comte 16.11.06, 14:27 dajcie jakies pomysły na elegancką bieliznę, nie za ostrą i nie za drogą. Mam randkę z fantastycznym facetem, muszę zrobić wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Pomocy RANDKA IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 14:38 Rozumiem, ze chodzic z Toba nie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amidalka1 Re: Pomocy RANDKA IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.06, 14:41 ja proponuje zeby zrobic wrazenie nie koniecznie w skoczyc mu od razu do lozka tylko moze pokazac ze masz w glowie cos wiecej bo lasek ma na kope wskakujaych w lozko jak taki fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 14:49 A nie za zimno ci bedzie w samej bieliznie? i nie glupawo bedzie tobie jak wszystkie kobietki beda ubrane a ty jak puszczalska latwa pannica tak w bieliznie? moze mu zaimponuj inteligencja i swoim charakterem a nie puszczaniem sie na randkach. tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
comte Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 14:54 o intelekt i ubior zewnetrzny sie nie martwcie poradze sobie :) rozumiem ze wiekszosc ludzi na tym forum uwaza ze noszenie bielizny to grzech i puszczalstwo, ;) Wyluzowane kobitki pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra212 Re: Pomocy RANDKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:01 Axami ma bardzo fajne komplety w miare rozsądne ceny i śliczne tasiemki do zabawy :) Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 15:11 dajcie jakies pomysły na elegancką bieliznę, nie za ostrą i nie za drogą. Mam randkę z fantastycznym facetem, muszę zrobić wrażenie wychodzi na to,ze chcesz na nim zrobic wrazenie bielizna. a tylko i wylacznie kobiety plytkie i pozbawione intelektu chca nadrobic swoim cialem. i tak wlasnie to wyglada: powiedz mi co zalozyc bo chce dla faceta zaimponowac. czym? bielizna? dziewczyno napisz wyraznie o co ci chodzi a nie piszesz tak,zemozna cie za puszczalska uzmac bo chceszmajtkami i kawalkiem stanika furrore zrobic. chcesz kupic cos ladnego kup Victoria's Secreet albo z Triumpha koronkowa bielizne z drobnymi wyszywankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amidalka1 Re: Pomocy RANDKA IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.06, 16:34 wyluzowane pomozcie? pusczalskie chyba? to powiedz mi skoro tak nie jest to poc o chcesz na pierwszej randec miec super bielizne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda taaaaak najlepiej wg Ciebie IP: 194.205.246.* 17.11.06, 17:17 wystapic w barchanach i flaneli.... Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 16:51 przeciez tyle ladnej bielizny jest w sklepie, wez kase i idz na pewno cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianka Re: Pomocy RANDKA IP: *.chello.pl 16.11.06, 18:04 comte nie przejmuj sie tymi glupimi komentarzami ja proponuje-spodnica, ponczochy i brak majtek co za durny stereotyp-ze inteligentna to taka ktora chodzi w bawlenianych majtkach i nie umie byc seksowna? a ta co lubi swoje cialo i czerpie z niego przyjemnosc jest pusta i do tego puszczalska?? ludzie, opamiętajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 18:33 nikt nie powiedzial,ze inteligentna ma byc w majciochach w grochy do kolan. tylko,ze myslenie o interesujacej bieliznie jest dosc dziwnie nie sadzisz? po co jej sexowna bielizna skoro idzie na randke i bedzie ubrana i nie oszukujmy sie juz nie ma 30 stopniowych upalow,wiec z pewnoscia nie zobaczy jej stanika. tylko ubierze sie w cos cieplejszego.a jak zalozy letnie iuchy to bedzie wygladala komicznie bo to juz nie czas na takie rzeczy. i nie oszukujmy sie jak dziewczyna pyta jaka bielizne kupic na randke ( a podjerzewamy,ze to pierwsza randa ) to co ta dziewczyna moze nam o sobie takim postem powiedziec? na pierwsza czy druga czytrzecia randke chce kupic nowa sexowna bielizne? i nie po to,zeby czuc sie w niej sexwnie ale po to,zeby zaimponowac dla faceta. wiec widocznie wyskoczy z ciuszkow zeby mu ta bielizne pokazac. i logicznie myslac kazdy czlowiek wydedukuje,ze jest odrobine rozwiazla, skoro chce mu bielizna zaimponowac. a wy odtazu,ze inteligentna to w majtach! no ludzie czasami trzeba poczytac ze zrozumieniem i dojsc do niektorych wnioskow. czasami mam wrazenie,ze rozmawiam z dziecmi do lat 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: Pomocy RANDKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:50 no nie:/jak możecie osądzac kogoś kogo w ogóle nie znacie?! rzuciliście się na dziewczyne tlyko dlatego że spytała o bieliznę jaką mogłaby załozyc na randke a wy już że jest łatwa? skąd możecie to wiedzieć znacie ją że ja oceniacie?co za Polska:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielizna taka Re: Pomocy RANDKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:52 a ja mysle ze potrzebuje tej bielizny zeby sie troche podniecic bo facet pewno jej nie podnieci Odpowiedz Link Zgłoś
little_star Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 20:56 hmm.....a po co ci bielizna na randce? czyzbys chciala od razu isc z nim do łozka? wiesz, on moze nie lubic szybkich:P Poczaruj go troche a pozniej do łozka jak juz nie bedzie mógł wytrzymac:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 21:18 Moze za bardzo sie nie wykosztuj na te bielizne, bo z tego jakie masz podejscie do randki wynika, ze i tak szybko sie rozbierzecie. Jezeli masz kształtne posladki, to proponuje po prostu stringi. Jak bedziecie w restauracji podchodzic do stolika i jezeli znajdzie sie za tobą, a choc odrobine mu sie podobasz to, o ile jest normalny, to musi zerknąć na twoją pupę. Jezeli jest spostrzegawczy to powinien zauważyć, że masz stringi. Jezeli przy stoliku podziękuje ci, ze czuje się podekscytowany ,ze zalozylas stringi specjalnie dla niego, na ten wieczór, to moim zdaniem jest twój. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianka Re: Pomocy RANDKA IP: *.chello.pl 16.11.06, 22:43 khaki jasne. stereotypy, zasciankowosc i waskie horyzonty az sie z Ciebie wylewają. ze niby co? ze jak kobieta chce miec na sobie fajną bieliznę na pierwszej, drugiej czy trzeciej randce to znaczy ze jest puszczalska?? bo co? bo bierze pod uwagę ze wieczor bedzie cudny i byc moze bedzie miala na sobie jego dlonie? i co? krzywde Ci tym zrobi? bo jest otwarta i spontaniczna i potrafi odciac sie od glupich zasad? bo dla mnie nie ma nic zlego w tym ze dwoje doroslych ludzi sie spotyka i swietnie sie ze soba czują i kontynuuja wieczor rowniez w "ten" sposob. takie rzeczy sie zdarzają. totalne porozumienie dusz i cial. na pierwszym czy drugim spotkaniu. i jesli ktos tego nie rozumie to jest po prostu biedny. nie potrafi wypracowac swoich wlasnych zasad i przkonan. osadzony w zasadach innych(czasem pruderyjnych czasem hipokrytach). i co? myslisz ze jestes ode mnie lepsza bo kochasz sie z facetem po 15 randkach? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 22:45 jak czytam te posty...to mnie dziwie s ie ze wszyscy uciekaja z tego kraju..zero tolerancji.to nie dziewczyna jest pusta..to ze zapytala sie o seksowna bielizne..nie znaczy ze bedzie z nim seks uprawiac,owszem analizujac jej wypowiedz mozna wywnioskowac to lecz ppost jest o czym innym..ludzie zacznijnie odpisywac na temat bo wasze madrosci na chu..jej sa potrzebne.pozdro dla autorki Anioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Pomocy RANDKA IP: 217.98.71.* 16.11.06, 22:48 Skąd wiecie, że to pierwsza randka ??? Może facet zdążył już wpaśc dziewczynie w oko i ma ochotę na seks ? Co w tym złego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianka Re: Pomocy RANDKA IP: *.chello.pl 16.11.06, 22:53 no wlasnie ja nie wiem. czy to pierwsza randka i co w tym zlego. i aniol ma racje. nie ma sie co dziwic ze ludzie wyjezdzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Pomocy RANDKA IP: 217.98.71.* 16.11.06, 22:56 Skoro pisze, że facet jest fantastyczny to musi go znac. Poza tym co to za roznica ? Wszystkie jestescie takie swiete ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Pomocy RANDKA 16.11.06, 22:58 dzisiaj przeczytalam artykul o Polakach i duzo w nim racji..coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze ludzie w naszym kraju maja niska samoocene..brak tolerancji i hipokryzja nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amidalka1 Re: Pomocy RANDKA IP: *.stk.vectranet.pl 17.11.06, 07:36 nie tolerancja tolerancja uwazam sie za osobe bardzo tolerancyjna a to ze nie znosze kobiet latwych i puszcza;skich to jest moja sprawa, to chyba ktos kto nie robi tego dla sportu ma zasady a nie lalka ktora puszcza sie zawsze i wszedzie to wlasnie spolecznstwo nie ma zasad zrobilo sie oblesne , tak jestem swieta......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Pomocy RANDKA IP: *.chello.pl 17.11.06, 15:28 no prosze. pani amidalka1 na podstawie informacji ze kobieta chcialaby miec fajną bielizne na randce stwierdza ze kobieta owa jest: a) latwa b) puszcza sie c) kocha sie dla sportu toto jest dopiero oblesne... Odpowiedz Link Zgłoś
volverine4 Re: Pomocy RANDKA 17.11.06, 16:28 ja widziałam fajną bieliznę mistique z fajnymi koronkami i mini szorcikami które maksymalnie eskponuja pupe, na pewno mu sie spodobaja. zycze udanej randki i nie przejmuj sie tymi babami. Odpowiedz Link Zgłoś
fibre1 Re: Pomocy RANDKA 20.11.06, 14:26 proponuje superseksowne ponczochy kabaretki i do tego wysoka szpilka - najlepiej w nich wyglada noga. Odpowiedz Link Zgłoś