Dodaj do ulubionych

najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta!

04.03.07, 22:41
swego czasu częstym wątkiem bylo to jaka jest najlepsza piosenka do seku.
wiem juz mam znalazlam Jem "Come On Closer"
tekst: www.teksty.org/j/jem/comeoncloser.php
tlumaczenie: popolsku.org/j/jem/comeoncloser,,10745.php
piosenka: www.youtube.com/watch?v=sv18koN84W8

i nie chodzi tu nawet o teledysk ale o slowa i muzyka fajna.
Obserwuj wątek
    • Gość: szmeksik Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.lan.net.pl 04.03.07, 22:48
      ja sie nie zgadzam uwazam ze najlepsza piosenka do seksu jest piosenka pt...
      mi sie chce
      • Gość: picobello Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:02
        kocham cie,no i jeszcze zeby cos w duszy gralo:)
      • Gość: Pan Dobra Rada Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:06
        Nie żebym był fanem, ale do seksu BARDZO dobra jest Enigma.. ;) Ich utwory są
        niezwykle rytmiczne ( co bardzo pomaga ), idealnie pulsujące, mają przyjemne,
        niemęczące, a wręcz relaksujące brzmienie, i ciekawą aranżację.. ;) Zdecydowanie
        polecam, po uprzednim wybraniu odpowiednich kawałków.. ;)
        • Gość: picobello Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:11
          jak dostapie tego zasztytu to sprawdze-dzieki za sugestie:)
          • Gość: Pan Dobra Rada Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:07
            Proszę bardzo, myślę, że się nie zawiedziesz.. ;) Wiesz.. W końcu "Pan Dobra
            Rada".. :P :D ;)
      • Gość: szmeksik Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.lan.net.pl 04.03.07, 23:24
        jeba.. mi sie chce tak mialo byc
    • exblond Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta 04.03.07, 23:03
      tak tak wiem szepty krzyki i westchnienia:D to tez popieram. ale często
      dziewczyny tu pytaja o muzyke:D
    • Gość: facet z m2:) Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:11
      Ja monią puszczamy sobie jeśli tylko dajemy radę (nie da się przewidzieć kiedy sie bedziemy kochać) muzyke powazną, a wiec te wszystki bachy. mocarty, chopeny itd na maxa i dylko kawałki takie podniosłe z ostrymi szczytami orkiestry, z mocnymi akcentami:D
      • mana_mana Re: najlepsza piosenka do seksu? odpowiedz prosta 05.03.07, 14:18
        Bezapelacyjnie najlepsza jest piosenka Nine Inch Nails <NIN> "Closer" -
        zapuszczona na repetę :)
    • Gość: mayrah1 Massive Attack - Angel IP: *.zegrze.maverick.com.pl 05.03.07, 14:37
      Polecam ten kawałek... !!!!!!

Rytmika, tempo.. klimat narastajacego napięcia.. majstersztyk..:)))

Koniecznie słuchac głośno!!! na dobrym sprzęcie muzycznym odtwarzanie
      -gwarantowany odlot..

oto link. PS. to nei jest oryginalny teledysk:PP

www.youtube.com/watch?v=Q5AOPLwfYTU
      Pozdrawiam i przyjemności życzę!
      • Gość: mayrah1 Re: Massive Attack - Angel IP: *.zegrze.maverick.com.pl 05.03.07, 14:43
        oto oryginalny teledysk:

www.youtube.com/watch?v=jZsHNkAJBDU&mode=related&search=
        :)))
        • Gość: zeno Re: "Ta ostatnia niedziela" dzisiaj sie rozstaniem IP: 80.54.174.* 05.03.07, 15:18
    • Gość: TheFisherKing No ale to jedna piosenka jest... IP: 213.17.201.* 06.03.07, 09:07
      a to do seksu jakby za mało, no bo co? Puszczać ją w kółko kilkanaście razy?
      Pytanie powinno brzmieć: jakie płyty:

Nam akurat najbardziej odpowiada:
      Massive Attack - Mezzanine - cały czas do niej wracamy
      Enigma I - nie jest zła. Obiektywnie muzyka tandetna, ale w łóżku jakoś pasuje

no i tu też mamy problem, bo wrzucamy czasem coś innego, ale trudno trafić na
      coś, co by pasowało jako całość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka