dania_86 19.10.06, 22:26 no właśnie biore teraz 1sze opakowania imam bóle w dole brzucha, czy to normalne przez 1sze miesiące ?? napiszcie te które brały czy miałyście tak oprócz bólu piersi (to ponoć normalne) to nic innego nie mam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: Microgynon ?? IP: *.lanet.net.pl 19.10.06, 23:53 te pigulki maja wyjatkowo duzo hormonow, moze popros swjego lekrzao jakies inne, bardziej odpowiednie dla mlodej osoby, np Cilest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Microgynon ?? 20.10.06, 04:32 Ja biorę od daaawna i NIC mnie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Microgynon ?? IP: *.lanet.net.pl 20.10.06, 09:24 Kazdy reaguje inaczej na pigulki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anniehall Re: Microgynon ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:53 Hej,mnie lekarz powiedział,że pobolewania i inne dolegliwości są normalne,przez pierwsze 3 miesiące.Tak że przeczekaj,powodzenia! P.S A Cilest też ma dużo hormonów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anniehall Re: Microgynon ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:59 Nawet więcej niż Microgynon: Cilest:0.035 etinyloestradiolu,0,25 norgestimatu microgynon:0,03 etinyloestradiolu,0.15 lewonorgestrelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Microgynon ?? 20.10.06, 10:15 Ja biorę od hmm prawie roku i jestem bardzo zadowolona, a jakies tam dolegliwosci na poczatku to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra212 Re: Microgynon ?? IP: 83.168.104.* 20.10.06, 21:02 Ja zaczynalam od Logestu i po dwoch miesiacach zmienilam wlasnie na Microgynon, z ktorym zzylam sie na dobre. Bedzie juz ponad 3 lata. Nigdy zadnych dolegliwosci, skutkow ubocznych, itp. A dawka hormonow, coz...ja sie przyzwyczailam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Microgynon ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:38 > Ja zaczynalam od Logestu i po dwoch miesiacach zmienilam wlasnie na Microgynon, > > z ktorym zzylam sie na dobre. Bedzie juz ponad 3 lata. Nigdy zadnych > dolegliwosci, skutkow ubocznych, itp. A dawka hormonow, coz...ja sie > przyzwyczailam. Grabasz zaciera ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Microgynon ?? IP: *.sds.uw.edu.pl 21.10.06, 11:29 ja brałam microgynon przez dwa lata... zaczelam jak mialam szesnascie lat i powiem ci jedno jedyne co jest w nim dobre to to, ze jest refundowany. Jest to tabletka o dosc duzej dawce hormonow, a jezeli jestes mloda to radzilabym ci zmienic na jakies niskodwakowe nowszej generacji. Ja po microgynonie czulam sie bardzo dobrze, ale moj ginekolog powiedzial mi ze jezeli bralabym je dluzej to moga potem byc probelmy i zmienilam na tabletki nowszej generacji. Trzy razy drozsze, ale jestem spokojniejsza, mam pewnosc ze nie szkodze sobie az tak bardzo czego przy misrogynonie nie mozna byc pewnym... sa to odsc stare tabletki i ta dawka jest duza, a skoro mozesz miec o nizszej to lepiej sie zdecyduj. jkezeli chodzi o dolegliwosci przy braniu yabletek to kazda kobieta reaguje inaczej, najlepiej wiec przed dokonaniem wyboru poprosic o zrobienie testow hormonalnych niz dobierac yabletki na chybił trafił. Buzki Odpowiedz Link Zgłoś