Dodaj do ulubionych

Co mam robić???

21.03.07, 12:54
Otóż jestem z kobietą 2,5 roku,bardzo ją kocham ale już nie mam sił.Ja jako
mężczyzna mam duży apetyt na igraszki miłosne ale moja partnerka praktycznie
wogóle.Kiedyś kochaliśmy się 2/7,1/7 jakiś czas temu podjeliśmy decyzje że nie
będziemy się kochać(mam 21 lat a statystyki ze zblizeń mam jak 70
latek)Wielokrotnie z nią rozmawiałem na ten temat ale ona nigdy nie zmieniła
swojej postawy i obawiam się że już tego nie uczyni.Nie chodzi mi wyłącznie o
seks.Uwielbiam jej bliskość,igraszki w wodzie,gorące pocałunki nawet jak leży
obok mnie to mam satysfakcję.Ale ona zamiast tego wolała by pogadać o ciuchach
albo połazić po sklepach.Dodam iż zawsze doprowadzam ją do orgazmu i że jest
moją pierwszą partnerką,byłem aktywny w łóżku jak i dbam o siebie.Mam dalej to
ciągnąć i ukrywać ze wszytko jest ok a może przejść na stopę koleżeństwa.A ja
tylko chce poczuć ze jestem mężczyzno i przeżywać to co wszystkie pary.Od
wielu miesięcy się męczę i mam już tego dość.Proszę napiszcie coś.Dziękuje
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Co mam robić??? 21.03.07, 12:58
      Współczuje.. i szczerze mowiac nie widze waszej wspolnej przyszlosci..
      Tak roznych temperamentow nie da sie pogodzic. Lepiej poszukaj kobiety z krwi i
      kości, a nie "niedotykalskiej ksiezniczki-zakupoholiczki"...

Przykro to mowic, ale albo to oziebla kobieta, albo paskudnie cie wykorzystuje
      i gra, majac gdzies twoje potrzeby.
      • martalek Re: Co mam robić??? 21.03.07, 13:17
        A mi sie wydaje, ze ona podswiadomie boi sie czegos, np. ciazy dlatego probuje
        sex, igraszki itp zamienic na cos co rowniez sprawia jej przyjemnosc. Chyba ze
        rzeczywiscie nie lubi sie kochac to wtedy nic nie zrobisz, jedynie zmienic
        partnerke na inna, ewentualnie pogodzic sie z obecna sytuacja.
        • kemot18 Re: Co mam robić??? 21.03.07, 13:27
          Zabezpieczaliśmy sie hormonalnie jak i mechanicznie jednocześnie.To nie jest na
          100% powód.
          • martalek Re: Co mam robić??? 21.03.07, 13:30
            W takim razie wydaje mi sie, ze to taki typ urody, na poczatku jak jest
            pierwsza faza zwiazku kazdy sie stara, stad ten sex, pieszczoty, a jak juz cos
            powszednieje to sobie odpuszczamy myslac, ze ta druga osoba nas nie opusci. Ja
            nie widze przyjamnosci w robieniu zakupow, czy rozmawianiu o ciuchach z facetem
            (co innego z kolezanka) duzo przyjamniejsze sa kapiele, wyglupy, pieszczoty...

Zgodze sie z poprzedniczka, iz to ozieblosc. szkoda ze tak w mlodym wieku:P
          • Gość: karolka2607 Re: Co mam robić??? IP: *.toya.net.pl 21.03.07, 13:33
            Może warto z nią porozmawiać powiedzieć czego potrzebujesz, i wyznać,że ta
            sytuacja cię meczy i, że jeśli tak daej pójdzie to niestety, ale bedziesz musiał
            się z nia rozstać jeśli faktyczniejest jakiś inny powód jej braku checi na sex
            to powinna ci go wtedy wyjawić jeżeli nie to przykro mi, ale wasze temperamenty
            poprostu do siebie nie pasują.
            Życzę szcześcia
            Pozdrawiam:
            Karolina
            • kemot18 Re: Co mam robić??? 21.03.07, 13:52
              Rozmawiałem z nią wielokrotnie żeby poświęcała mi więcej uwagi.Ale do tej pory
              nic w tym celu nie zrobiła.Ona nie lubi rozmawiać na temat seksu nawet nie
              lubiała wprowadzać czegoś nowego żeby urozmaicić nasze życie.Parę razy się
              zdarzało że szybciej osiągała satysfakcję a jak ja już chciałem dojść to
              narzekała długo jeszcze,dojdziesz dzisiaj a wtedy przestawałem i ubierałem
              się.Czułem się fatalnie.Próbowałem ją zrozumieć ale i tak zły posmak pozostawał.
              • agatka_to_ja Re: Co mam robić??? 21.03.07, 14:04
                > narzekała długo jeszcze,dojdziesz dzisiaj a wtedy przestawałem i ubierałem
                > się.Czułem się fatalnie

Ja piernicze... wybacz, ale sadze, ze to zimna, wyrachowana małpa, ktora cie
                nie kocha i jest tylko z toba dla wygody i zakupow.
                BO jak sie kocha - to sie nie mowi takich rzeczy. I potrzeby partnera sa wazne,
                bardzo wazne... zwlaszcza seks, ktory jest nieodzownym elementem zwiazku.
                Szkoda Ciebie dla niej, wierz mi.. tu tylko moze byc gorzej...
                • Gość: Pan Dobra Rada Re: Co mam robić??? IP: *.ds14.agh.edu.pl 21.03.07, 14:08
                  Lol.. Jak to przeczytałem to mi aż adrenalina podskoczyła.. :| Ja bym taką
                  "szmatę" wywalił za drzwi, a jeśli to nie byłyby moje drzwi, to przekroczyłbym
                  je ostatni raz - wychodząc.. Nie chcę się bawić we wróżkę, ale weź się stary
                  zastanów na chłodno, jakie Ona ma korzyści z tego, że jest z Tobą, bo mnie to
                  bardzo brzydko pachnie.. Całkiem możliwe, że Cię po prostu wykorzystuje..
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: Co mam robić??? IP: *.ds14.agh.edu.pl 21.03.07, 14:04
      Wierz mi lub nie, ale mniej więcej wiem, co przechodzisz.. ;) I dlatego powiem
      Ci jedno.. Znajdź sobie kobietę z prawdziwego zdarzenia, bo z taką kobietą NIGDY
      nie będziesz odczuwał satysfakcji o której marzyłeś.. ;) Zawsze będziesz
      odczuwał niedosyt i czuł się zaniedbany.. ;) A chyba nie o to w związku chodzi,
      żeby cierpieć.. ;) Jesteś FACETEM, powinieneś wiedzieć, że kobieta jest od tego,
      żeby być dla ciebie przyjemnością, a nie udręką.. :) Mam nadzieję, że starczy Ci
      odwagi i znajdziesz sobie odpowiednią kobietę.. ;)
    • kemot18 Re: Co mam robić??? 21.03.07, 14:15
      Proszę abyście nie pisali drastycznych słów.Nadal ją kocham i nie mogę sobie
      wybaczyć ze tak ktoś o niej mówi.Właśnie zadzwoniłem do niej.Teraz wsiadam w
      samochód i jadę na poważną rozmowę.Trzymajcie za mnie kciuki.Dziękuje i pozdrawiam.
      • agatka_to_ja Re: Co mam robić??? 21.03.07, 14:19
        Powodzenia.. choc nie wierze, ze ta rozmowac cos da...
        Czasem mi wstyd za pewne przedstawicielki mojej płci... szkoda chlopaka dla
        takiej *&&%(#*$#$@)$@$@....
    • Gość: Nietykalna123 Re: Co mam robić??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:21
      No właśnie. Czy nikt z Was nie wie co to miłość?????
      • martalek Re: Co mam robić??? 21.03.07, 15:34
        Napisz nam jak sie skonczyla rozmowa. Przeciez jakis powod jej niecheci do sexu
        istnieje.
    • Gość: Nietykalna123 Re: Co mam robić??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:37
      W Twoim wieku powinieneś się kochać 3 razy dziennie.:)
      Nie wiem, co jest z Twoją dziewczyną, ale słyszałam o takich, które nie lubią seksu, no i wolą np. zakupy. Jednak sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy chcesz z taką być, żyć, cierpieć. Szepnę Ci tylko do uszka: jest tyle wspaniałych kobiet na świecie...
    • Gość: megi Re: Co mam robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:49
      Wiesz... zastanów się nad swoim związkiem. To, co robi Twoja kobieta to tzw.
      wygodnictwo. Kobiecie jest fajnie, jak wie, że ktoś ją kocha, zabiega o nią,
      zawsze wybaczy, troszczy się itp. Może dochodzą tu sprawy finansowe, inne
      korzyści? Wybacz, ale ona Cię nie kocha. Kobieta, która kocha za wszelką cenę
      chce uszczęśliwić swojego ukochanego...a już na pewno nie powie "dojdziesz
      wreszcie?"!
      Jestem kobietą, wiem co mówię:)
      Pamiętaj, że tego kwiatu jest pół swiatu:) Znajdziesz kogoś, kto Cię będzie
      kochal i Cie przede wszystkim DOCENI.
      Powodzenia:)
      • Gość: blue Re: Co mam robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:58
        swoja drogą ,czy nie masz tez troche przedmiotowego podejscia do seksu? rapem
        21 lat a cytujac cie :statystyka jak 70-latek ,nie obrazajac parzysz sie jak
        królik:D
        • Gość: Nietykalna123 Re: Co mam robić??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:24
          Blue, a co Cię tak dziwi? W tym wieku chłopcy robiliby to niemal cały czas, z przerwą na posiłek i drzemkę.:)(no, trochę przesadzam) :)
          • Gość: blue Re: Co mam robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:36
            nie no nie dziwi chociaz bajkpisarzy tu nie brakuje,to taka luzna uwaga byla.w
            kazdyum razie dobrze ,ze juz sie na trypra nie umiera:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka