Gość: Ja IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 17.03.03, 15:58 Powiedzcie mi jak często można mówić "Kocham Cie". Czy możliwe aby to słowo straciło swoją ważność?????????? Czy to może sie znudzić??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inus Re: Data ważności??????????? 17.03.03, 16:28 Gość portalu: Ja napisał(a): > Powiedzcie mi jak często można mówić "Kocham Cie". Czy możliwe aby to słowo > straciło swoją ważność?????????? Czy to może sie znudzić??????????? nie,nie moze,no chyba,że ktoś nie kocha prawdziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Data ważności??????????? 18.03.03, 18:00 Jak się postarasz, to wszystko straci ważność (sens). Prawda (przynajmniej tak mi się wydaje) jest taka, że jak ktoś mówi tylko 'kocham' i nic z tego nie wynika, to tak, jakby wcale nic nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MjakM Re: Data ważności??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 14:07 Zgadzam się. Czasami słowa niepoparte czynami są tylko bełkotem bez sensu i prawdziwej treści.Dlatego pewnych słów można nadużywać..hihi, ale nie można zużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochajacy Re: Data ważności??????????? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 19:50 Witam! Powiem jak jest w moim przypadku sam nie sadzilem ze tak szybko powiem to slowo jednak wiem ze powiedzialem je odpowiedniej mojej jedynej Kochanej Dziewczynie ktora bardzo Kocham. Trzeba bardzo stroznie z tym slowem postepowac dla mnie Kochac mozna tylko raz w zyciu i naprawde tylko raz i jesli ktos mowi ze Kocha w jeden dzien jedna osobe a drugiego dnia inna to jest lajdakiem jakich malo i w zyciu nikogo nie pokocha. Slowo Kocham wiaze sie ze slowem Milosc i jest to jedyne slowo dla ktorego warto zyc i istniec.Kochac w zyciu mozna tylko raz! Odpowiedz Link Zgłoś