marta19874 16.03.07, 21:16 Jesteście w zwiazku czy same?I jak wam lepiej?Czy ktoras z was jest sama i kocha?lub kocha swojego eks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: Miłość we dwoje 16.03.07, 21:19 Jestem w związku, i tak mi lepiej :) chociaż czasem mam ochotę zamordować moją gorszą połówkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta19874 Re: Miłość we dwoje 16.03.07, 21:21 Masz dobre podejscie do milosci i zwiazku,ale nie morduj swojej"gorszej polowki"bo nie bedziesz mialav kocha kochac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta19874 Miłość we dwoje 16.03.07, 21:30 Ehh,ja gdyby tylko mogła być znów z moim eks,to byłabym najszczęśliwsza na Ziemi.Kocham go bardzo bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragixa Re: Miłość we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:33 nie jestes sama:( z mojej strony to nie jest milosc ale na maxa fascynacja jak bym go spotkala chyba bym sie na niego rzucila:D Odpowiedz Link Zgłoś
marta19874 Re: Miłość we dwoje 16.03.07, 21:37 Dragixa rozumiem cie doskonale z ta tylko roznica ze ja swojego eks kocham nad zycie.A jak sie spotkamy przy okazji na urodzinkach naszej chrzesniaczki to po kieliszku wina pocaluje go i zobaczymy co bedzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragixa Re: Miłość we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:42 :) uwazaj nie strac na dsoba kontroli bo drań wykorzsyta syt i będzie;)Ty chociaz swojego ukochanego spotkasz a ja co?d..a mieszmay w tej samej miejscowosci a opstatnio go widzialam 3 msce temu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta19874 Re: Miłość we dwoje 16.03.07, 21:48 Dragixa rozumiem cie bo fakt ja go zobacze ale za 4 misiace czyli widizsz mamy prawie identyczna sytuacje jesli chodzi o naszych ukochanych.I bede uwazac,umiem to dobrze rozegrac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragixa Re: Miłość we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:52 ja to myślalam jużo jakimś liście gończym albo ogłoszeniu w lokalnej gazecie, masz patent?wiem!chcesz go skusić,zasiać ziarnko niepewności a kiedy juz będzie czuł ze Cie ma,subtelnie sie oddalisz i niech żyje w niepewności;)????? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico_lady Re: Miłość we dwoje 17.03.07, 14:20 Ja tez kocham swojego bylego...;( I tez jest to chyba fascynacja... Pierwszy raz pisze o tym na forum.. Ale nie caly miesiac temu on powiedzial mi ze nie moze ze mna byc bo KOCHA SWOJA BYLA....;(((( Strasznie to przezylam...;(((((Po czym caly czas sie do mnie odzywa (a ja od tego momentu ani razu sie nie odezwalam bo uwazam ze zachowal sie jak frajer, skoro pozwolil mi sie w sobie zakochac, bylismy ze soba 4 miesiace), no i mowi mi ze jestem najatrakcyjniejsza kobieta i najladniejsza jaka znal, ze strasznie sie wkrecil, po czym mowi mi tez sie chcialby mnie przy sobie miec bo sie strasznie do mnie przywiazal... To ja na to mowie"ze to byl jego taki wybor" a on na to mowi "NO BO JA ROZ..Y JESTEM.." :| Nie rozumiem tego, wiem ze mu zalezy, ale nie rozumiem dlaczego tak zrobil.. Jak dla mnie "byla" jest tylko wymowka... a moze i nie...sama nie wiem... Juz tyle myslalam na ten temat... Wydaje mi sie (zaobserwowalam to juz jak ze soba bylismy) ze on sie chyba strasznie boi uczucia...boi sie pokochac i ucieka przed tym... ( bo jak to mowi , ktos go kiedys zranil)Tak nie mozna mnie tez kiedys ktos zranil ale nadal mam zdrowe podejscie do uczucia... Ja chce o nim zapomniec...a on nawet sobie nie zdaje sprawy jaka mi przykrosc sprawia tymi smsami..;( no i tymi tekstami ze chcialby mnie przy sobie miec itp...;((((( Teraz poznalm naprawde cudownego faceta, jest kochany i mega przystojny i chyba strasznie mu na mnie zalezy....;) Ale mimo to nadal mysle o nim..i kazdy jego esemes mnie dobija;(((( i znowu placze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisa Re: Miłość we dwoje IP: *.loonar.pl 17.03.07, 19:21 Ja też kocham swojego ex :( Już ponad rok sie męcze. On ma dziewczyne i jest szczesliwy a ja placze po nocach i nie potrafię za żadne skarby sie z nikim związać. Próbowalam, nie udalo sie nie bede wiecej sie meczyc wole byc sama :( Odpowiedz Link Zgłoś