goof 28.03.07, 14:06 Dziewczyny mam pytanie :) Z jakiego powodu może być gorzka sperma ? Chyba że to jest normalne a ja taka niedoświadczona jestem :)Czy to może być problem medyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goof Re: Smak spermy :) 28.03.07, 15:25 no to od czego do jasnej anielki ?:)może pali maryśkę albo ma kłopoty jakieś zdrowotne ? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Smak spermy :) 28.03.07, 15:22 Niech zje ananasa, to gorycz zniknie jak ręką odjął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Smak spermy :) 28.03.07, 15:28 nie musi mieć powodu może to być wrodzona właściwość i dowód na indywidualizm ;) każda sperma jest inna ergo - mogą nawet znacznie różnić się smakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Smak spermy :) 28.03.07, 15:26 W sumie można też tego ananasa zjeść zamiast spermy, wtedy problem goryczy na bank zniknie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Wegatko 28.03.07, 17:30 wegatka napisała: > W sumie można też tego ananasa zjeść zamiast spermy, wtedy problem goryczy na > bank zniknie ;-P Ciekawe, jakby to było w przypadku spożycia brzoskwinki? Poza tym Wegatko, należałoby rozważyć kaloryczność owych substancji. Pamiętasz zapewne, że był to dla pewnej osoby niezwykle nurtujący problem? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Wegatko 28.03.07, 20:36 Pamiętam, pamiętam. I nawet w związku z tym wątkiem miałam ochotę zapytać tą osobę, czy się była w końcu dowiedziała ile kalorii ma owa substancja, bo jakoś fakt ten umknął mej pamięci ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Wegatko 28.03.07, 21:04 Dowiedziała się, ale zapomniała, myślę, że odpowiedź znajdziesz na pewnym forum ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: Smak spermy :) 28.03.07, 15:30 smak spermy jaki kolwiek by nie był jest dla mnie obrzydliwy, juz na sam zapach mam odruch wymiotny,nie wiem czemu to tak na mnie działa lubie całować ptaszka mojego meza, ale nie zdzierzam spermy, nawet jak to pisze to mi nie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
teenagenina Re: m.fiorella mam to samo :) 15.04.07, 18:49 ja mam tak samo...nie moge sie do tego przekonac tylko ze wzgledu na zapach...dla mnie sperma pachnie jak wybielacz...fuuj nie mam nic przeciwko calowaniu mojego misia tu i owdzie ale bym po prostu zwymiotowala gdyby doszedl mi w ustach lub gdzies blisko mojego nosa lub ust...na sama mysl moj zoladek przewraca sie do gory nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia3331 Re: Smak spermy :) 28.03.07, 16:42 Zobacz to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=58919539&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Smak spermy :) 28.03.07, 17:27 Z powodu diety np. Jeżeli facet je byt dużo mięcha, a zbyt mało owoców, warzyw, negatywnie wpływa to na jej smak. Może też z powodu jakiś stale przyjmowanych leków. Generalnie przyczyn może być wiele. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
99agata Re: Smak spermy :) 28.03.07, 20:22 Mój ma gorzką jak jest chory i bierze leki-zawsze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Smak spermy :) 28.03.07, 20:38 Jak jest chory, to powinien leżeć w łóżku i sił nabierać, a nie strzelać niedobrą spermą. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Smak spermy :) 28.03.07, 20:41 wegatka napisała: > Jak jest chory, to powinien leżeć w łóżku i sił nabierać, a nie strzelać > niedobrą spermą. i rozsiewac zarazki :P Odpowiedz Link Zgłoś
synek28 Re: Smak spermy :) 28.03.07, 21:44 to zależy z którego wytrysku jest ta sperma. jesli z pierwszego to nie jest jeszcze taka zła ale w miare rozpedu - im więcej wytrysku przed hmmm całowaniem ptaszka męza i nie tylko to smak jest coraz bardziej gorzki. A co do wymiotów to też mam odruch wymiotny jak za daleko włoże hi hi hi. Dużo ubawu mamy przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re a mój ma słodką 28.03.07, 20:56 no tylko że on nie chce ten teges mi do ust bo myśli że mnie to obrzydza a tak nie jest a wręcz przeciwnie:) i jakoś nie umiem go przekonac bo mi zawsze ucieka hihi (robi to z kultury bo on taki fajny jest)- i znowu sorki bo mi odwala, mam dziś jakiegoś świra i ciagle mnie wszystko bawi - uwielbiam takie dni- cholera a może ja chora jestem....? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Re a mój ma słodką 28.03.07, 21:07 nie, chora nie jesteś, chorują Ci, co nie mają świra. No chyba, że ze mną też coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
agkr Re: Re a mój ma słodką 28.03.07, 21:09 a to ty nie wiesz jak to jest? świr nigdy nie powie że jest chory oj biedna ty biedna chora kobietko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: Smak spermy :) 28.03.07, 22:24 Gdzieś czytałam, że jest tym bardziej gorzka im lepszej nasienie jest jakości (w sensie rozrodczym). Jest to cecha indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Smak spermy :) 14.04.07, 15:31 ja slyszalam ze sperma robi sie gorzka jak facet duzo pali. ale czy to prawda to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
teenagenina Re: Smak spermy :) 15.04.07, 18:44 powodem moze byc jedzenie jakie je facet np. ostre, pikantne potrawy zmieniaja smak spermy jak i rowniez zapach faceta. to samo sie tyczy kobiet. jesli np czesto jesz potrawy zawierajace duzo czosnku czy cebuli to twoj zapach i smak beda intensywniejsze. Dlatego np ja w ogole nie jadam pikantnego jedzonka bo chce zawsze ladnie pachniec i smakowac dla mojego misia... Odpowiedz Link Zgłoś
1dorota1990 Re: Smak spermy :) 18.08.13, 12:07 teenagenina napisała: > powodem moze byc jedzenie jakie je facet np. ostre, pikantne potrawy zmieniaja > smak spermy jak i rowniez zapach faceta. to samo sie tyczy kobiet. jesli np > czesto jesz potrawy zawierajace duzo czosnku czy cebuli to twoj zapach i smak > beda intensywniejsze. Dlatego np ja w ogole nie jadam pikantnego jedzonka bo > chce zawsze ladnie pachniec i smakowac dla mojego misia... a ja lubie i słodkawa i gorzkawa dla odmiany,mnie sperma smakuje bo ma zupełnie inny smak niż to co zazwyczaj jem,pierwszy raz spróbowałam jak miałam 16 lat,wtedy faktycznie mi nie smakowała,ale drugi raz się przemogłam innemu po ok.3 miesiącach bo kumpela podpuściła że ma fajnego krzywego kutasa,ona mu wcześniej ssała i po jakiejejs imprezie wzięłam mu do buzi i mi zasmakowało,od tej pory jak mam okazje to ssie do końca,kolega kilka razy mnie bzyknął,bo wówczas myślałam ze on ci mój,ale okazało się że nie był ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
1dorota1990 Re: Smak spermy :) 18.08.13, 18:55 a ja lubie i słodkawa i gorzkawa dla odmiany,mnie sperma smakuje bo ma zupełnie inny smak niż to co zazwyczaj jem,pierwszy raz spróbowałam jak miałam 16 lat,wtedy faktycznie mi nie smakowała,ale drugi raz się przemogłam innemu po ok.3 miesiącach bo kumpela podpuściła że ma fajnego krzywego kutasa,ona mu wcześniej ssała i po jakiejejs imprezie wzięłam mu do buzi i mi zasmakowało,od tej pory jak mam okazje to ssie do końca,kolega kilka razy mnie bzyknął,bo wówczas myślałam ze on ci mój,ale okazało się że nie był ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Smak spermy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 17:17 moja sperma jest pyszna smak bialej czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
cold.girl Re: Smak spermy :) 15.04.07, 18:49 Zła dieta, niezdrowy tryb życia, czasem stany zapalne, choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
1dorota1990 Re: Smak spermy :) 18.08.13, 21:57 sperma o jednakowym smaku nie miała by uroku,jak jesteś podniecona do maksimum to i ta gorzkawa smakuje jak rarytas,przynajmniej dla mnie bo zbyt dużo to tych kutasów nie mam okazji ssac,moze gdybym miała okazje mieć więcej ,to może i bym wybrzydzała ,albo bym miała porównanie cold.girl napisała: > Zła dieta, niezdrowy tryb życia, czasem stany zapalne, choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Smak spermy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 17:14 chcesz posmakowac mojej spermy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Smak spermy :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.13, 22:20 Gorzka sperma ponieważ facet je dużo mięsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś