24.01.07, 16:37
czy w kilkuletnich zwiazkach grasuje juz monotonia? jestem w takim juz 3 lata
i jakos mi nadal odpowiada a balam sie ze moj facet mi sie znudzi jak to jest
u was??
Obserwuj wątek
    • Gość: polo Re: monotonia IP: *.rybnet.pl 24.01.07, 17:37
      Ja jestem z facetem prawie 2 lata i czasem mam takie dni, w ktorych mysle ze
      moje zycie jest monotonne.Mam wszystkiego dosc i w ogole.Ale niestety my
      kobiety tak mamy.To sa te jedne z najgorszych dni.Na cale szczescie czesto sie
      nie zdarzaja.... Kto wie co bedzie kiedys.3lata to nie az taki dlugi zwiazek.Po
      5 moze facet sie znudzic,ale wtedy czlowiek jest juz tak przywiazany,ze zostaja
      razem mimo dziennej monotonicznosci...
      • Gość: Ally Re: monotonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:04
        Ja jestem ze Swoim już 3 lata i... no nie, wiem, moze nie ma już az takiej euforii jak na poczatku, ale ja... no nie wiem, nie przyszłoby mi do głowy, że mi się znudził. Mamy czasem jakies kryzysy, ale wciąż jesteśmy bardzo zakochani :)
    • Gość: Klaudia Re: monotonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:59
      Ojej...jak Ci zazdroszczę..to znaczy że trafiłaś na tego faceta...:):): też
      bym tak chciała... Według mnie facety powinien zdobywac kobietę każdego dnia...
      Ale często jest inaczej.... cóż poradzić... rutyna niszczy wiele związków...
      wiem o tym, bo przekonałąm się na własnej skórze..Pozdawiam Cię i życze żebyś
      tak miałą dalej
      • pluszaczek24 Re: monotonia 25.01.07, 11:03
        czyli nie jest tak zle moze naprawde trafilam na tego odpowiedniego faceta?A
        moze on jest taki barwny ze poprostu mi sie nie nudzi w kazdym razie jakby nie
        bylo nie bede juz narzekac buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka