pokazywali miseczki D boshe co za zenada...
    • kotek_vel_lol2 oczywiscie ze .... 14.08.06, 19:49
      przeciw ...
      • monica233 Re: oczywiscie ze .... 14.08.06, 19:58
        Kurde myslalam o tym zeby sobie zrobic powiekszenie piersi na rozmiar C a mam
        rozmiar 75 B kiedys mi sie wydawało ze mam małe piersi ze wolałabym powiekszyc
        ciut wiecej ale jak naczytlam w necie to masakra wiec odpuszcze sobie.Wiec
        sobie na piersi nienarzekam.:)
        • monica233 Re: oczywiscie ze .... 14.08.06, 20:02
          wazne ze mam jedrne piersi i zgrabne:)
    • kotek_vel_lol2 Re: silikonowe piersi 14.08.06, 20:05
      szkoda ze tym, ktore decyduja sie na powiekszenie piersi, nie oferuja gratis
      powiekszenia mozgu ...
      to bym im sie bardziej przydalo ...
      • monica233 Re: silikonowe piersi 14.08.06, 20:14
        hihi no racja:d:d:D:)
        • Gość: mk Re: silikonowe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:25
          Jako facet mowie: zdecydowane NIEEEEE!
    • Gość: ST Re: silikonowe piersi IP: *.h.pl 16.08.06, 02:00
      A ja jestem za. Przeciez liczy sie efekt. Za to sztuczne paznokcie sa
      obrzydliwe :-P
      • Gość: natali Re: silikonowe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:08
        ja na szczescie nie musze powiekszac (rozmiar D) moj facet jest ze mnie dumny:)
        ale kiedys myslalam nad zmniejszeniem piersi przez to ze byly takie duze czulam
        sie grubo a waze 55 kg przy 172 cm i nieswojo kiedy ide ulica i patrza sie na
        mnie faceci-mlodych mozna przezyc ale tacy w starszym wieku ? blee!!...popieram
        stwierdzenie kolezanki iz kiedy piersi np po ciazy beda wygladac jak worki
        treningowe trzba cos z nimi zrobic-napewno nie trylko twojemu facetowi minie
        ochota by na nie patrzec...poza tym jezeli ktos ma ochote powiekszyc sobie
        piersi niech to robi jego cialo jego sprawa...jezeli chce wygladac jak Pamela
        niech tak wyglada tylko niech pajmieta ze istnieja granice dobrego gustu..duze
        piersi sa sexi ale zaden facet nie bedzie chcial takich piescic bo sa twardsze
        od pilek golfowych a przeciez z tego chca czerpac przyjemnosc...i my tez ;)
        • zlosnica21 Re: silikonowe piersi 16.08.06, 15:09
          JA MAM SILIKONY BO MI CHLOPAK ZAFUNDOWAŁ I SA JESZCZE ŁADNIEJSZE NIZ
          JAKIEKOLWIEK I CZYJEKOLWIEK NATURALNE
          • Gość: TANKA Re: silikonowe piersi IP: *.direct-adsl.nl 16.08.06, 18:43
            Ja tez mam silikony,zafundowal mi moj facet,oboje jestesmy zadowoleni :-)
    • aquira Re: silikonowe piersi 16.08.06, 15:25
      Przeciw. Sama mam dość duze piersi (C), ale czasami wolałabym mieć mniejsze...
      :P Nieważna jest wielkosć - ważne jak się prezentują
      • monica233 Re: silikonowe piersi 16.08.06, 16:02
        heehhehehe no wlasnie jak ktos ma wieksze piersi to chca zmniejszyc a jak ktos
        ma mniejsze piersi chca powiekszyc ja mam 75 B a chce miec 75 C ciut wiecej ale
        i tak nienarzekam bo wazne ze sa jęddre i zgrabne:)
    • monica233 Re: silikonowe piersi 16.08.06, 19:40
      TANKA -a jakie to jest uczucie skoro masz powiekszone piersi?ciekawie jakto
      bedzie jak dziecko urodzić.Wiem jedno ze cycy sa strasznie wtarde jak sa
      silikony i faceci to nielubia
      • agatka_to_ja Re: silikonowe piersi 16.08.06, 19:44
        monica, potrafisz pisac po polsku????
        jesli nie - to sie NIE WYPOWIADAJ!
        bo twoj jezyk jest w stylu "kali byc glodny"
        • thereason Re: silikonowe piersi 16.08.06, 19:47
          Nie rozumiesz jej czy co??
          • agatka_to_ja Re: silikonowe piersi 16.08.06, 19:48
            jak wypowiada sie na POLSKIM forum to powinna pisac PO POLSKU.. a nie w jakims
            suahili - "cycy" "faceci to nielubia"
            • thereason Re: silikonowe piersi 16.08.06, 19:50
              A może się chce nauczyć Ty zawsze tak na wszystkich naskakujesz, chyba dzisiaj
              masz zły dzień.
              • agatka_to_ja Re: silikonowe piersi 16.08.06, 20:13
                miewam gorsze :)
                • monica233 Re: silikonowe piersi 17.08.06, 10:19
                  agata to ja odcep se odemnie masz coś do mnie? ty lepiej pilnuj swoje po kiego
                  musisz wsyztskim tłumaczysz jak to sie pisze jak to sie mowi....gó.. im
                  obchodza twoje durne wypowiedzi!! WIEC ODWAL SIE OD NAS!!!!!
                  • monica233 Re: silikonowe piersi 17.08.06, 10:20
                    thereason dzieki ze jestes po mojej stronie:) Skad sie wogule wziela ta wielka
                    pani od polskiego i musi wsyztskim kuzwa tłumaczysz i po prawiac durne
                    słowa.Boshe...dziwna jest!!
    • Gość: ewka:) Re: silikonowe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:55
      Jestem za!!! Kobieta, która ma małe piersi powinna zrobić sobie silikonowe
      ponieważ każda z nas ma prawo do posiadania pięknych piersi!
      • Gość: :) Re: silikonowe piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:58
        Tak tylko wtedy to nie będą twoje a na dodatek plastikowe, to nie to samo co
        łata w zębie
        • zbuntowany_aniol2 Re: silikonowe piersi 31.08.06, 14:04
          jestem zdecydowanie przeciwna..nigdy bym nie pozwolila tknac moich dzyndzelkow!
          kochanych..:) ciac i wogole...sztuczne 100 razy gorsze niz
          wlasne..prawdziwe.ale to jest tylko moje zdanie..jestem w stanie zrozumiec
          kobiety ktore na to sie decyduja..gdyz to jest ich cialo ich sprawa..kazda ma
          prawo byc piekna a przynajmniej tak sie czuc..
          • katja_24 Re: silikonowe piersi 31.08.06, 14:08
            Chcesz mi powiedziec, ze np majac po dzieciach cycki do kolan, nie zrobilabys
            operacji, gdybys mogla?Nie mowie tu o starej babie, ale tak ok 40
            • Gość: on Re: silikonowe piersi IP: 194.181.22.* 31.08.06, 14:37
              jezeli jest w granicach rozsadku to nie wiedze w tym nic zlego, natomiast
              przesada jes nie wskazana we wszystkim od cyckow po jedzenie
    • daphny1 Re: silikonowe piersi 31.08.06, 18:04
      Uważam, że kobieta, która przeszła operację np. wycięcia góza i przez to nie ma
      piersi może sobie na taką operację pozwolić. Ja na pewno, nawet gdybym miała
      malutkie piersiątka, nie zdecydowałabym się na to. Myślę, że wcześniej czy
      później taka silikonowa panna będzie miała z tym problem (słyszałyście chyba o
      Pam Anderson i pęknięciu jej sylikonu w samolocie). Po co cierpieć, pół roku
      łazić w jakimś gorsecie i mieć potem problemy? Nawet mały biust da się
      "podnieść" przez odpowiednie ćwiczenia i nie widzę tu potrzeby interwencji
      chirurga plastycznego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka