Dodaj do ulubionych

wazny problem !!!

24.09.06, 15:37
jestem jeszcze mloda ale musze isc do ginekologa ale mam pewien problem
mianowicie nie wiem czy przed ta wizyta powinnam sie depilowac w miejscu
intymnym i jesli tak to jak bardzo. nie wiem czy calkiem czy tylko troche.
prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • daphny1 Re: wazny problem !!! 24.09.06, 16:36
      Zależy to tylko i wyłącznie od Ciebie.Czy preferujesz tam jakąś fryzurkę, czy
      raczej wolisz być naturalna. No ale raczej łądnie wygląda jeżeli wydepilujesz
      sobie chociaż okolice bikini.Ja np. golę wszystko, zostawiam sobie tylko czasami
      mały paseczek na górze.Spotkałam się jednak z ginekologiem, który nie popiera
      depilacji, ponieważ stwierdził, że włoski zatrzymują wszelkie, nie wiem jak to
      nazwać - brudki :) które mogą przedostać się do pochwy. Myślę jednak, że zadbana
      dziewczyna powinna w tym miejscu być wydepilowana. Aha, najwazniejsze jest
      jednak to, żebyś przed wizytą się dokładnie podmyła i opróżniła pęcherz. Pozdrawiam!
      • Gość: kali Re: wazny problem !!! IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 16:46
        > nazwać - brudki :) które mogą przedostać się do pochwy. Myślę jednak, że zadban
        > a
        > dziewczyna powinna w tym miejscu być wydepilowana. Aha, najwazniejsze jest

A ja mysle, ze zadbany chlopak powinien byc ogolony na lyso.
        • Gość: heartbeathc Re: wazny problem !!! IP: *.debacom.pl 26.09.06, 17:45
          pomysl ze ginekolog widzial juz 5 miliardow cipeczek i twoja nie zrobi na nim
          wrazenia :)coz taka prawda a stres towarzyszy temu zawsze nawet jak idziesz tam
          poraz setny
    • agatka_to_ja Re: wazny problem !!! 24.09.06, 17:07
      nie trzeba sie depilowac!!!! dla lekarza to zadna roznica!
      a zadbana kobieta to UMYTA kobieta, a nie wygolona! Depilacja nie ma nic
      wspolnego z higiena czy zadbaniem - to indywidualna sprawa...

Przed wizyta podmyj sie, nie gól, tylko przypomnij sobie kiedy mialas pierwsza
      miesiaczke, kiedy zaczela sie ostatnia miesiaczka, jak dlugie masz srednio
      cykle, czy sa regularne i przemysl, o co chcesz pytac lekarza.
      powodzenia :)
      • Gość: qwerty99995 Re: wazny problem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:19
        dziex. nie wiem wlasnie czy bym sie dobrze czula ogolona u lekarza. boje sie
        tej wizyty ale jakos musze dac rade.
        • zbuntowany_aniol2 Re: wazny problem !!! 24.09.06, 22:24
          a moze nie gol sie wcale!niektorzy faceci lubia busz!przeciez to twoja
          indywidualna sprawa!!!
        • agatka_to_ja Re: wazny problem !!! 24.09.06, 22:30
          Nie boj sie wizyty, to nic strasznego, chociaz trzeba przelamac lek i wstyd..
          Mam nadzieje, ze znalazals dobrego lekarza, bo to BARDZO WAZNE.. Jesli nie -
          polecam liste dobrych ginekologów
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • Gość: mamzegarek Re: wazny problem !!! IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 25.09.06, 23:33
      kali
      leb to nie to samo co ci..
      • Gość: kali Re: wazny problem !!! IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 23:55
        No dokladnie. Leb powinien byc ogolony.
    • libertine21 ratunku ale macie problemy dzieci 25.09.06, 23:36
      ginekolog jest lekarem a nie fryzjerem stylista
    • alutta Re: wazny problem !!! 27.09.06, 11:52
      proponuje dredy
      przeslij mi swoje zdjecie....
      to pomyslimy
    • little_star Re: wazny problem !!! 27.09.06, 12:52
      Nie musisz, wizyta u lekarza to nie konkurs piękności:D ale jak chcesz to mozesz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka